Rizik nije nikakav. Ko dodje ima vise nego dovoljno vremena da uigra ekipu kroz prijateljske. Do kvalifikacija ima vremena ih ih.mozak je napisao/la: Da li je rizik ili prednost dovesti nekog novog i koga?
Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Bajević bi imao vremena, a i već je dobro upoznat sa reprezentacijom!Analic je napisao/la:Rizik nije nikakav. Ko dodje ima vise nego dovoljno vremena da uigra ekipu kroz prijateljske. Do kvalifikacija ima vremena ih ih.mozak je napisao/la: Da li je rizik ili prednost dovesti nekog novog i koga?
Sve ostalo bi bilo riskantno!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma vama niko ugodit. Primorca dovesti i gotova priča... 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ma pusti bola te price, ljudi se umislili pa bi ponekad pomislio covjek da stalno ucestvujemo na EP/SP pa nam malo i baraz! nije safet kriv sto ovaj tim jos uvijek ima(i navjerovatnije ce ga uvijek imati) gubitnicki i kukavicki mentalitet. nemoze covjek taj sistem razmisljanja promijeniti preko noci. kad se uzme u obzir igracki fond safet je odradio svoje, ni ferguson nebi mogao bolje vjeruj mimozak je napisao/la: Safet nije ostvario "zacrtani cilj", sve ostalo je van te priče!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pa nisu to priče rekla - kazala!STEVIE je napisao/la:ma pusti bola te price, ljudi se umislili pa bi ponekad pomislio covjek da stalno ucestvujemo na EP/SP pa nam malo i baraz! nije safet kriv sto ovaj tim jos uvijek ima(i navjerovatnije ce ga uvijek imati) gubitnicki i kukavicki mentalitet. nemoze covjek taj sistem razmisljanja promijeniti preko noci. kad se uzme u obzir igracki fond safet je odradio svoje, ni ferguson nebi mogao bolje vjeruj mimozak je napisao/la: Safet nije ostvario "zacrtani cilj", sve ostalo je van te priče!
Prilikom preuzimanja reprezentacije, savez je dao za cilj odlazak na euro!Ja neznam šta ti nije jasno!
Safet treba da ode ako nemože da stvori pobjednički mentalitet!
Naša reprezentacija je pod njegovim vođenjem igrala toplo - hladno, od utakmica sa katastrofalnom igrom i krivom postavom, do genijalnih utakmica i postavki!
Da bi otišao tamo, trebaš imati kontinuitet!
Mene najviše zaboli što padosmo bez opaljenog metka, bez borbe...
Mislim da safet ima dobar kadar, mnogo bolji nego što je imao njegov prethodnik!
Cjelo sam vrijeme tvrdio da smo prošle kvalifikacije izgledali da možemo svakoga pobjediti, pa čak i španiju da nam je ona utakmica više značila!
Bilo je i igre, i borbe, a i rezultata!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
pa eto po mnogima taj proslavljeni ciro je stvorio "pobjednicki mentalitet" pa ga na kraju repka opet popusi zestoko! i to je bilo bez ispaljenog metka prije dvije godine u barazu.. znaci opet lovacke price. a evo ti jedno pitanje, sta ako recimo dodje na kormilo repke dusko i us.ere, sta cemo tek onda?!mozak je napisao/la: Safet treba da ode ako nemože da stvori pobjednički mentalitet!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Čuj popušili žestoko..budi barem realan, portugalci su se provukli!STEVIE je napisao/la:pa eto po mnogima taj proslavljeni ciro je stvorio "pobjednicki mentalitet" pa ga na kraju repka opet popusi zestoko! i to je bilo bez ispaljenog metka prije dvije godine u barazu.. znaci opet lovacke price. a evo ti jedno pitanje, sta ako recimo dodje na kormilo repke dusko i us.ere, sta cemo tek onda?!mozak je napisao/la: Safet treba da ode ako nemože da stvori pobjednički mentalitet!
