Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

23 KING JAMES
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la 23 KING JAMES » 11 avg 2009, 21:03

LeBronJamesKing je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca

kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...[/quote]
ako sam dobro shvatio ti tvrdis da je roben najbolji igrac.....pa ti si stvarno puko,haj ljeci se[/quote]

a ti si glup a o kulturi da i ne pricam
robbenu je jedina mana ceste povrede i nista vise sta messi moze odigrati u odbrani?
u ostalom nemoj odgovarati na moje postove zbog takvih panjeva cesto dobijem ban ovanje i onda ne mohgu da pisem kada pozelim tako molim maloljetnike da moje postove preskoce cuj eno-barca[/quote]
potpisujem
mesi jest dobar,al u odbrani ništa ne može niti meni se čini hoće da uradi i zato je Arjen bolji
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 11 avg 2009, 21:58

23 KING JAMES je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca

kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...
ako sam dobro shvatio ti tvrdis da je roben najbolji igrac.....pa ti si stvarno puko,haj ljeci se[/quote]

a ti si glup a o kulturi da i ne pricam
robbenu je jedina mana ceste povrede i nista vise sta messi moze odigrati u odbrani?
u ostalom nemoj odgovarati na moje postove zbog takvih panjeva cesto dobijem ban ovanje i onda ne mohgu da pisem kada pozelim tako molim maloljetnike da moje postove preskoce cuj eno-barca[/quote]
potpisujem
mesi jest dobar,al u odbrani ništa ne može niti meni se čini hoće da uradi i zato je Arjen bolji[/quote]
nek si ti pametan,vjerovatno ima punoooooooooo ljudi koji misle isto ko i ti,da je roben najbolji igrac,daj molim te,ne brukaj se tu

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 11 avg 2009, 23:28

**** vam mrve, kakav robben kakvol sto.. hocete reci da je on u odbrani neko i nesto? - de spustite se vas dvojica na zemlju i harrison sa riberyem, ljudi i ja sam navijac reala, al ocito je da ste vi sve utakmice reala prosle sezone pogledali u izvjestaj sportsport.ba :S
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 11 avg 2009, 23:32

Tata je napisao/la: Klaas-Jan Huntelaar ti je igrac cija statistika moze zasjeniti svakog igraca kojeg imamo u klubu a da igra u ofenzivi.
Pogledaj statistike Ruuda i Raula u LP! A da ne pricam da Hunter nije ni 1% legenda kolika je Raul i nikad nece biti jer je vec mijenjao dosta klubova dok se niti jedna statistika ne moze mjeriti sa Raulovom velicinom kao igracem, covjekom, legendom...
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2009, 23:34

Molio bih ove idole koji govore da je Roben bolji od Messia da se prestanu blamirat ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 11 avg 2009, 23:40

Pa ljudi moji o cemu se vi raspravljate, ko je bolji u odbrani, Robben ili Messi??? To je glupo i porediti, ja cu vam reci, obojica su podjednako korisni/beskorisni! Obojica samo moraju da trce malo za protivnickim veznjacima i da im ne daju previse da se razmasu, niti jedan ne igraju klasicnu odbranu, a i jedan i drugi su najkorisniji kad se napada jer obojicu moras markirati sa vise od jednog igraca! Zato i jesu svjetska klasa na krilnim pozicijama! A, iako sam veliki fan Reala i o tome necu pricati, priznam da je Messi bolji od Robbena, jednostavno nevjerovatan je igrac i to je realnost, mada se i njega moze markirat i neutralizirat! Sjecam se kad su igrali protiv Rangersa u Skotskoj, Papac i jos ne znam ko su ga pritiskli i nisu mu dali da makne, kasnije mali Messi kaze: Ovako se ne igra fudbal! :D
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 12 avg 2009, 00:11

emir987 je napisao/la:Pa ljudi moji o cemu se vi raspravljate, ko je bolji u odbrani, Robben ili Messi??? To je glupo i porediti, ja cu vam reci, obojica su podjednako korisni/beskorisni! Obojica samo moraju da trce malo za protivnickim veznjacima i da im ne daju previse da se razmasu, niti jedan ne igraju klasicnu odbranu, a i jedan i drugi su najkorisniji kad se napada jer obojicu moras markirati sa vise od jednog igraca! Zato i jesu svjetska klasa na krilnim pozicijama! A, iako sam veliki fan Reala i o tome necu pricati, priznam da je Messi bolji od Robbena, jednostavno nevjerovatan je igrac i to je realnost, mada se i njega moze markirat i neutralizirat! Sjecam se kad su igrali protiv Rangersa u Skotskoj, Papac i jos ne znam ko su ga pritiskli i nisu mu dali da makne, kasnije mali Messi kaze: Ovako se ne igra fudbal! :D

