Strpljivo i pametno!!FKS1946 je napisao/la:Ma nema vise strpljivo moj hilmo. napadati od pocetka i zabiti gol u prvom poluvremenu, jer mi ako ga ne zabijemo u prvom kao i obicno mi gubimo utakmicu. Bojim se ove utakmice jos posebno po ovom teskom vremenu, ne bih da budem pesimista ali svasta bi moglo biti nakon ove tekme, ali aBd valjda dobijemohilmo je napisao/la: Ma to je postalo furka od Helsinborga kasnije ''potvrdjena'' protiv Levskog, i sad smo to uzeli kao neko pravilo.![]()
Uglavnom, ako se gosti odluce za bunker sto je vrlo vjerovatno, po ovakvom vremenu nece biti lako. Ja se samo danam da ce igraci i publika biti strpljivi pa neka ga zabiju u 85 mionuti, bolje nego da u 20 primimo gol ie neke kontre zato sto je nasih 7 igraca ostalo naprijed u zelji da postignemo gol.
Strpljivo i pametno.
Strpljivo znaci bez nepotrebnog srljanja, nego planski igradjene akcije od pocetka naravno. Pametno, ne praviti greske kao do sad na pocetku utakmice jer mi od tri gola na Kosevu koja smo primili primili smo iz gresaka pojedinaca.