Na njihovom terenu gubimo 1-0, a taj famozni ćiro ubacuje trećeg napadača!Šta misliš šta bi safet uradio uradio u tom trenutku?Ja mislim da bi ubacio bešića umjesto usamljenog džeke i čuvao rezultat pred uzvrat!
U uzvratu smo igrali hendikepirani...ali neznam što o tome pričat, to je prepričana priča!
Čuj šta ako se desi..pa ko može garantovati nekome nešto!
Nije nas odveo ćiro - ćao, nije nas odveo safet - ćao..ako nebude ni duško - ćao!
Onda uzeti amara
Ciru mrzim jer je prevrtljiv i marketinski orijentisan, ali kao trener on je za Safeta Tito. I zagarantirano nebi igrao kukavicki kao Safet.STEVIE je napisao/la:pa eto po mnogima taj proslavljeni ciro je stvorio "pobjednicki mentalitet" pa ga na kraju repka opet popusi zestoko! i to je bilo bez ispaljenog metka prije dvije godine u barazu.. znaci opet lovacke price. a evo ti jedno pitanje, sta ako recimo dodje na kormilo repke dusko i us.ere, sta cemo tek onda?!mozak je napisao/la: Safet treba da ode ako nemože da stvori pobjednički mentalitet!
Cuj Dusko usere i sta cemo onda. Pa prvo daj covjeku jednu priliku, a ne dvije Safetu. A ti odma otpisujes kao da ce usrati automatski jer izgleda nemas vjere u kvalitet igraca koje posjedujemo.
Safet me je kroz citave kvalifikacije razocarao kao trener i kad smo 6 bodova uzeli protiv Bjelorusa igralo se kukavicki i bezidejno. I jos kao covjek kada smo protiv Rumunije 3:0 izgubili ne preuzima nikakvu odgovornost kao trener nego svu odgovornost prebacuje na igrace koji prema njemu "nisu bili motivisani". Pa ciji je to posao???
po mom misljenju, spada u losije trenre koji su vodili reprezentaciju, a konkurencija je bila vise nego skromna . covjek je naprosto izgubljen u vremenu i prostoru, a ono radi cega sam ga cijenio, a to je da je dobar covjek, sve je upitnije nakon serije izjava u kojima najdirektnije svoje interese stavlja ispred interesa reprezentacije, krivicu svaljuje na sve osim sebe......Analic je napisao/la: Ciru mrzim jer je prevrtljiv i marketinski orijentisan, ali kao trener on je za Safeta Tito. I zagarantirano nebi igrao kukavicki kao Safet.
Cuj Dusko usere i sta cemo onda. Pa prvo daj covjeku jednu priliku, a ne dvije Safetu. A ti odma otpisujes kao da ce usrati automatski jer izgleda nemas vjere u kvalitet igraca koje posjedujemo.
Safet me je kroz citave kvalifikacije razocarao kao trener i kad smo 6 bodova uzeli protiv Bjelorusa igralo se kukavicki i bezidejno. I jos kao covjek kada smo protiv Rumunije 3:0 izgubili ne preuzima nikakvu odgovornost kao trener nego svu odgovornost prebacuje na igrace koji prema njemu "nisu bili motivisani". Pa ciji je to posao???
potpuno se slazem i sa stavom o ciri, manipulator, ublehas, cirkusant ali po pitanju discipline, tyaktike,da ne govorim o motivaciji, je , u odnosu na susica, veliki trener.
Sent from my Commodore 64
Ima nesto sto yebe kruticare,ma koliko oni trubili da nema nista od toga.Idemo slijedecim redom.
Najvise poena u kvalifikacijama od postanka.
Najbolji plasman na FIFA rang listi od postanka.
Rekord u nizu neprimljenih golova.
Srusen niz sa nulom ili poraza protiv Rumuna,Grcke, Portugala.
P.S ako neko poleti sa tim da kaze da nam je i najtezi poraz od Portugala ima tu jos yeba.
Najubjedljivi poraz od pet golova razlike nam je protiv Argentine.
Tako da nihco i co,nikako vam ne ide na mlin.
