BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Knock-out, Gotze za kraj svih nada
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
to tele jedno smotano
a levat ko levat, jedna dobra pa dvije usere
a levat ko levat, jedna dobra pa dvije usere
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Svaka cast BVB-u i sada samo rutinski privesti utakmicu kraju i nevracati se starim navikama tipa Leverkusen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
santana ljubim te u u ćelavu ružnu glavu. odmah mu dati novi duplo jači ugovor.
dobro igramo. samo treba nastaviti pametno i ni na sekundu pomisliti da je ovo gotovo. ne smijemo im dopustiti da nam olako dolaze u naših 30m i da se razigraju (znamo kako je to izgledalo protiv kusena).
manni za mene igrač utakmice. sve ih porazbucao na sredini.
dobro igramo. samo treba nastaviti pametno i ni na sekundu pomisliti da je ovo gotovo. ne smijemo im dopustiti da nam olako dolaze u naših 30m i da se razigraju (znamo kako je to izgledalo protiv kusena).
manni za mene igrač utakmice. sve ih porazbucao na sredini.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Kažem vam da nema razloga za brigu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Sjajno, perfektno odigrano, ukrajinci se nisu puno vidjeli. Treba ovo dortmund lagano privesti kraju bez opuštanja. Nadam se da neće usrat ovu prednost jer je bvb često imao problema da privede utakmicu kraju. 2 gola shakthar može svakoke dati.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
Nema sta masinerija radi punom parom, uspjeli smo im nametnuti nasu igru presing, brza igra preko bokova. Iako nema hummelsa, santana ga je zamjenio kako treba i biti za svaku pohvalu, posto su se mnogi strahovali njegovi lapsusa jos je i gol zabio.
Idemo jos drugo odigrat ovako mada ce sad sahtjar ici na sve ili nista, treba se pricuvati ali idemo dalje bez ikakve dileme

Idemo jos drugo odigrat ovako mada ce sad sahtjar ici na sve ili nista, treba se pricuvati ali idemo dalje bez ikakve dileme
reći da je ovo gotovo a još se igra 45min je van zdrave pameti.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Joj Dortmundjana...
U Subtou Santana ne valja i da Boga da bio HSV-a pojacanje, a sada se za njega mora naci mjesto u prvih 11 i treba mi dati duplo bolji ugovor.
Samo da se ne ponovi Leverkusen i da ne dodje do opustanja. Sada se Ukrajinci moraju otvoriti i to ce odgovarati BVB-u. Jos jedan gol iz kontre i Feierabend.
U Subtou Santana ne valja i da Boga da bio HSV-a pojacanje, a sada se za njega mora naci mjesto u prvih 11 i treba mi dati duplo bolji ugovor.
Samo da se ne ponovi Leverkusen i da ne dodje do opustanja. Sada se Ukrajinci moraju otvoriti i to ce odgovarati BVB-u. Jos jedan gol iz kontre i Feierabend.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Braco ako ima ko kakav link,ovi moji ponekad zastopaju,sve cu porazbijati J*** ti....
http://www.viponlinesports.eu/sports/football.html" onclick="window.open(this.href);return false; ja gledam na linku 5, ali ni tu nije bajna slika.
manni izlazi zbog ozljede.
manni izlazi zbog ozljede.
I ovdje je slika ko ona stvar ali ne štopa http://directtv.me/stream5.html" onclick="window.open(this.href);return false; .smopiBVB je napisao/la:Braco ako ima ko kakav link,ovi moji ponekad zastopaju,sve cu porazbijati **** ti....
Najbolji klub u Njemoackoj pokazuje klasu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sjajna utakmica .

Cestitke na prolazu za najbolji njemacki klub, sada da dobijete Bayern pa da ih otresete momacki 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Felipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Strasna partija...Reus i Gotze prekucali igricu.
Je l' i dalje mislis da treba prodati Santanu za 2 miliona

Strasna partija...Reus i Gotze prekucali igricu.
KSIVLE je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Je l' i dalje mislis da treba prodati Santanu za 2 miliona
@KVISLE sta sam ti rek'o ?
Ukoliko Barca ne prodje, zelim da LP osvoji BvB.
Ukoliko Barca ne prodje, zelim da LP osvoji BvB.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.