FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Vidim kopiraju se postovi na temi prepucavanja... Nisam znao da se to smije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zabij im ku.rac neka .staragarda je napisao/la:Vidim kopiraju se postovi na temi prepucavanja... Nisam znao da se to smije
Uskoro ce kmecati...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Obazbijedio im Indir, putovat će sa njegovom grupicom "navijača", ima slobodnog mjesta u busu na pretek...staragarda je napisao/la:A odakle im busProbisvjet je napisao/la:Nema vise putovanja dan prije utakmice. Biznismeni odlucili, iz busa na teren.... Nije valjda da će im dati ovaj sto je on od SVOJIH para kupio Slobodi
... Imaju sad odbor za hitnost pa nek vide kako će do Travnika i ko ce gorivo platit....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Pa i toj grupici je Azmir placo prevoz, oni sami ne mogu organizovat prevoz ni do DevetakaMortus je napisao/la:Obazbijedio im Indir, putovat će sa njegovom grupicom "navijača", ima slobodnog mjesta u busu na pretek...staragarda je napisao/la:A odakle im busProbisvjet je napisao/la:Nema vise putovanja dan prije utakmice. Biznismeni odlucili, iz busa na teren.... Nije valjda da će im dati ovaj sto je on od SVOJIH para kupio Slobodi
... Imaju sad odbor za hitnost pa nek vide kako će do Travnika i ko ce gorivo platit....
Kakvog su covjeka uspjeli otjerati mater im jbmSOLINA je napisao/la:
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Babuka! Digospo!pinoglavi je napisao/la:Kakvog su covjeka uspjeli otjerati mater im jbmSOLINA je napisao/la:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije nicija do zore, imamo sada sansu da dovedemo nove ljude. Azmir ce biti Azmir, a fukara ce ostati fukara .
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Hoce li sad moci ici Zrinjskom Pod BB, po sto su odbor za hitnost ?
Kako mislis hoce li moci ici pod BB....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hoce li sad moci ici Zrinjskom Pod BB, po sto su odbor za hitnost ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Gostovanje u zapadni Mostarsolinas je napisao/la:Kako mislis hoce li moci ici pod BB....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hoce li sad moci ici Zrinjskom Pod BB, po sto su odbor za hitnost ?
hoce, al u loze
Pa naravno u svecane loze ko pravi privrednici i poduzetniciNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gostovanje u zapadni Mostarsolinas je napisao/la:Kako mislis hoce li moci ici pod BB....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hoce li sad moci ici Zrinjskom Pod BB, po sto su odbor za hitnost ?
Tuzlak@
Jesi to sam napravio
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
E bolan ovakvog se čovjeka riješiti je ludost čista... Ovakva prilika se jednom u 100 godina pruža al je faraona pojela narcisoidnost i bolesna Sujeta ...frajer je puko totalno... Kunem ti se da je bolesnik u svojoj glavi za ovih 15 godina vladavine iskreirao percepciju da ovaj grad poslije njega neće postojati... ČOVJEK JE UBIJEDJEN U TO, JBT... Sa Husicem je napravljena nepopravljiva šteta ne samo za tz nego za nas fudbal generalno... Al eto, dok jednom ne smrkne drugom ne svanealeksandar_veliki je napisao/la:Svasta bih napisao ali se suzdrzavam. Reci cu samo da je toliko nisko od gradonacelnika na sastanak pozvati vodju navijaca i bivseg vodju. Koliko moras biti licemjeran da to uradis. Da se razumijemo, "crven" sam od glave do pete ali ovo je bas hinjaluk. Na kraju nadam se da cete se izvuci i da ce na kraju sve biti kako treba jer bh. fudbalu treba Sloboda, a treba i Azmir i vise Azmira bez obzira sto mi se i njegovi neki potezi nisu svidjali. Znam mozda ko rijetko ko koliko je zelio da Sloboda bude vazan faktor u BiH.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja nisam za bojkot nikako, libo njih racku što nas manje na stadionu ima lakše će da sprovedu svoja djela. Ja sam za to da nas ode što više i da se izraze podrška i zahvalnost Azmiru Husiću i da se jasno i glasno stane kontra jasmina i njegovih jefitno kupljenih drugara sa slike.
Bit će na kraju zapad vs sjever, a i treba da bude.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma ima i na zapadu standardnih mušterija protiv Azmira, baš sam ih par čuo sad u nedelju. Razdjeljeni smo na proste faktore, umjesto da se svi okupimo i lupimo šakom od stol.Aerials je napisao/la:Bit će na kraju zapad vs sjever, a i treba da bude.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
bit ce sjever vs sjever, pa sam sjever ce nalupat onu saku jada sto dodje u kopAerials je napisao/la:Bit će na kraju zapad vs sjever, a i treba da bude.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napraviti skup pa neka dodje ko moze i pokaze nezadovoljstvo.
Sta ceka UG?
Sta ceka UG?
da dom penzionera dodje sa svim grupama i kategorijama invalida pregazit ce komplet sjever ko plitak potokChinaglia je napisao/la:bit ce sjever vs sjever, pa sam sjever ce nalupat onu saku jada sto dodje u kopAerials je napisao/la:Bit će na kraju zapad vs sjever, a i treba da bude.
Sloboda Tuzla