Sutra ce komitet vjerovatno produziti saradnju sa papetom,ali cisto sumnjam da ce pape to prihvatiti.
Mozda jedino zbog obaveze da zavrsi svoj zapoceti posao.
P.S ako neko poleti sa tim da kaze da nam je i najtezi poraz od Portugala ima tu jos yeba.
Sutra ce komitet vjerovatno produziti saradnju sa papetom,ali cisto sumnjam da ce pape to prihvatiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
@harishp
Drug,ako neko vozi Porshea i prestigne u putu Yugu,jel to znaci da je dobar vozac???
Drug,ako neko vozi Porshea i prestigne u putu Yugu,jel to znaci da je dobar vozac???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne, to znaci da mu je Yugo otisao u qurac, jer vjerovatno mjesecima nije ulje zamjenio..majestic24 je napisao/la:@harishp
Ako aludiras na bolju ekipu,grdno se varas.Par kvalitetnih igraca ,ostalo goli prosjek.Kakav Porshe,kakve trice,ni kadeta to nije vidjelo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Buraz ti si taj koji cinjenice ne gleda. Nikad bolje, razvijenije i kompletnije igrace u boljim klubovima nismo imali.harishp je napisao/la:Ima nesto sto yebe kruticare,ma koliko oni trubili da nema nista od toga.Idemo slijedecim redom.
Nemoj gledati trenutni uspjeh. Pravi trener bi iz ovih igraca i ekipe izvukao još više. Sa ovom ekipom bi Mirza Varešanović napravio isto što i Pape. Mi nemamo igre nikako skoro čitave kvalifikacije ljudi moji.
Nebih bas rekao.Analic je napisao/la:Buraz ti si taj koji cinjenice ne gleda. Nikad bolje, razvijenije i kompletnije igrace u boljim klubovima nismo imali.harishp je napisao/la:Ima nesto sto yebe kruticare,ma koliko oni trubili da nema nista od toga.Idemo slijedecim redom.
Nemoj gledati trenutni uspjeh. Pravi trener bi iz ovih igraca i ekipe izvukao još više. Sa ovom ekipom bi Mirza Varešanović napravio isto što i Pape. Mi nemamo igre nikako skoro čitave kvalifikacije ljudi moji.
Baljic u Realu Dzeko je u trenutno najboljem klubu od ovih nasih.Znaci ni prismrditi.
Jos nisam ni spomenuo Bracu i Bajern a o Kodri i Barceloni necu ni pomena.
Tako kako bi rekla ona pjesma uzalud vam trud sviraci.Da ne pricamo o tome da je i sam Dzeko presjedio jako puno vremena na klupi u M.C,o drugima svi znamo.Nemojte vise o cinjenicama duse vam.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti nisi normalan majke ti. Gledaj sve igrace. Reprezentaciju ne cini jedna ili dvije zvijezde covjece dragi. Uzmi sve igrace i poredi sa prethodnim generacijama. I moras gledati sve igrace u istoj generaciji. Ovo je igracki najjaca BIH svih vremena. A sa slabijim generacijama smo bili isto blizu velikim takmicenjima.harishp je napisao/la: Nebih bas rekao.
Baljic u Realu Dzeko je u trenutno najboljem klubu od ovin nasih.Znaci ni prismrditi.
Tako kako bi rekla ona pjesma uzalud vam trud sviraci.Da ne pricamo o tome da je i sam Dzeko presjedio jako puno vremena na klupi u M.C,o drugima svi znamo.Nemojte vise o cinjenicama duse vam.
Cuj Meho Kodro...pa nije Kodro igrao sam u kvalifikacijama nego reprezentacija BIH. Nemoj gledati zvijezde covjece samo. Znas li ti sta je ekipa.
Boze dragi argument ti Baljic u Realu. Pa ja bi sebi sad samar pukao da sam na tvom mjestu.
