Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
I ja sam kazem da Svraka treba letiti iz repke (iako ponekad napisem da je svemirska klasa) jer je Besic recimo bolji igrac od njega, a u buducnosti svakako to je mjesto rezervirano za Zolu, al' da prije njega trebaju ispasti panjevi Zahirovic, Vrsajevic, Sesar i ima jos njih koji ama bas nista nisu pokazali do sada, a nije da nisu imali prilika....
Znaci idemo redom po zaslugama, a Svraka je ako nista svojim golovima zasluzio da bude tu, dok ne dodju bolji jer nam je golom protiv Alzira donio dragocjene bodove za Fifinu listu najboljih svijetskih selekcija.... To je ono sto ja i @DukeWellington svo vrijeme pisemo.... ne izmisljamo mi toplu vodu.....
Znaci idemo redom po zaslugama, a Svraka je ako nista svojim golovima zasluzio da bude tu, dok ne dodju bolji jer nam je golom protiv Alzira donio dragocjene bodove za Fifinu listu najboljih svijetskih selekcija.... To je ono sto ja i @DukeWellington svo vrijeme pisemo.... ne izmisljamo mi toplu vodu.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
o igracima koji dobijaju minutaze u revijalnim utakmicama,i kad nema pola reprezentacije, pisu se takvi tekstovi da bi ovi novnirani sca sppa pozavidili .Neka ih tu al brate sto je previse previse je,kakvicrni lucidni potezi svrake ,vrse,i ostalih njima slicnih igraca,pa na ovom terenu su svoji na svom, pjanic mal nogu slomi,pola ovih koji igraju po ligama 5 ne mogu fino primit loptu, plus za viscu i ibru na njih se moze racunati ozbijno
Definitivno. Cini mi se da je i izmrsao. Ovako dobro nije odigrao otkad je napustio Hajduk.zizu1991 je napisao/la:Stevanović se još nije vratio iz Seville.
Također da pohvalim Ibričića. Bio je najbolji od svih " A " reprezentativaca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Odvadi druze,odvadi.Svraka nije ekstra igrac,ali odgovorno tvrdim da nije losiji od Zahirovica.Tu su njih dvojica.Meni niti jedan od njih 2 nebi igrao u repci.Barem ne u prvih 11.Sto se tice pozicije zadnjeg veznog,ja bi tu forsirao malog Zolotica (kada se oporavi i ako nastavi igrati na istoj razini),momak je i za jednog i za drugog Patrick Viera.AllGunsBlazing je napisao/la:Naravno da se salim. Mislim smijesno, porediti Zahu i Svraku isto porediti Mercedes i Jugu, Jugo je naravno Svraka. I ovdje se prosipa prica kako Zeljo ne zeli prodavati igrace za male pare, lafo odbijaju 600.000 eura za Adilovica. Prodali bi oni da neko hoce kupiti i dati pare, eno sad ce im i Sehic nazad.viKK je napisao/la:^mišljenje svakog navijača ŽeljeAllGunsBlazing je napisao/la:Naravno da je Svraka klasa za Zahu, kako samo Susic smije ostavljati takvog talenta sa 25 godina na klupi. Kako ga niej stid, goreg selektora nikad nismo imali, bolji Amar Osim.(znam da se šališ , valjda?)
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Svrakini golovi jesu vrijedni , nema govora , ali ni ti golovi ni njegova igra na terenu ne pokazuje mnogo . Sesar je meni realno kvalitetniji igrač od njega , i barem bi trebao ostati neko vrijeme da vidimo o kakvom se igraču radi , prvenstveno jer se izborio otići u Tursku ligu te u svom klubu postati jedan od glavnih igrača ... O Vršajeviću neću ništa ni da pričam , taj nije ni za opštinske lige .. Zahirović kao što sam rekao , je svoje mjesto zaradio tako što je već ranije pokazao veliko požrtvovanje i trku na terenu , i radio je samo u odbrani , kao i Rahimić nekada , međutim uzmite u obzir da on igra sam na toj poziciji ... Dok dugo prije toga smo uvijek igrali sa dva zadnja vezna , a tada su svi hvalili Rahimića
A realno na toj poziciji trenutno i nemamo neke konkurencije , sve dok ne dođu Zolotić i Hadžić..
