Znam da zvučim kao pegla, ali više me zanima donji dio poretka, ovi sa nijednim ili jednim šutom u okvir, ako ima takvih uopšte osim ŠvedskeJeftha je napisao/la:Portugal 16Donnie Darko je napisao/la: Udarci u okvir me zanimaju, a baš to nisi postavio
Svicarska 13
Njemacka, Hrvatska 12
Spanija 11
Engleska 10
Belgija 9
Francuska 7
EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Albanija i Turska po 2.Donnie Darko je napisao/la:Znam da zvučim kao pegla, ali više me zanima donji dio poretka, ovi sa nijednim ili jednim šutom u okvir, ako ima takvih uopšte osim ŠvedskeJeftha je napisao/la:Portugal 16Donnie Darko je napisao/la: Udarci u okvir me zanimaju, a baš to nisi postavio
Svicarska 13
Njemacka, Hrvatska 12
Spanija 11
Engleska 10
Belgija 9
Francuska 7
Jos da dodam:
Mađarska 12
Wales 10
Italija 8
Slovacka 5, ali zato 3 gola.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jeftha je napisao/la:
Albanija i Turska po 2.
Jos da dodam:
Mađarska 12
Wales 10
Italija 8
Albanija odigrala deset puta bolje od Turaka, a imaju isto šuteva. Ove statistike nekad baš znaju biti varljive.
Albanci bolje odigrali od redom Turske, Ukrajine, Rusije i Svedske. Tu su negdje sa Austrijom, Islandom, Rusijom, Ceskom i Republikom Irskom.Donnie Darko je napisao/la:Jeftha je napisao/la:
Albanija i Turska po 2.
Jos da dodam:
Mađarska 12
Wales 10
Italija 8![]()
Albanija odigrala deset puta bolje od Turaka, a imaju isto šuteva. Ove statistike nekad baš znaju biti varljive.
Od ovih 10 treba traziti 8 koji ce ispasti.
Remember, remember the 5th of November.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma statistika i fudbal ne mogu zajedno.
To tamo u drugim sportovima ali u fudbalu ne
To tamo u drugim sportovima ali u fudbalu ne
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ima ona stara narodna, statistika je k`o bikini, otkriva puno, a zapravo ne otkriva ništa. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JohnCleese
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Ima ona stara narodna, statistika je k`o bikini, otkriva puno, a zapravo ne otkriva ništa.
Tipa: "mnogo nam otkriva, a opet malo pokazuje'
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Makanaky je napisao/la:![]()
Šta se gleda kod ovih trećeplasiranih ukoliko imaju isto bodova i identičnu gol razliku?
Lupam Albanija i Sjeverna Irska da imaju po 3 boda i 3:3 gol razliku a četvrti putnik u osminu finala se traži baš između te dvije repke?
Lupam Albanija i Sjeverna Irska da imaju po 3 boda i 3:3 gol razliku a četvrti putnik u osminu finala se traži baš između te dvije repke?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Broj kartona. Ako je i to izjednačeno onda pozicija na uefinoj listi reprezentacija.Raonffa je napisao/la:Šta se gleda kod ovih trećeplasiranih ukoliko imaju isto bodova i identičnu gol razliku?
1 point for a single yellow card, 3 points for a red card as a consequence of two yellow cards, 3 points for a direct red card
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije valjda da ko ima više kartona tj. "poena u kartonima" ide dalje? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Manje yebeš li ga.Raonffa je napisao/la:Nije valjda da ko ima više kartona tj. "poena u kartonima" ide dalje?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa šta ja znam, iz ovog gore sam dao naslutiti da dodatne poene dobiješ sa više kartona. Al' sam u neku ruku pomislio da nema logike pa sam zato pitaomessilla je napisao/la:Manje yebeš li ga.Raonffa je napisao/la:Nije valjda da ko ima više kartona tj. "poena u kartonima" ide dalje?
Zaboravih naglasiti da je fair play, jbga.Raonffa je napisao/la:Pa šta ja znam, iz ovog gore sam dao naslutiti da dodatne poene dobiješ sa više kartona. Al' sam u neku ruku pomislio da nema logike pa sam zato pitao
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Albaniji se u ovu statistiku ne pika ona stativa protiv Francuske, pa situacija kad je igrac zakasnio milimetar na loptu prije LorisaDonnie Darko je napisao/la:Jeftha je napisao/la:
Albanija i Turska po 2.
Jos da dodam:
Mađarska 12
Wales 10
Italija 8![]()
Nema veze, sam sam nadoš'o 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa upravo to i govorimSlevinKelevra je napisao/la:Albaniji se u ovu statistiku ne pika ona stativa protiv Francuske, pa situacija kad je igrac zakasnio milimetar na loptu prije LorisaDonnie Darko je napisao/la:Jeftha je napisao/la:
Albanija i Turska po 2.
Jos da dodam:
Mađarska 12
Wales 10
Italija 8![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
'Zahvatio' sam jedan citat viskaDonnie Darko je napisao/la: Pa upravo to i govorim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.