Ermin Zec
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermin Zec
Zadnja 3-4 kad kola redovan strijelac. Volio bi da se nadje u brazilu
Butter face sto Ameri kazu. 
A Zeko mora bit spreman u slucaju povrede, vidim ova mu je fizioterapeut.

A Zeko mora bit spreman u slucaju povrede, vidim ova mu je fizioterapeut.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mozel mi neko reci kad je ta slika uslikana? Ja sam se vratio prije sedmice iz Dubaija, Atlantis hotel...to je isti hotel...znam po tim peshkirima njihovim.
Da sam saceko mogo sam Zeca upoznati..ybga.

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
boli njega ćuna, vidimo da mu nije bas zao sto ne ide u Brazil 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Istekao mu je ugovor sa Gencerbirligi-jem.
Ermin Zec na meti turskih prvoligaša. Prema pisanju hrvatskih medija, splitski Hajduk je također zainteresiran za Bugojanca koji je dosad u karijeri nastupao za Iskru, Šibenik i Genclerbirligi.
Ermin Zec na meti turskih prvoligaša. Prema pisanju hrvatskih medija, splitski Hajduk je također zainteresiran za Bugojanca koji je dosad u karijeri nastupao za Iskru, Šibenik i Genclerbirligi.
Znaci naumio da se vrati na u.....repkuNeutral je napisao/la:Istekao mu je ugovor sa Gencerbirligi-jem.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Ermin Zec
Kakav crni hajduk nemaju para da mu daju pol plate koju traži, odo tamo u Arabiju kako sam ja čuo da uzme pravo dobre pare 

JA sam mislio da je on ozenjen,znam da sam cito jednom u avazu da je kupio stan u sarajevu al ova crnka mi ne djeluje da je bracni drug 

Uh kakav je ovo bio igrac kad je igrao u HNLu. Ja ne vjerujem da se to moze zaboraviti. Brzina, dribling, udarac sve je imao. Steta sto se nije pogurao kroz repku on je igrac za lige petice. Kakav Hajduk u danasnja vremena on bi trebao gdje u Italiju ili Njemacku u neki manji klub. Siguran sam da bi bio otkrivenje ako bi uhvatio formu.
Ostaje u Turskoj ligi 99.9%, samo se ne zna još ime njegovog novog klub.
Dinamo i Hajduk se otimali za njega a Sibenik nikad nije imao takvog igraca prije a nece imati ni kasnije. Pa nabijali cijenu i na kraju zavrsio u Turskoj jer su ponudili najvise para. Sta su samo radili on i Alispahic te sezone.dubrovnik je napisao/la:Uh kakav je ovo bio igrac kad je igrao u HNLu. Ja ne vjerujem da se to moze zaboraviti. Brzina, dribling, udarac sve je imao. Steta sto se nije pogurao kroz repku on je igrac za lige petice. Kakav Hajduk u danasnja vremena on bi trebao gdje u Italiju ili Njemacku u neki manji klub. Siguran sam da bi bio otkrivenje ako bi uhvatio formu.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/stuttga ... ika/136013" onclick="window.open(this.href);return false;
a kakvi su naši igraci on ce ostati u Turskoj u nekom sporu
a kakvi su naši igraci on ce ostati u Turskoj u nekom sporu

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Aco, jeli to znači da je ovo definitivno provjeren info i da interes švaba zaista postoji?aleksandar_veliki je napisao/la:Za dva tri dana će sve biti definisano. Ovo za Spor mislis na Bursa.
P.S. Ako će već ostajati u Turskoj, Bursa bi bila pravi izbor, Gunes je odličan trener, a tanki su u napadu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dosta njemackih medija je objavilo da interes Stutgarta postoji....
Al bi to bilo dobro..
Al bi to bilo dobro..

Ovo bi bilo fenomenalno. Mozda onda i Vedo ostane.phily je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/stuttga ... ika/136013

Zec dok nije presao u Tursku bio je jako dobar napadac. Kako ja dole odigrao ne pratim bas toliko. Ali nije se bas nadavao golova.
Našim igračima treba zakonom zabraniti da idu u Tursku. Pa ima li ijedan da nije nazadovao kada ode dole? Ako je ovo istina, Zeko hvataj se Švaba šta god da ti ponude.
Imal šta ?aleksandar_veliki je napisao/la:
Za dva tri dana će sve biti definisano. Ovo za Spor mislis na Bursa.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa ako gledamo kako Besicu 24 sata traje vec 8 dana, 2-3 dana kod Zeca bi mogla trajat jedno mjesec dana.Zekoo je napisao/la:Imal šta ?aleksandar_veliki je napisao/la:
Za dva tri dana će sve biti definisano. Ovo za Spor mislis na Bursa.

I dalje stojim iza toga. S tim prije što će najvjerovatnije i njegov mlađi brat u Tursku.Neutral je napisao/la:Ostaje u Turskoj ligi 99.9%, samo se ne zna još ime njegovog novog klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.