Odvali se sam da te neko drugi ne zvaljzne.Prvo spominjes bolje klubove i onda se odjednom pravis budala ili bolje receno licemjer.Govoris nemoj gledati zvijezde a spominjes kompletne igraceAnalic je napisao/la:Ti nisi normalan majke ti. Gledaj sve igrace. Reprezentaciju ne cini jedna ili dvije zvijezde covjece dragi. Uzmi sve igrace i poredi sa prethodnim generacijama. I moras gledati sve igrace u istoj generaciji. Ovo je trenutno najjaca BIH svih vremena. A sa slabijim generacijama smo bili isto blizu velikim takmicenjima.harishp je napisao/la: Nebih bas rekao.
Baljic u Realu Dzeko je u trenutno najboljem klubu od ovin nasih.Znaci ni prismrditi.
Cuj Meho Kodro...pa nije Kodro igrao sam u kvalifikacijama nego reprezentacija BIH. Nemoj gledati zvijezde covjece samo. Znas li ti sta je ekipa.
Boze dragi argument ti Baljic u Realu. Pa ja bi sebi sad samar pukao da sam na tvom mjestu.
Da ,Baljic ne samo da je bio u Realu vec kupljen za tada najvecu cifru ikada.Sto nije vise igrao,povrede ne pitaju.
I o kakvim ti boljim klubovima pises,jer si se sam toga dotakao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Ne, to znaci da mu je Yugo otisao u qurac, jer vjerovatno mjesecima nije ulje zamjenio..majestic24 je napisao/la:@harishp
Ako aludiras na bolju ekipu,grdno se varas.Par kvalitetnih igraca ,ostalo goli prosjek.Kakav Porshe,kakve trice,ni kadeta to nije vidjelo.
Ok,jesu prosjek igrac kao sto su Jahic,Pandza,Zahirovic,Medunjanin...al ko to ima sve same zvjezde u ekipu osim Spanjolaca i donekle Engleza??
Sta su Patricio,Veloso,Moutinho,Pereira,Meireles,Postiga???
Ili jos bolje...ko drzi Hrvatsku vec par godina u TOP 10 SVJETSKIH reprezentacija na rang listi?? Sta su Pletikosa i citava obrana osim Srne...ili citav vezni red osim Modrica i Kranjcara?? Sve je to prosjek kao sto su i ovi gore nasi nabrojani igraci.
Pa Irci su ekipa puno prosjecnih igraca pa su na EP.
Nogomet je KOLEKTIVNA IGRA A NE 1 VS 1 ili 1 VS 11.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Zamjeni Ircima protivnika u barazu sa nasim a njihovog nama.Pa bih te pitao sta bi sad pisao.majestic24 je napisao/la:harishp je napisao/la:Ne, to znaci da mu je Yugo otisao u qurac, jer vjerovatno mjesecima nije ulje zamjenio..majestic24 je napisao/la:@harishp
Ok,jesu prosjek igrac kao sto su Jahic,Pandza,Zahirovic,Medunjanin...al ko to ima sve same zvjezde u ekipu osim Spanjolaca i donekle Engleza??
Sta su Patricio,Veloso,Moutinho,Pereira,Meireles,Postiga???
Ili jos bolje...ko drzi Hrvatsku vec par godina u TOP 10 SVJETSKIH reprezentacija na rang listi?? Sta su Pletikosa i citava obrana osim Srne...ili citav vezni red osim Modrica i Kranjcara?? Sve je to prosjek kao sto su i ovi gore nasi nabrojani igraci.
Pa Irci su ekipa puno prosjecnih igraca pa su na EP.
Nogomet je KOLEKTIVNA IGRA A NE 1 VS 1 ili 1 VS 11.
Fazon lezi sto su nam i ''zvijezde''repke trljale muda na klupi u klubovima.
Fudbal jeste kolektivna igra,ali nas ta kolekcija vec godinama handri.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 nov 2011, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
Slovenija. Treba li još neki argument?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Pa sto ih nismo slijedili.16 godina smo imali priliku za to.spielführer_21 je napisao/la:Slovenija. Treba li još neki argument?
Da sega bude veca,protiv njih imamo tri meca i tri pobjede.Ali kad je nesto odlucujuce nigdje nas i tako vec godinama.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 nov 2011, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.