NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Lik se sprdao sa koronom, očigledno namjerno dirao stvari saigrača, i saigrače iz zajebancije, mikrofoni su već prožvakana tema, ali lik se bukvalno sprdao s tim i namjerno dirao svačije stvari, definicija **** idiota.
Eno i Donovan Mitchell pozitivan na coronu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kretena malo vise po dzepu i suspenzija 30 tekmi sljedece sezone pa ce se valjda unormaliti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
i kako je to drugacije od situacije kad se ti rukujes i grlis sa svojim drugarima npr il kad poljubis svoju djevojku, hocemol i tebe nazvati idiotomDonnie Darko je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:08Lik se sprdao sa koronom, očigledno namjerno dirao stvari saigrača, i saigrače iz zajebancije, mikrofoni su već prožvakana tema, ali lik se bukvalno sprdao s tim i namjerno dirao svačije stvari, definicija **** idiota.
zasto ljudi pricaju kao da je rudy gobert znao da je zarazen, ispada da je htio da se i drugi ljudi zaraze... garantujem da bar 70% svjetske populacije uopste ne postuje preporuke vezano za coronavirus, vec se kao i uvijek pozdravljamo, grlimo, ljubimo, jednostavno radimo ono sto uvijek radimo
mozemo reci da je rudy gobert bio nemaran, al to mozemo reci i za nas same koji iste stvari radimo svakodnevno, to mozemo reci za igrace liverpoola i atletico madrida koji se nakon tekme pozdravljaju, grle itd
beze se digla hajka na covjeka jebote, ajde da je znao da je zarazen, u tom slucaju bi i bilo opravdano, tada bi zaista bio definicija idiota!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
no my niqqa, he retarded, ako je istina da su se zalili igraci na ovo he gone
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa npr. svi diraju istu loptu, kao da se zna kojim putem je zarazio bilo koga
ali da je ispao idiot, jeste
ali da je ispao idiot, jeste
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa da se glupiram, recimo odem sad u prodavnicu, uzmem svaki artikal diram ga rukama i vratim, govorim KORONA HAHAHAHA, radnicu pomilkim po kosi kazem kako je korona uopste stvarna samo se nemoj zarazit hahahaha, i par dana poslije toga se ispostavi da zapravo imam koronu i da sam stavio u opasnost pun **** ljudi tako sto sam se izricito potrudio da prekrsim svaki moguci protokol i preporuku, logicno da bih bio idiotChinaglia je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:19i kako je to drugacije od situacije kad se ti rukujes i grlis sa svojim drugarima npr il kad poljubis svoju djevojku, hocemol i tebe nazvati idiotomDonnie Darko je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:08Lik se sprdao sa koronom, očigledno namjerno dirao stvari saigrača, i saigrače iz zajebancije, mikrofoni su već prožvakana tema, ali lik se bukvalno sprdao s tim i namjerno dirao svačije stvari, definicija **** idiota.
zasto ljudi pricaju kao da je rudy gobert znao da je zarazen, ispada da je htio da se i drugi ljudi zaraze... garantujem da bar 70% svjetske populacije uopste ne postuje preporuke vezano za coronavirus, vec se kao i uvijek pozdravljamo, grlimo, ljubimo, jednostavno radimo ono sto uvijek radimo
mozemo reci da je rudy gobert bio nemaran, al to mozemo reci i za nas same koji iste stvari radimo svakodnevno, to mozemo reci za igrace liverpoola i atletico madrida koji se nakon tekme pozdravljaju, grle itd
beze se digla hajka na covjeka jebote, ajde da je znao da je zarazen, u tom slucaju bi i bilo opravdano, tada bi zaista bio definicija idiota!
