Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A gdje je Pekovic kod Crnogoraca??
Nisam nimalo impresioniran sa igrackim kadrom Makedonije,CG i Srbije mozemo se mi s njima nositi bez problema.
Nisam nimalo impresioniran sa igrackim kadrom Makedonije,CG i Srbije mozemo se mi s njima nositi bez problema.
SLOBODA NAVIJAČIMA
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:ni latvija nema kvalitetnog playa
dairis nam je pravio najvise problema.
zar je on play?
Igra on sve
Janis im je play,ali imaju tu negdje istu visinu.
lumani je napisao/la:Igra on sveJanis im je play,ali imaju tu negdje istu visinu.
blums play?,slabo se sjećam kvalifikacija,ali on u klubu igra na 2 ne na playu
satrat ćemo sve ko šaronja ogradu....
mislim da samo možemo od litvanaca izgubit
mislim da samo možemo od litvanaca izgubit
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kao što je neko napisao, možemo pobijediti svakoga ... i naravno izgubiti svih pet utakmica. Ne bih volio da se ovo drugo desi, ali znajući da su jedino Teletović, Wright i Đedović pravi igrači, mi nemamo ovdje šta tražiti. Volio bih biti demantovan, volio bih da prođemo dalje ali ...
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Igra on sveJanis im je play,ali imaju tu negdje istu visinu.
nije blums nego,Janis Strelnieks.
Zato je Andrija kao suho zlato za Latviju. Strelnieks vrti pick n'roll svaki napad. Drazen je odradio odlican scouting i tacno znamo kako da ih napadamo i branimo. Ako ih dobijemo bice svega do kraja..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Zato je Andrija kao suho zlato za Latviju. Strelnieks vrti pick n'roll svaki napad. Drazen je odradio odlican scouting i tacno znamo kako da ih napadamo i branimo. Ako ih dobijemo bice svega do kraja..
Svabe igraju slican sistem,a Andrija je odlicno izgledao tu tekmu.Uzimamo Latviju,ponijet ce nas publika.
-
barbarezsergej
- Kontakt:
ova srbija se moze dobit
ennis je napisao/la:A gdje je Pekovic kod Crnogoraca??
ne igra peković na prvenstvu
realno mi mozemo dobit svakog,I nadam se dobrim stvarima,kad je sabe pobijedjivao I aco ce vala
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Igra on sveJanis im je play,ali imaju tu negdje istu visinu.
nije blums nego,Janis Strelnieks.
ok
previše se potencira ta pobjeda protiv latvije. ne sviđa mi se to. baš se uteg oko vrata stavlja, kao ako dobijemo, idemo dalje, ako ne - sve propada.
naravno da je važno i dobro dobiti prvu, ali zašto ne biti mentalno jak, pa i nakon eventualnog poraza ne reći da idemo dobiti srbiju, crnu goru i makedoniju? u momentu kad ne izgledaju nedodirljivo, pogotovo srbi. a latvija će ojaditi nekoga, siguran sam.
naravno da je važno i dobro dobiti prvu, ali zašto ne biti mentalno jak, pa i nakon eventualnog poraza ne reći da idemo dobiti srbiju, crnu goru i makedoniju? u momentu kad ne izgledaju nedodirljivo, pogotovo srbi. a latvija će ojaditi nekoga, siguran sam.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
nadam sa da ce neko otvoriti temu za EP. Krajnje je vrijeme...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- skyisthelimit
BernardBarnjak je napisao/la:nadam sa da ce neko otvoriti temu za EP. Krajnje je vrijeme...
Pa imas temu na podforumu Kosarka > Ostalo
15.10 - 15.06 ...
- legenda reala
- Kontakt:
Da ne jadimo stalno kako naši prenose tekme Srbije i Hrvatske oni nas nikad, evo sve naše utakmice na Eurobasketu će prenositi RTS 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Opa sta ce to bitilegenda reala je napisao/la:Da ne jadimo stalno kako naši prenose tekme Srbije i Hrvatske oni nas nikad, evo sve naše utakmice na Eurobasketu će prenositi RTS
- djoleprijedor
- Kontakt:
Zukorlić izlobirogrgr je napisao/la:Opa sta ce to bitilegenda reala je napisao/la:Da ne jadimo stalno kako naši prenose tekme Srbije i Hrvatske oni nas nikad, evo sve naše utakmice na Eurobasketu će prenositi RTS
Mens sana in corpore sano.
Jos malo
Raduje me sto je andrija brzo sanirao povredu trebat ce nam i to samo tako