Koliko znam na toj utakmici Rangersi su igrali bunker, ma sta bunker atomsko skloniste.... A nasem Papcu je Messi nekoliko puta prodao tunel dok su ga igraci Rangersa u svakoj mogucoj situaciji duplirali, pa cak i tada ga nisu uspjeli zaustaviti totalno jer mislim da je to jedini igrac na svijetu trenutno kojeg ne mozes do kraja zaustaviti...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 12 avg 2009, 07:51

RE-SU je napisao/la: Koliko znam na toj utakmici Rangersi su igrali bunker, ma sta bunker atomsko skloniste.... A nasem Papcu je Messi nekoliko puta prodao tunel dok su ga igraci Rangersa u svakoj mogucoj situaciji duplirali, pa cak i tada ga nisu uspjeli zaustaviti totalno jer mislim da je to jedini igrac na svijetu trenutno kojeg ne mozes do kraja zaustaviti...
Istina je da su igrali bunker, a jest prosao ja mislim 2 puta Papca ali odma bi ga zaustavili poslije toga, uglavnom nije nista korisno uradio! Normalno da ce uvijek biti "bunker utakmica", kad se tako igra duplas najbolje igrace i cak ni Messi nista nije mogao kad su to uradili Rangersi, znaci moze se zaustavit svakog igraca, nebi dao takvu izjavu kasnije da je razvaljivao po terenu!

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 12 avg 2009, 08:40

emir987 je napisao/la:
RE-SU je napisao/la: Koliko znam na toj utakmici Rangersi su igrali bunker, ma sta bunker atomsko skloniste.... A nasem Papcu je Messi nekoliko puta prodao tunel dok su ga igraci Rangersa u svakoj mogucoj situaciji duplirali, pa cak i tada ga nisu uspjeli zaustaviti totalno jer mislim da je to jedini igrac na svijetu trenutno kojeg ne mozes do kraja zaustaviti...
Istina je da su igrali bunker, a jest prosao ja mislim 2 puta Papca ali odma bi ga zaustavili poslije toga, uglavnom nije nista korisno uradio! Normalno da ce uvijek biti "bunker utakmica", kad se tako igra duplas najbolje igrace i cak ni Messi nista nije mogao kad su to uradili Rangersi, znaci moze se zaustavit svakog igraca, nebi dao takvu izjavu kasnije da je razvaljivao po terenu!
Pa vjerovatno je tu mislio na to sto rangersi apsolutno nisu nista ni pokusali u napadu, ko je gledao utakmicu zna sta je bilo... Inace, kada se ekipe zatvore uvjek imaju nekog isturenog za neku brzu kontru sto međutim sa rangersima nije bio slucaj, ljudi nisu izlazili iz 16-terca, nisu ni htjeli izgleda. Najzalosnije je da su takvom igrom dosli do finala kupa uefa, mislim da su 2 ili 3 tekme prosli na penale. Ne kazem da je Messi razvaljivao ali ipak im je pravio određene probleme, ne mislim da se on ne moze zaustaviti ali to je jako tesko i nikada to nije do kraja (100%) uvjek nesto napravi, bar asistira siugracima... Pa ono i nije bio fudba vec antipropaganda fudbala. . .