ja samo znam da je veceras susic osimu i zelji turio duboko zato sto je ubacivao svraku u igru jer sad ga 100 % nece niko a i u zelji je u psoljednje vrijeme najslabiji igrac ali su ga gurali i durali al bgm tesko da ce ga uspjet prodati pogotovo za onih 500 hiljada eura sto su govorili
Samo Sarajevo
Čuj turio mu ga Pape
Nije on kriv što Svraka ne zna.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
vidim da su neki navalili na Sesara, ali po meni Sesar je dobar igrač sa solidnom tehnikom i sigurno zaslužuje biti tu. Slažem se s većinom da je Zolotić budućnost što se tiče DM a pored njega tu je i odlični Bešić, mislim da njih dvojica mogu igrati zajedno u sredini, jer Bešić ima odličnu tehniku, dobar pregled igre i sigurno može više pomoci na CM ili DM nego na poziciji štopera.
ma znao je on da on nezna al ga guro hehehzizu1991 je napisao/la:Čuj turio mu ga Pape![]()
Samo Sarajevo
Forsirao ga u napad. To je najveći problem bio. 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da su tebi bogdom turili šta u mozak pa da nas poštediš svojih gluposti.kanarinac je napisao/la:ja samo znam da je veceras susic osimu i zelji turio duboko zato sto je ubacivao svraku u igru jer sad ga 100 % nece niko a i u zelji je u psoljednje vrijeme najslabiji igrac ali su ga gurali i durali al bgm tesko da ce ga uspjet prodati pogotovo za onih 500 hiljada eura sto su govorili
Sesar ce napredovat,to je sigurno...
- mirzabavarac
- Kontakt:
Imamo jos 7/10 dana do pocetka te utakmice ovo im je veceras bio dobar trening i ja se nadam da ce proci sve u najboljem planu i da cemo na kraju mi slaviti.
Nije da su mladi neko mjerilo, ali su solidna klapa...Visca je pokazao da zasluzuje mjesto u prvih 11. Bar sad u Latviji, dok Stevanovic nije vec odavno u takmicarskoj formi!
Ipak vjerujem Papetu, zna on najbolje sta i kako, samo je Visca trebao i prije biti dio tima. Ali tesko je uletiti kod Papeta, posebno sad jer ima rezultate...
Ipak vjerujem Papetu, zna on najbolje sta i kako, samo je Visca trebao i prije biti dio tima. Ali tesko je uletiti kod Papeta, posebno sad jer ima rezultate...
Da spomenem da je Turska danas na svom izgubila 2:0 od Slovenije. To jest od Slovenije koja je u svojoj grupi iza Kipra, Albanije, Norveske, Svicarske i Islanda. Znaci da onaj rezultat Latvije i nema neki znacaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Al je i Turska grohnula, ne mogu da vjerujem.
Vrsajevic i Svraka jednostavno nemaju sta traziti u ovoj reprezentaciji.Vrsketa mladi Bevab uze k'o od sale u prvom poluvremenu,a sta bi mu tek radio neki mega kvalitetan igrac.Za Svraku je suvisno sto reci,one dvije prilike moze samo pticurina i promasiti,tako da.
Veceras me pozitivno iznenadio Visca.Momak je dosta se trudio,posebno u prvuh 45.minuta,no izgleda je u nastavku ostao bez snage.
Veceras me pozitivno iznenadio Visca.Momak je dosta se trudio,posebno u prvuh 45.minuta,no izgleda je u nastavku ostao bez snage.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Šta je sa Salihovićem ???
Igrao je dvije utakmice baraža kako i sam znaš vjerujem protiv 'lauterna, pa ga je Pape odmarao.
Pa sto se Lazialac ne nadje u sansi, pa da vidis kako on trpa u onakvim sansama... On jadan od straha da ne kiksa ne smije preci centar, a kamoli stvoriti opasnost pred protivnikovim golom.... Al' Zahirovicevo nije da daje golove, slazem se, al' onda nije ni Svrakino al' opet on ih daje i jos se plus redovno nalazi u sansama za razliku od onog panja sto mu noge drhte i koljena klecaju kad ima loptu u nogama, kao da mu je neko vruc krompir stavio u ruku....Adi_Zepce je napisao/la:Vrsajevic i Svraka jednostavno nemaju sta traziti u ovoj reprezentaciji.Vrsketa mladi Bevab uze k'o od sale u prvom poluvremenu,a sta bi mu tek radio neki mega kvalitetan igrac.Za Svraku je suvisno sto reci,one dvije prilike moze samo pticurina i promasiti,tako da.
To ti je ono kad nas narod ne vidi dalje od nosa i kad je zaludjen necim pa proziva Svraku za promasaje, al' se zato trpe igracine poput akija Zahirovskog.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.