KAPITEN!Nerminovic je napisao/la:
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Dok vodi repku podržajem ga, kad prestane, onda mu mogu kao i vi psovati...sagitarius je napisao/la:
Podrzavaju ga samo oni kojima je mozak kao kliker, i ne mogu sabrati 2 i 2
Eh tek kad (nedo bog) izgubimo šanse za plasman na EP... Ma kakvi neće do toga doći, idemo na EP, Sa Safetom ili bez...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ukoliko Spaha bude falio kladim se da ce Mumeta vratiti na stopera a Anela staviti kao zadnjeg veznog.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Ja se nadam pobjedama i bit cu sretan ali ako izgubimo isto cu biti sretan jer je to korak blize odlasku ublehe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znači, u ekipi trenutno imaš tri štopera, jedan do prije 5 dana nije imao kluba, drugi ne zna se hoće li doći (mada ne sumnjam u dolazak Spahe) i treći koji je ispravan. I ti sa tri štopera ideš na dvije najvažnije utakmice u kvalifkacijama. Ne mogu vjerovati da specijalac nije pozvao Zukanovića, ne vjerujem. I gdje su još tu bekovi, desni (jedan ne zna, drugi ne igra) a što se tiče lijevog beka, samo jedan pravi koji realno nije kvalitet za Balea i Belgijance iako mi je Kvesa stvarno drag.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- skyisthelimit
Safet suti, Spahic daje kasperske izjave. Pola igraca otpalo..
Scenarij za debakl napisan.
Scenarij za debakl napisan.
15.10 - 15.06 ...
- Ponos Torina
- Kontakt:
jadan safet suti i trpi

Snima se film "Kako je propao neshvaceni genije"

Snima se film "Kako je propao neshvaceni genije"
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Beže spašavaj šta se spasit da,da nije tebe ne bi imo nikakve nade u pozitivan rezultat..
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako je Ibruljov email istinit, onda ce nam stoperski par ciniti Sunjic i ...????
Vjerovatno Besic. Sto znaci da ce Hadzic zaigrati kao DM protiv Velsa, da momak predje u Leeds.
Idemo na Belgiju sa:
Vrsajevic - Sunjic - Besic - Lulic
Prcic - Pjanic - Medunjanin - Susic
Ibisevic - Dzeko

Majko mila. Jbg, bas sam htjeo posjetiti Francusku. Nista od toga izgleda.
Vjerovatno Besic. Sto znaci da ce Hadzic zaigrati kao DM protiv Velsa, da momak predje u Leeds.
Idemo na Belgiju sa:
Vrsajevic - Sunjic - Besic - Lulic
Prcic - Pjanic - Medunjanin - Susic
Ibisevic - Dzeko
Majko mila. Jbg, bas sam htjeo posjetiti Francusku. Nista od toga izgleda.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Na kojim TV ce biti prenos ove 2 utakmice i hoce li biti u HD-u?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Na BHT, prva da, druga ne.afa97 je napisao/la:Na kojim TV ce biti prenos ove 2 utakmice i hoce li biti u HD-u?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jesi siguran ?Clutch je napisao/la:Na BHT, prva da, druga ne.afa97 je napisao/la:Na kojim TV ce biti prenos ove 2 utakmice i hoce li biti u HD-u?
-----------------Begović----------------
-----Vranjes--- Šunjić - Spahić-------
Hajrović-------Bešić-------------Lulić
------------Pjanić - Medunjanin------
------------Džeko - Ibišević-----------

-----Vranjes--- Šunjić - Spahić-------
Hajrović-------Bešić-------------Lulić
------------Pjanić - Medunjanin------
------------Džeko - Ibišević-----------
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 okt 2014, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam.BelminM23 je napisao/la:Jesi siguran ?Clutch je napisao/la:Na BHT, prva da, druga ne.afa97 je napisao/la:Na kojim TV ce biti prenos ove 2 utakmice i hoce li biti u HD-u?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma idu jarane obadvije u HD.Clutch je napisao/la: Nisam.
Ako bog da, ovu drugu ću da gledam iz svoje perspektive.
Ne idu obe. Prvu rade televizije iz Walesa a kod njih su HD kamere a s obzirom da BHT ima opremu koje moze primiti HD signal prva ce ici u istom dok drugu radi BHT i oni nemaju HD opremu tako da ce ici u onom standarnom rusvaju od slike.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- anonymousHD
- Kontakt:
O čemu ti pričaš ba?Otelo je napisao/la:Ne idu obe. Prvu rade televizije iz Walesa a kod njih su HD kamere a s obzirom da BHT ima opremu koje moze primiti HD signal prva ce ici u istom dok drugu radi BHT i oni nemaju HD opremu tako da ce ici u onom standarnom rusvaju od slike.
Sve utakmice se snimaju u HD formatu.
Snimaju ako imas HD opremu za snimanje istih. BHT to nema.anonymousHD je napisao/la:O čemu ti pričaš ba?Otelo je napisao/la:Ne idu obe. Prvu rade televizije iz Walesa a kod njih su HD kamere a s obzirom da BHT ima opremu koje moze primiti HD signal prva ce ici u istom dok drugu radi BHT i oni nemaju HD opremu tako da ce ici u onom standarnom rusvaju od slike.
I sa Kiprom utakmica je bila u HD...Otelo je napisao/la:Snimaju ako imas HD opremu za snimanje istih. BHT to nema.anonymousHD je napisao/la:O čemu ti pričaš ba?Otelo je napisao/la:Ne idu obe. Prvu rade televizije iz Walesa a kod njih su HD kamere a s obzirom da BHT ima opremu koje moze primiti HD signal prva ce ici u istom dok drugu radi BHT i oni nemaju HD opremu tako da ce ici u onom standarnom rusvaju od slike.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, General505, Goalgetter, L-Train, Muumii, perun, Zglavkar i 80 gostiju.