Ka'e Meša i začepi usta ostacima papetovaca.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cak i Cartman i Nerminovic potegli iz daleke Skandinavije na njegov oprostaj.Consigliere je napisao/la:Kad ti dodje 50 000 ljudi na oprostaj! Respect Avdija!![]()
Covjek prakticno jucer dosao na pripreme, zahtjevna pozicija. Imao je nekoliko lucidnih dodira s loptom i duplih pasova. Ako cemo igrati 4-2-3-1, Semir je tu iza napadaca najbolje rjesenje.voltron30 je napisao/la:Zadovoljan sam onime što je Štilić pokazao, kao i Hajrovićem. Puno sam pozitivnih stvari vidio", rekao je Baždarević
hahahaha, komentar večeriConsigliere je napisao/la:Kad ti dodje 50 000 ljudi na oprostaj! Respect Avdija!
To ti je rec dobar skauting, neutralises najboljeg igraca i ostalo sve ide samo po sebicalcio je napisao/la:Danas nije bio nesto dobar ali ne znam da li ste primjetili, cesto je imao po dvojicu igraca na sebi. Dobro su zatvarali njegovu stranu.Consigliere je napisao/la:Kad ti dodje 50 000 ljudi na oprostaj! Respect Avdija!![]()
zadovoljan je on i vrskom zato manite se ovog dali je zadovolji stilic ili nije cinjenica da se nije vidio iako je trebao da bude pokretac ali momak je tu jedan trening treba mu pruziti sansu mada smo puni tih dizelasa koji su ako cemo iskreno kvalitetniji od njegavoltron30 je napisao/la:Zadovoljan sam onime što je Štilić pokazao, kao i Hajrovićem. Puno sam pozitivnih stvari vidio", rekao je Baždarević
meni je TSS prva opcija na toj poziciji, al' bez zezeConsigliere je napisao/la:Covjek prakticno jucer dosao na pripreme, zahtjevna pozicija. Imao je nekoliko lucidnih dodira s loptom i duplih pasova. Ako cemo igrati 4-2-3-1, Semir je tu iza napadaca najbolje rjesenje.
Povratkom Kolašinca, Zukanović je taj 'bolji zadnji vezni'.ASD je napisao/la:Smatram da treba Vrsjaevica sutnuti, Stilica probati jos jednom ako se ne pokaze sutnuti ga, a Hadzica bi ostavio na spisku dok ne dovedemo boljeg zadnjeg veznog.
Kada su napravljene onolike izmjene, raspala se igra i kod nas i kod Austrijanaca. Nije se ni moglo nešto posebno pokazati. Ljudi valjda mnogo gledaju Barcu pa su očekivali da Semir primi loptu od Begovića, predribla sve igrače i zabije Austrijancima u rašlje. Dječija posla. Ono što se moglo primjetiti, Semir hladnokrvo djeluje pri iznošenju lopte, ne plaši se, ima taj ''vic'' u igri, koji bi u budućnosti mogao dati rezultate, pogotovu u 4-2-3-1 formaciji. Što i Mešina izjava potvrđuje.Consigliere je napisao/la:Covjek prakticno jucer dosao na pripreme, zahtjevna pozicija. Imao je nekoliko lucidnih dodira s loptom i duplih pasova. Ako cemo igrati 4-2-3-1, Semir je tu iza napadaca najbolje rjesenje.voltron30 je napisao/la:Zadovoljan sam onime što je Štilić pokazao, kao i Hajrovićem. Puno sam pozitivnih stvari vidio", rekao je Baždarević
Virtu4l je napisao/la:Povratkom Kolašinca, Zukanović je taj 'bolji zadnji vezni'.ASD je napisao/la:Smatram da treba Vrsjaevica sutnuti, Stilica probati jos jednom ako se ne pokaze sutnuti ga, a Hadzica bi ostavio na spisku dok ne dovedemo boljeg zadnjeg veznog.
Sjeti se Izraela pa ti ovo dodje kao strahovit napredak. Uz malo srece smo mogli i pobjediti, a nisu ni Austrijanci neka cuda promasili. Ljudi su na vrhu svoje kvalifikacione grupe, dodaj da su na terenu bili Hadzic i Avdija pa onda vidis da je moglo i puno gore. Ako je Mesa ovo sve vidio a u to ne sumnjam ova ce nam tekma biti vitalna za buducnost repke.rodjenisa je napisao/la:Divim se svim ljudima koji su veceras vidjeli nesto dobro u nasoj igri,osim borbenosti![]()
Za plasman na EURO treba puno vise od borbenosti
Selektor nije želio govoriti o tome da li je bilo igrača koji nisu zadvoljili, ali je istakao kako će tražiti još širu bazu igrača za reprezentacijukanarinac je napisao/la:zadovoljan je on i vrskom zato manite se ovog dali je zadovolji stilic ili nije cinjenica da se nije vidio iako je trebao da bude pokretac ali momak je tu jedan trening treba mu pruziti sansu mada smo puni tih dizelasa koji su ako cemo iskreno kvalitetniji od njegavoltron30 je napisao/la:Zadovoljan sam onime što je Štilić pokazao, kao i Hajrovićem. Puno sam pozitivnih stvari vidio", rekao je Baždarević
Nije skauting nego im je jaka lijeva strana. Arnautovic, Alaba, oni igraju uglavnom po lijevoj strani. Da ne spominjem da imaju i Fuchsa iz Schalkea koji nije ni ulazio veceras.mirzatele je napisao/la:To ti je rec dobar skauting, neutralises najboljeg igraca i ostalo sve ide samo po sebicalcio je napisao/la:Danas nije bio nesto dobar ali ne znam da li ste primjetili, cesto je imao po dvojicu igraca na sebi. Dobro su zatvarali njegovu stranu.Consigliere je napisao/la:Kad ti dodje 50 000 ljudi na oprostaj! Respect Avdija!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.