jedno je nastavit za zivotom normalno, radit normalne stvari koje inace radit, ne poduzeti neke mjere i nastavit isto, drugo je bukvalno namjerno nicim izazvan dirati sto vise stvari i ljudi kao sto je gobert ocito radio, jer su i igraci jazza ocigledno se zalili na njegovo ponasanje
odnosno drugim rijecima, pravio se pametan, ispao idiot na kvadrat
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
vidjelo se da nije dobar u glavu kad je placipickao godinama oko svake moguce nagrade
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Glupan stoljeca

- Nail for Real
- Kontakt:
Najveci glupani su ovi iz uprave lige. Trebalo je odmah otkazati utakmice cim su se pojavile vijesti o masovnom sirenju. Al' jbg, neka kapa dolar dok moze.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da, Gobert je kriv za sve, liga i USA bi bili netaknuti da se on nije glupir'o. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Gober jeste debil , ali je i moguće da je njega zarazio Mitchell ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
okej, dijelim tvoje misljenje da je rudy gobert ispao idiot jer se srpdao na racun coronavirusa i na kraju se ispostavilo da je zarazen, no da nije zarazen, ne bih rekao da je idiot jer se sprda na racun coronavirusa od kog ljudi umiru, jer jbg, kao ljudi, sprdamo se sa svim i svacim i meni je to normalno, iako nije okej i citajuci americke forume i drustvene mreze, vidim da to njima nije normalno, dakle to je stvar percepcije
no, ono sto mene nervira jeste to sto ljudi krive goberta, a ja smatram da ne moze biti kriv jer nije znao da ima coronavirus... recimo da je gobert zarazio mitchella (mada, ko moze tvrditi sa sigurnoscu ko je prvi zarazen: gobert, mudiay ili mitchell), nije ga zarazio s namjerom, jer on nije znao da ima coronavirus... to se desilo usljed necega sto se desava svakodnevno, dal je to pozdrav, sprdnja ili bilo sta
neko to vidi na drugaciji nacin, ja to vidim na nacin da nije znao da ima coronavirus i ne krivim ga i razumijem njegovu sprdnju s mikrofonima, privatnim stvarima saigraca itd, jer je to nesto sto se radi svakodnevno... da, bio je nemaran znajuci da je coronavirus aktuelan, no nemarni smo svi mi koji smo svjesni postojanja coronavirusa i koji se ne pridrzavamo uputa ljudi koji su experti u toj oblasti, vec radimo iste stvari koje radimo svakodnevno i naveo sam primjer s tekme liverpool-atletico madrid, sto je takodjer nemar i opet kazem da se velika vecina svjetske populacije ne pridrzava uputa i sta sad... na taj nacin mozemo ugroziti i sebe i druge
Pa ljudi su glupi jer se sprdaju sa stvarima o kojima nemaju pojma pa tako i sa ovim Corona virusom. Mislim ok mozes reci da mislis da je Corona virus ubleha itd da pretjeruju it o ali moras li se glupirati i dodirivati mikrofone kako bi ti nesto dokazao a pogotovo jer nemas nikakvo obrazovanje na osnovu kojeg semozes osloniti na to da si ti upravu vec onako proizoljno lupas. I ne on nije kriv za Coronu u USA ali je svojim debilnim ponasanjem doprinio da umjesto da u neznanju zarazi 2-3 osobe zarazi njih 30 koje ce dalje nekoga zaraziti i tako rasiriti itd itd. Ukratko debil.
@chini nije isto kad se sprdas ti i kad se sprda javna licnost poput Goberta ciji “glas” dopire globalno. Stoji da on ovo ne bi radio da je znao da je pozitivan na virus ali to mu apsolutno ne sapira ogromnu odgovornost i sramotu za sve postupke koje je ucinio u “neznanju”, s obzirom da je svjesno isao da krsi sva moguca ljekarska upustva i protokol, i to ne samo na stetu ljudi njemu najblizih (i novinara), nego i javno na jedan strasno idiotski nacin. Pa kad je 10 ljudi uvjerio da je corona glupost i naveo ih na slicno postupanje, puno je, a taj je broj vjerovatno znatno veci. Side thought, ali jos jedan pokazatelj koliko se malo postuje rijec nauke danas.
Pametnjakovici sad spinuju pricom da je moguce da je Mitchell zarazio Rudya. Moguce je, ali apsolutno nevazno za poentu cijele price. Virus se strasno lako prenosi i uz sve prevencije, a kamoli uz ovakav pristup neodgovornih pojedinaca. I sam sam u blizoj familiji sinoc imao slucaj gdje je bracni par po dolasku iz Njemacke (sa svadbe btw) na granici dobio obavezni dvosedmicni karanten i testiranje (rezultate jos ne znamo) a zatim su po dolasku kuci grlili stariju osobu iz familije. Gobertu se vratilo kao bumerang, a u ovom mom, kao i svim slicnim slucajevima, se nadam da nece. Ali ono sto hocu reci, u ovako alarmantnoj situaciji, i sama nesvjesnost je dovoljan razlog za ostru medijsku i ljudsku osudu njegovih postupaka.
Pametnjakovici sad spinuju pricom da je moguce da je Mitchell zarazio Rudya. Moguce je, ali apsolutno nevazno za poentu cijele price. Virus se strasno lako prenosi i uz sve prevencije, a kamoli uz ovakav pristup neodgovornih pojedinaca. I sam sam u blizoj familiji sinoc imao slucaj gdje je bracni par po dolasku iz Njemacke (sa svadbe btw) na granici dobio obavezni dvosedmicni karanten i testiranje (rezultate jos ne znamo) a zatim su po dolasku kuci grlili stariju osobu iz familije. Gobertu se vratilo kao bumerang, a u ovom mom, kao i svim slicnim slucajevima, se nadam da nece. Ali ono sto hocu reci, u ovako alarmantnoj situaciji, i sama nesvjesnost je dovoljan razlog za ostru medijsku i ljudsku osudu njegovih postupaka.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa neće im ništa biti. Mladi, spremni obojica. Prenapuhava se priča, da je toliko opasno dosad bi se žrtve u milionima brojale.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."