NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Pa i nije stvar u njima dvojici uopšte. Više se radi o tome da dvojica mogu duplo više prenijeti nego jedan sam. Logika.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
I kakve to ima veze što je logično. Kako je moguće da je od 60 ljudi, Gobert prenio samo jednom ako je toliko opasan virus? A navodno je bio u kontaktu sa njima, trenirao sa njima, dodirivali se znojavim tijelima?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Citam da ni sam test nije 100% tacan u prvih 4-5 dana inkubacije, odnosno moguce je da u tom periodu rezultat testa bude negativan iako imas virus.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Gdje sam ja uopšte pisao o opasnosti? Kažem ti, stvar je opreza i potrebe da se što manje širi zbog osoba na koje bi moglo više uticati. Nije teško za razlučiti.
41.21.1.
prebolovat će njih dvojca ovo ko obični gripu yebote kao da će umrijeti kako ispade
a ko je kome prenio i kako ne moze se znati, od kad ga jedan i drugi imaju ni sami ne znaju, jbg desilo se nije kraj svijeta

a ko je kome prenio i kako ne moze se znati, od kad ga jedan i drugi imaju ni sami ne znaju, jbg desilo se nije kraj svijeta
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Zarazit ce druge, to je problem. I tako ce doci do onih koji ne mogu izdrzati bolest. Cilj je usporavanje zaraze a ovaj je sa svojim djelovanjem upravo radio obratno.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ma Gobert je inace jedan od najvecih morona u ligi. Prvo ono plakanje zbog all stara pa onda sad ovaj idijotski pokusaj da ispadne duhovit onim diranjem mikrofona i slicno a ustvari je frajer soft like charmin
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
što capela nikako nije igrao za atlantu?
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mislim da je bio povrijeđen i prije tradea, vjerovatno se još nije oporavio.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 21:23Mislim da je bio povrijeđen i prije tradea, vjerovatno se još nije oporavio.

Gobert je bio idiot i bez ove stvari sa coronom.I jednostavno je lik odvratna pojava.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:08Lik se sprdao sa koronom, očigledno namjerno dirao stvari saigrača, i saigrače iz zajebancije, mikrofoni su već prožvakana tema, ali lik se bukvalno sprdao s tim i namjerno dirao svačije stvari, definicija **** idiota.
Ali se slazem sa time da nije Gobert dobio,dobio bi netko drugi prvi.Ne bi se izbjeglo.
Jedna od najveci plachipichki u ligi. Dobro si nabrojao, a ja cu samo dodati slag na tortu njegovu reakciju poslije one katastrofalne greske sudija protiv Portlanda.
@igrajlopte 🐦
- Donnie Darko
- Kontakt:
Donovan Mitchell: COVID-19 pozitivan, zaražen af
Devin Booker: zdrav ko drijen
ovdje sve usporedbe završavaju, all star immunity
Devin Booker: zdrav ko drijen
ovdje sve usporedbe završavaju, all star immunity
evo vec vlasnici negoduju zbog ovih 30 dana, kaze moze li se to kako smanjiti 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa prezivice njih dvojica kao i vecina zarazenih ali ce zato prenijeti nekome ko ce to prenijeti nekome bolesnom i starijem koji ce umrijeti od toga...zar vam se to treba crtati? Gledaju virus u stilu haj sta ima veze ja sam mlad, jak prezivjecu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.