http://sportsport.ba/bh_fudbal/rakitice ... ini/192782
Isti sastav kao i protiv zrinje mislim da ce izvesti. To odmah znaci 0-2 za borac.Besic je napisao/la:Da dobijete narednu !
Svaka cast brate. Da se pridruzim , nadam se da ce im sloboda ogadit fudbal u finalu kupa. I da sljedece godine ispadaju. Ovo su rak rane bh.fudbala, umjesto da napredujemo mi stojimo na mjestu upravo radi ovakvih. Sramota su ljudi koji ovo jos pozdravljaju ili hoce da sakriju istinu, kao odmarali igrace bla bla bla... krstajic nek te bude sramota !Addict je napisao/la:Vi ste bruka BH fudbala! Nevezano sto skidate gace klubovima iz RS nego sto skidate gace bilo kome i unistavate sport i ligu! Naravno ne bi to moglo bez dozvole parazita iz saveza ali zelim sve najgore i vama i njima!!!
Podrzavao sam ih i divio se njihovim uspjesima. Kao navijac Mladosti pomislio sam evo odlicno, Radnik, Sloboda, Mladost, lijepe price, napredak fudbala, razvoj, ulaganje...bhfanatic14 je napisao/la:Svaka cast brate. Da se pridruzim , nadam se da ce im sloboda ogadit fudbal u finalu kupa. I da sljedece godine ispadaju. Ovo su rak rane bh.fudbala, umjesto da napredujemo mi stojimo na mjestu upravo radi ovakvih. Sramota su ljudi koji ovo jos pozdravljaju ili hoce da sakriju istinu, kao odmarali igrace bla bla bla... krstajic nek te bude sramota !Addict je napisao/la:Vi ste bruka BH fudbala! Nevezano sto skidate gace klubovima iz RS nego sto skidate gace bilo kome i unistavate sport i ligu! Naravno ne bi to moglo bez dozvole parazita iz saveza ali zelim sve najgore i vama i njima!!!
Hoces da kazes da je Radnik BH LeicesterBesic je napisao/la:Vi ste ponos BH fudbala , sa tako malim resursima ste uradili dosta dobrih stvari . Imate TOP trenera i top igrače . Posebno Obradovič
Sedmoro ih je bilo protiv Borca, na gostovanja inace idu cetvorica, e sad, posto je radni dan, ne bih rekao da ce ih biti vise od trojeGorki je napisao/la:Dolazi li Incident u Tuzlu?
Ima prenos na BHT1 100%betonification je napisao/la:na teletext-u pise da BHT radi prenos s pocetkom u 19:55
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, riki46, samirr, Tatamata1946 i 31 gost.