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 12 avg 2009, 12:39

Nekima je jednostavno tesko priznati da je Messi bolji od Robbena,i JAMESU ako nisi znao kvalitete jednog krilnog napadaca se ogledaju u tome kako igra u ofenzivi a ne defanzivi,osim toga Messi ima potpunu slobodu u Barci.I zato te molim da se ne blamiras vise s takvim postovima :!:

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 12 avg 2009, 13:05

Ne kontam sta vi barcini fanovi hocete, kazem vam, Messi jest bolji od Robbena, ali vi bi da se kaze da je Messi nezaustavljiv, da mu niko nista ne moze, da je savrsen igrac?! To NIJE I NIKAD NECE BITI! Sjetite se da je i on prgav igrac, kako je Cole iskljucen kad je na njemu dobio crveni karton prije par godina, kako je loptu rukom ugurao u gol mislim lani??? Niko to ne spominje, on mozda jest trenutno najjaci igrac na svijetu, ali nije svetinja, skoro svake godine se najbolji igrac mijenja! Nemojte covjeka dizat u nebo, on jest dobar ali skontajte da ima legendi koje su daleko ispred njega, Ronaldo (Brazilac), Raul, Maldini, Zidane, Romario... On je na pocetku karijere i moze se desiti da bude jedan od najvecih na svijetu, a moze mu se desiti i sudbina Ronaldinha, ko je mogao predvidjeti da ce ovako zavrsiti??? Zato nemojte da mislite da je svetac, sudite mu za nekoliko godina kad imao dobar dio karijere iza sebe!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 avg 2009, 13:16

emir987 je napisao/la:Pa ljudi moji o cemu se vi raspravljate, ko je bolji u odbrani, Robben ili Messi??? To je glupo i porediti, ja cu vam reci, obojica su podjednako korisni/beskorisni! Obojica samo moraju da trce malo za protivnickim veznjacima i da im ne daju previse da se razmasu, niti jedan ne igraju klasicnu odbranu, a i jedan i drugi su najkorisniji kad se napada jer obojicu moras markirati sa vise od jednog igraca! Zato i jesu svjetska klasa na krilnim pozicijama! A, iako sam veliki fan Reala i o tome necu pricati, priznam da je Messi bolji od Robbena, jednostavno nevjerovatan je igrac i to je realnost, mada se i njega moze markirat i neutralizirat! Sjecam se kad su igrali protiv Rangersa u Skotskoj, Papac i jos ne znam ko su ga pritiskli i nisu mu dali da makne, kasnije mali Messi kaze: Ovako se ne igra fudbal! :D
ma da si najveci navijac reala moras to priznat...et pitaj pereza i on ce ti rec...

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 12 avg 2009, 13:22

eno-barca je napisao/la:Nekima je jednostavno tesko priznati da je Messi bolji od Robbena,i JAMESU ako nisi znao kvalitete jednog krilnog napadaca se ogledaju u tome kako igra u ofenzivi a ne defanzivi,osim toga Messi ima potpunu slobodu u Barci.I zato te molim da se ne blamiras vise s takvim postovima :!:
koji qrac vi vise hocete? - haj bolan bjezi sa ove teme reklo vam se je 100 puta da je messi bolji, jeebo vas james, njemu ako je robben bolji od jednog messija, onda je on pametniji i od france footballa koji sigurno medju pet najboljih nece uvrstiti robbena
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 12 avg 2009, 13:27

emir987 je napisao/la:Ne kontam sta vi barcini fanovi hocete, kazem vam, Messi jest bolji od Robbena, ali vi bi da se kaze da je Messi nezaustavljiv, da mu niko nista ne moze, da je savrsen igrac?! To NIJE I NIKAD NECE BITI! Sjetite se da je i on prgav igrac, kako je Cole iskljucen kad je na njemu dobio crveni karton prije par godina, kako je loptu rukom ugurao u gol mislim lani??? Niko to ne spominje, on mozda jest trenutno najjaci igrac na svijetu, ali nije svetinja, skoro svake godine se najbolji igrac mijenja! Nemojte covjeka dizat u nebo, on jest dobar ali skontajte da ima legendi koje su daleko ispred njega, Ronaldo (Brazilac), Raul, Maldini, Zidane, Romario... On je na pocetku karijere i moze se desiti da bude jedan od najvecih na svijetu, a moze mu se desiti i sudbina Ronaldinha, ko je mogao predvidjeti da ce ovako zavrsiti??? Zato nemojte da mislite da je svetac, sudite mu za nekoliko godina kad imao dobar dio karijere iza sebe!
ko je rekao da je svetac?znam da on jos nije legenda niti sam ja to kad rekao,niti hocu da se kaze da je nezaustavljiv,samo sam rekao da roben nije najbolji igrac svijeta ko sto kaze james,a vi me odmah napadate i iskrivljujete moje komentare :!:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 avg 2009, 13:41

RIBERY BI MOGAO U REAL OVOG LJETA ! ! !

