Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: Muzika
Pjesma nam je ono smijesno obicna,jedna od onih sto kad gledas euroviziju samo cekas da produ.A jos onaj Vukašin nema glas za onu pjesmu,tako da nista ne ocekujem ove godine.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Kakva je ovo pjesma sto nas predstavlja na ES,ako udjemo medju prvih 10 to ce biti previse
a ovi iz Srbije sto poslase onu curicu da pjeva,imaju Eminu Jahovic,Anu Nikolic i ostale zvijezde ovog nadjose ccc 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ona plavusa is Sbije je smjesna, a ova nasa pjesma svake godine sve gore od goreg.... Kaze onaj Saran sto je napisao pjesmu da je politickog - socijalnog karaktera, a pjeva o nekim gromovima i munjama..... drama.harry_90 je napisao/la:Kakva je ovo pjesma sto nas predstavlja na ES,ako udjemo medju prvih 10 to ce biti previsea ovi iz Srbije sto poslase onu curicu da pjeva,imaju Eminu Jahovic,Anu Nikolic i ostale zvijezde ovog nadjose ccc
× Plava krv ispod koze ×
Ja mislim da bi sljedece godine mi trebali jednog od forumasa izabrat za predstavnika na ESMaliMemo je napisao/la:Ona plavusa is Sbije je smjesna, a ova nasa pjesma svake godine sve gore od goreg.... Kaze onaj Saran sto je napisao pjesmu da je politickog - socijalnog karaktera, a pjeva o nekim gromovima i munjama..... drama.harry_90 je napisao/la:Kakva je ovo pjesma sto nas predstavlja na ES,ako udjemo medju prvih 10 to ce biti previsea ovi iz Srbije sto poslase onu curicu da pjeva,imaju Eminu Jahovic,Anu Nikolic i ostale zvijezde ovog nadjose ccc
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jao majko mila
Jeste da mi se ne svidja ni pjesma, ni izvodjac, al ja sam je na prvo slusanje zapamtila i ne mogu je citav dan prestat pjevat
Jest da je tome doprinjelo to sto se citav dan zezamo u skoli da nije smio pokazat tri prsta ono kad pjeva ,, Ne jednom, ne dvaput, tri puta, tri puta,, 
Sto se tice nase pjesme, sinoc mi se svidjela. Ali, jednostavno nije eurovizijska
Ebg, ko zna sta valja, glasat ce,, Ko ne zna, glasat ce za onog malog ped.era i nikom nista.. Eurovision 
Sad cu downloadovat Munju i grom i jedno desetak puta preslusat pa vam javim sta mislim
Jao majko mila
Sto se tice nase pjesme, sinoc mi se svidjela. Ali, jednostavno nije eurovizijska
Sad cu downloadovat Munju i grom i jedno desetak puta preslusat pa vam javim sta mislim
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Isto Boki 13 iz Makedonijelejla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jao majko milaJeste da mi se ne svidja ni pjesma, ni izvodjac, al ja sam je na prvo slusanje zapamtila i ne mogu je citav dan prestat pjevat
Jest da je tome doprinjelo to sto se citav dan zezamo u skoli da nije smio pokazat tri prsta ono kad pjeva ,, Ne jednom, ne dvaput, tri puta, tri puta,,
Sto se tice nase pjesme, sinoc mi se svidjela. Ali, jednostavno nije eurovizijska![]()
Ebg, ko zna sta valja, glasat ce,, Ko ne zna, glasat ce za onog malog ped.era i nikom nista.. Eurovision
Ne dijelim tvoje misljenje. Uvijek posaljemo u najmanju ruku pristojnu pjesmu, koja konkurise za najbolju muziku na Eurosongu. A nismo mi krivi sto je ruski blok jaci od balkanskogMaliMemo je napisao/la:a ova nasa pjesma svake godine sve gore od goreg....
Mi kad smo bili najbolji, bili smo treci!
Pa samo pogledaj Hrvate kako se pate posljednjih godina,, One tri glupace sto ih ove godine predstavljaju su dno dna, sumnjam da ce ih ko primjetit na Eurosongu..
