Samo vi halalite, ja mu halaliti neću.
Forsira Dupovca kojeg LIMUN hebeni sa stomakom i 10 kila viška pretiče na punoj liniji

pa ALLAHA mi ja da imam 23 godine i da me frajer od 30 i nešto godina sa stomačinom onako pretrči uzme loptu da mu moram s klizecim po nogama pokušavati da ga zaustavim, odmah nakon toga bi ustao, skinuo kapitensku, skinuo dres, otišao u klub i trazio ispisnicu i otisao fakultet upisati!
Ima mitrevskog, stavi ga na stopera, tatka na beka i skloni dzenu.
U njemackoj je morao igrati sa kosticem koji bi bio i libero i zadnji vezni... klinac bi njemu sutali sa 20 metara da ne blokira...
Kod 4 ili 5-0 on u sredinu ubacuje Handzica koji minute nije igrao u prvenstvu

i primimo jos dva tri komada
protiv , cini se obarske ili ... stavlja Dzemu na stopera, barica na beka,. i umejsto da u drugom ima tri izmjene prema naprijed da ubija protivnika snagom, on mora dvije izmjene trositi jer se i baric i berberovic bili kriticni ... amater!
KUP JE po 10458 put, doniijela taktika LJUPKA a ne ISKRENOG, ko god je imalo upucen zna to... ljupkoje postavio 442, dzeno se na pocetku sezone vratio na 4231 i opet rezultati ko kod jarnija... to ko ne vidi taj je slijep!
Dzeni svaka cast, nase dijete, dobar igrac bio... sve super , ali nije on ni blizu kapaciteta trenera za FKS ... jedno 5 godina staziranja po jakim klubovima...
ps. dok god budemo igrace dijelili na "nasu djeccu" trenere na "nase i njihove" nikad, ali nikad necemo biti ozbiljan klub
dok god nam se navijaci pitaju neke stvari necemo biti ozbiljan klub
dok god navijaci zovu igrace sa ograde u sred utakmice "da im nesto "REKNU"" MI NECEMO biti ozbiljan klub...