Muzika - Arhiva postova

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

the scouser
Kontakt:

Re: Muzika

Post Postao/la the scouser » 14 mar 2010, 22:52

Pjesma nam je ono smijesno obicna,jedna od onih sto kad gledas euroviziju samo cekas da produ.A jos onaj Vukašin nema glas za onu pjesmu,tako da nista ne ocekujem ove godine.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2010, 22:56

Kakva je ovo pjesma sto nas predstavlja na ES,ako udjemo medju prvih 10 to ce biti previse :D a ovi iz Srbije sto poslase onu curicu da pjeva,imaju Eminu Jahovic,Anu Nikolic i ostale zvijezde ovog nadjose ccc :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 14 mar 2010, 22:59

harry_90 je napisao/la:Kakva je ovo pjesma sto nas predstavlja na ES,ako udjemo medju prvih 10 to ce biti previse :D a ovi iz Srbije sto poslase onu curicu da pjeva,imaju Eminu Jahovic,Anu Nikolic i ostale zvijezde ovog nadjose ccc :roll:
Ona plavusa is Sbije je smjesna, a ova nasa pjesma svake godine sve gore od goreg.... Kaze onaj Saran sto je napisao pjesmu da je politickog - socijalnog karaktera, a pjeva o nekim gromovima i munjama..... drama. :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2010, 23:03

MaliMemo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kakva je ovo pjesma sto nas predstavlja na ES,ako udjemo medju prvih 10 to ce biti previse :D a ovi iz Srbije sto poslase onu curicu da pjeva,imaju Eminu Jahovic,Anu Nikolic i ostale zvijezde ovog nadjose ccc :roll:
Ona plavusa is Sbije je smjesna, a ova nasa pjesma svake godine sve gore od goreg.... Kaze onaj Saran sto je napisao pjesmu da je politickog - socijalnog karaktera, a pjeva o nekim gromovima i munjama..... drama. :mrgreen:
Ja mislim da bi sljedece godine mi trebali jednog od forumasa izabrat za predstavnika na ES :D nije bitno jel znas pjevat,samo nek imas vezu dobru,a mi cemo se snaci za veze :) ovo ide na ES ko vise plati,a ne ko zna pjevat,ova cura iz Srbije Milanka je imala stelu preko Granda,kako da ona prodje kraj jedne EMINE JAHOVIC,koja moze je naucit da pjeva,ko li ce sad njega trpit kad se digne

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 mar 2010, 23:12

Sjeca li se ko Nine Prsesa? :mrgreen:
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 15 mar 2010, 07:02

[youtube][/youtube]

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 mar 2010, 18:05

[youtube][/youtube]
Jao majko mila :lol: Jeste da mi se ne svidja ni pjesma, ni izvodjac, al ja sam je na prvo slusanje zapamtila i ne mogu je citav dan prestat pjevat :( Jest da je tome doprinjelo to sto se citav dan zezamo u skoli da nije smio pokazat tri prsta ono kad pjeva ,, Ne jednom, ne dvaput, tri puta, tri puta,, :lol:

Sto se tice nase pjesme, sinoc mi se svidjela. Ali, jednostavno nije eurovizijska :roll: :roll: Ebg, ko zna sta valja, glasat ce,, Ko ne zna, glasat ce za onog malog ped.era i nikom nista.. Eurovision 8-)

Sad cu downloadovat Munju i grom i jedno desetak puta preslusat pa vam javim sta mislim :)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 mar 2010, 18:13

lejla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jao majko mila :lol: Jeste da mi se ne svidja ni pjesma, ni izvodjac, al ja sam je na prvo slusanje zapamtila i ne mogu je citav dan prestat pjevat :( Jest da je tome doprinjelo to sto se citav dan zezamo u skoli da nije smio pokazat tri prsta ono kad pjeva ,, Ne jednom, ne dvaput, tri puta, tri puta,, :lol:

Sto se tice nase pjesme, sinoc mi se svidjela. Ali, jednostavno nije eurovizijska :roll: :roll: Ebg, ko zna sta valja, glasat ce,, Ko ne zna, glasat ce za onog malog ped.era i nikom nista.. Eurovision 8-)

Sad cu downloadovat Munju i grom i jedno desetak puta preslusat pa vam javim sta mislim :)
Isto Boki 13 iz Makedonije :lol: :lol:

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 mar 2010, 18:14

MaliMemo je napisao/la:a ova nasa pjesma svake godine sve gore od goreg....
Ne dijelim tvoje misljenje. Uvijek posaljemo u najmanju ruku pristojnu pjesmu, koja konkurise za najbolju muziku na Eurosongu. A nismo mi krivi sto je ruski blok jaci od balkanskog :lol:
Mi kad smo bili najbolji, bili smo treci! ;)
Pa samo pogledaj Hrvate kako se pate posljednjih godina,, One tri glupace sto ih ove godine predstavljaju su dno dna, sumnjam da ce ih ko primjetit na Eurosongu..
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 15 mar 2010, 18:18

lejla je napisao/la:[youtube][/youtube]

nakon drugog slušanja ćeš zaključit da je pjesma fuj :mrgreen: reko bi nešta gore al ipak ne spominjem neke stvari pred ženama :mrgreen: 8-)
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 mar 2010, 18:19

Željoman je napisao/la: nakon drugog slušanja ćeš zaključit da je pjesma fuj :mrgreen:
Jel mislis na nasu pjesmu?? Evo peti put ide i ne mijenjam misljenje,, Pjesma je super, ali nije eurovizijska ;)
Didier Drogba

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 mar 2010, 18:20

Ma na ovaj ES ne ide ko zna pjevat,vec ko najvise plati taj i ide,u nas neki Vukasin koji nema ni 3 pjesme ukupno ide,kraj Amela Curica,Igora Vukojevica itd.haj shvatam za nas mi smo uvijek bili cudna drzava svega sto se tice,al Srbija sa tolikim dobrim pjevacima,Zeljko Joksimovic,Anabela Djogani,grupa Djogani,Emina Jahovic,Aleksandra Radovic,Zeljko Vasic itd,da posalju ovog da ih predstavlja :roll: ovaj je imao stele iz Granda 100 %

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 15 mar 2010, 20:27

Za sve Krajišnike s foruma :D
[youtube][/youtube]
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 20:33

[youtube][/youtube]

Jao pjesme , jao, jao i jao. Govore o "jednom" određenom narodu. Jest da vrijeđa, nadam se da neće nikoga uvrijediti, jer mi to nije bio cilj. Melodia je od Nena- 99 lutfballons, a tekst poseban.

Auf iren weg in die holle :roll:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 15 mar 2010, 20:52

zar vi pratite ta sranja Evroviziska,slusate te glooposti!!!
Evrovizija se jos samo na ovim prostorima uzima za ozbiljno!!!!

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 15 mar 2010, 20:56

[youtube][/youtube]
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 mar 2010, 21:00

Google je napisao/la:zar vi pratite ta sranja Evroviziska,slusate te glooposti!!!
Evrovizija se jos samo na ovim prostorima uzima za ozbiljno!!!!
Tvoj stav, postujem. Nije mi bilo drago sto nas Vuki predstavlja, ali ja sam jednostavno navikla na Euroviziju. Pratim je od kad znam za sebe i ne bih mogla prestati,, Tacno je da je Eurovizija isfurala u zapadnim zemljama, valjda sto ne mogu podnijet da i neko drugi moze poslat dobru pjesmu. Ali, uvododjenjem ponovo zirija ima nade za opstanak. Npr. Velika Britanija je par godina bila u krizi pravoj i prosle godine su se potrudili i poslali onu Jade sa extra glasom i pjesmom (bila je peta) :)
Didier Drogba

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 mar 2010, 21:15

Ma sto se tice eurosonga,ja fakat ne znam ni kako onoj EU vise nije mrsko finansirati taj djavo,kad se kvalitet pjesme ne gleda,a i svake godine popularnost opada.Ovako,fino je to pogledat,ako nista,ubije se dosada na par sati.
Meni je pjesma dobra,al,koliko vidim,dosta ljudi misli da je losa...kad su nam bile balade,bilo je nezadovoljnih,kad je bila regina,bilo je nezadovoljnih,sad kad je vukasin,ima nezadovoljnih...tesko kad se moze svima ugodit...

Mene uopste nije briga kako ce ova pjesma zavrsiti na eurosongu,da ne znam kakvu pjesmu imamo,ne bismo pobjedu izborili...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 mar 2010, 22:15

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 15 mar 2010, 22:38

[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.