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
nakon drugog slušanja ćeš zaključit da je pjesma fujlejla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jao majko milaJeste da mi se ne svidja ni pjesma, ni izvodjac, al ja sam je na prvo slusanje zapamtila i ne mogu je citav dan prestat pjevat
Sto se tice nase pjesme, sinoc mi se svidjela. Ali, jednostavno nije eurovizijska![]()
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Jel mislis na nasu pjesmu?? Evo peti put ide i ne mijenjam misljenje,, Pjesma je super, ali nije eurovizijskaŽeljoman je napisao/la: nakon drugog slušanja ćeš zaključit da je pjesma fuj
Didier Drogba
Didier Drogba
Ma na ovaj ES ne ide ko zna pjevat,vec ko najvise plati taj i ide,u nas neki Vukasin koji nema ni 3 pjesme ukupno ide,kraj Amela Curica,Igora Vukojevica itd.haj shvatam za nas mi smo uvijek bili cudna drzava svega sto se tice,al Srbija sa tolikim dobrim pjevacima,Zeljko Joksimovic,Anabela Djogani,grupa Djogani,Emina Jahovic,Aleksandra Radovic,Zeljko Vasic itd,da posalju ovog da ih predstavlja
ovaj je imao stele iz Granda 100 %
Za sve Krajišnike s foruma 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
[youtube][/youtube]
Jao pjesme , jao, jao i jao. Govore o "jednom" određenom narodu. Jest da vrijeđa, nadam se da neće nikoga uvrijediti, jer mi to nije bio cilj. Melodia je od Nena- 99 lutfballons, a tekst poseban.
Auf iren weg in die holle
Jao pjesme , jao, jao i jao. Govore o "jednom" određenom narodu. Jest da vrijeđa, nadam se da neće nikoga uvrijediti, jer mi to nije bio cilj. Melodia je od Nena- 99 lutfballons, a tekst poseban.
Auf iren weg in die holle
zar vi pratite ta sranja Evroviziska,slusate te glooposti!!!
Evrovizija se jos samo na ovim prostorima uzima za ozbiljno!!!!
[youtube][/youtube]
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Tvoj stav, postujem. Nije mi bilo drago sto nas Vuki predstavlja, ali ja sam jednostavno navikla na Euroviziju. Pratim je od kad znam za sebe i ne bih mogla prestati,, Tacno je da je Eurovizija isfurala u zapadnim zemljama, valjda sto ne mogu podnijet da i neko drugi moze poslat dobru pjesmu. Ali, uvododjenjem ponovo zirija ima nade za opstanak. Npr. Velika Britanija je par godina bila u krizi pravoj i prosle godine su se potrudili i poslali onu Jade sa extra glasom i pjesmom (bila je peta)Google je napisao/la:zar vi pratite ta sranja Evroviziska,slusate te glooposti!!!
Didier Drogba
Didier Drogba
- reds_forever
- Kontakt:
Ma sto se tice eurosonga,ja fakat ne znam ni kako onoj EU vise nije mrsko finansirati taj djavo,kad se kvalitet pjesme ne gleda,a i svake godine popularnost opada.Ovako,fino je to pogledat,ako nista,ubije se dosada na par sati.
Meni je pjesma dobra,al,koliko vidim,dosta ljudi misli da je losa...kad su nam bile balade,bilo je nezadovoljnih,kad je bila regina,bilo je nezadovoljnih,sad kad je vukasin,ima nezadovoljnih...tesko kad se moze svima ugodit...
Mene uopste nije briga kako ce ova pjesma zavrsiti na eurosongu,da ne znam kakvu pjesmu imamo,ne bismo pobjedu izborili...
Meni je pjesma dobra,al,koliko vidim,dosta ljudi misli da je losa...kad su nam bile balade,bilo je nezadovoljnih,kad je bila regina,bilo je nezadovoljnih,sad kad je vukasin,ima nezadovoljnih...tesko kad se moze svima ugodit...
Mene uopste nije briga kako ce ova pjesma zavrsiti na eurosongu,da ne znam kakvu pjesmu imamo,ne bismo pobjedu izborili...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- adnan_nanda
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.