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 47184.aspx

Daj Boze da nam dodje Ribery, vec imamo paklen tim, ali sa njim bi to sve jos ljepse izgledalo. Imati Lass-a i Xabi-a kao zadnje vezne, a isred njih Ribery, Kaka i Ronaldo, a u napadu Raul ili Benzema, ma strasno, ima da svima deremo guzove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS. Messi da je toliko dobar igrao bi u Realu :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 12 avg 2009, 15:11

emir987 je napisao/la:Ne kontam sta vi barcini fanovi hocete, kazem vam, Messi jest bolji od Robbena, ali vi bi da se kaze da je Messi nezaustavljiv, da mu niko nista ne moze, da je savrsen igrac?! To NIJE I NIKAD NECE BITI! Sjetite se da je i on prgav igrac, kako je Cole iskljucen kad je na njemu dobio crveni karton prije par godina, kako je loptu rukom ugurao u gol mislim lani??? Niko to ne spominje, on mozda jest trenutno najjaci igrac na svijetu, ali nije svetinja, skoro svake godine se najbolji igrac mijenja! Nemojte covjeka dizat u nebo, on jest dobar ali skontajte da ima legendi koje su daleko ispred njega, Ronaldo (Brazilac), Raul, Maldini, Zidane, Romario... On je na pocetku karijere i moze se desiti da bude jedan od najvecih na svijetu, a moze mu se desiti i sudbina Ronaldinha, ko je mogao predvidjeti da ce ovako zavrsiti??? Zato nemojte da mislite da je svetac, sudite mu za nekoliko godina kad imao dobar dio karijere iza sebe!
Njemu je 23 a vec je sve osvojio sto se moglo osvojiti, bar na klupskom nivou i opet ce . . .
Messi se razlikuje od Ronalda (starijeg), Ronaldinha i Romarija po necemu sto je jako bitno, on je Barcin proizvod, njihova skola, tako da ce sasvim sigurno jos dugo potrajati, ne daj Boze samo kakve povrede. . .

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 12 avg 2009, 15:33

Jesmo li zakljucili, Messi je No.1, Robben nije! Tacka!
Nego nesto nebi volio da Bilal dodje ovog ljeta, drago bi mi bilo da Robben ostane makar ovu sezonu, kad je prosle godine dao sve na terenu za Real i ostao u klubu kad je bilo najteze ja bi mu pruzio priliku da igra sa ovim zvijerima sada, lakse je i njemu igrati kad radi akciju sa Ronaldom nego sa Drenthe-om (bez podcjenjivanja). Ako je mogao ostati tada, nek ostane i sada, samo zato sto je pokazao da voli klub i da je spreman dati sve od sebe za Real, a ako Ribery dodje Robben odlazi 99%. Nebi imao nista protiv toga da se taj transfer desi iduceg ljeta.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 12 avg 2009, 15:37

emir987 je napisao/la:Jesmo li zakljucili, Messi je No.1, Robben nije! Tacka!
Nego nesto nebi volio da Bilal dodje ovog ljeta, drago bi mi bilo da Robben ostane makar ovu sezonu, kad je prosle godine dao sve na terenu za Real i ostao u klubu kad je bilo najteze ja bi mu pruzio priliku da igra sa ovim zvijerima sada, lakse je i njemu igrati kad radi akciju sa Ronaldom nego sa Drenthe-om (bez podcjenjivanja). Ako je mogao ostati tada, nek ostane i sada, samo zato sto je pokazao da voli klub i da je spreman dati sve od sebe za Real, a ako Ribery dodje Robben odlazi 99%. Nebi imao nista protiv toga da se taj transfer desi iduceg ljeta.
eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 avg 2009, 15:54

23 KING JAMES je napisao/la:eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije
U potpunosti se slazem sa ovim komentarom. Svaka cast! Ja sam Messija davno uvrstio na temu "precjenjeni igraci" i tu mi je No.1 bez daljneg :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 12 avg 2009, 16:02

mozete mi vas tri reci, jel se vi salite (provocirate ko tata u mlade dane:D) ili bas mislite to sto pisete? izgledate mi ozbiljno (dva-tri jamesa i jedan emir9876543210=)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.