Sa tim netom će moći sve što se skype-a tiče. Ne znam što traže mjerenja preko nekih japanskih servera. Tebi je bitan upload preko preko servera tvog operatera.mandraX je napisao/la:A znam, al' nije fazon u tome, lahko je njih prevarit', fazon je u tome sto ne moze radit' preko takvog neta nikako...ne moze audio poziv, video da ne spominjem.Hadzijalagic je napisao/la:Ma fotosopiraj screenshot
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
BUDI ŽELJO !!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kada ti se pali PC pritisni F8 ili F12 (nadji za svoju matičnu ako ne Pise odma) i ideš u bootmenu u biraj CD/USB i dizi sistemEdoBa je napisao/la:hocu da podignem sistem...i kada udem u bios namjestim first boot device..i idem da se snimi ... dode mi da pritisnem (Y).. pritisnem ali nema nikakvog efekta ... pokusao sam i sa (Z) ali nista..U pitanju je win 7

Re: RE: Re:
hvala doktore , pokusat cu toJoseMourinho je napisao/la:Kada ti se pali PC pritisni F8 ili F12 (nadji za svoju matičnu ako ne Pise odma) i ideš u bootmenu u biraj CD/USB i dizi sistemEdoBa je napisao/la:hocu da podignem sistem...i kada udem u bios namjestim first boot device..i idem da se snimi ... dode mi da pritisnem (Y).. pritisnem ali nema nikakvog efekta ... pokusao sam i sa (Z) ali nista..U pitanju je win 7

Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Gdje uzeti dobar a jeftin laptop
može i polovan da daju neku garanciju ili nov do nekih 800 KM ali da može na rate
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok instaliram jednu igricu, setup se najednom crasha i piše Object reference not set setup will now terminate. Zna li iko u čemu je problem i šta treba raditi?
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
1921!
Koja igra drug?BHDragons je napisao/la:Dok instaliram jednu igricu, setup se najednom crasha i piše Object reference not set setup will now terminate. Zna li iko u čemu je problem i šta treba raditi?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Rome Total WarBvB09 je napisao/la:Koja igra drug?BHDragons je napisao/la:Dok instaliram jednu igricu, setup se najednom crasha i piše Object reference not set setup will now terminate. Zna li iko u čemu je problem i šta treba raditi?
1921!
1921!
@BHDragons
Ma ides onu standardnu proceduru. Prvo provjeris Event Viewer, vidis ima li errrora i ak ima, copy i postiras. Nakon toga u device manageru provjeris stanje (ima li usklicnika). Imas programa npr. glary utilities, pa vidis sta od softwera bi trebao update.
Tek onda ak je sve uredu, ides na rjesavanja malawarea/virusa, pomocu AV ili Malawarebytes.
Ako i nakon toga imas slican problem, skines Windows repair all in one, cekiras sve stavke, stavis na restart nakon odredjnog procesa i repair.
Ma ides onu standardnu proceduru. Prvo provjeris Event Viewer, vidis ima li errrora i ak ima, copy i postiras. Nakon toga u device manageru provjeris stanje (ima li usklicnika). Imas programa npr. glary utilities, pa vidis sta od softwera bi trebao update.
Tek onda ak je sve uredu, ides na rjesavanja malawarea/virusa, pomocu AV ili Malawarebytes.
Ako i nakon toga imas slican problem, skines Windows repair all in one, cekiras sve stavke, stavis na restart nakon odredjnog procesa i repair.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Baš sam htio pitati imate li neku preporuku što se tiče programa za ažuriranje, ali da imaju lahko dostupne licence. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imas dvije vrste programa, to su programi za drivere i software. Ovi prvi se obicno placaju, sem onih prioritetnih stvari npr. pc ne poznaje grafu, mreznu ili slicno (DriverPack Solution).
Druga vrsta za update browsera, falsh playera, muzickih playera,... je dostupna svima, a pomenuti glary utilities ima stavku u svojoj sirokoj ponudi gdje to rijesava.
Druga vrsta za update browsera, falsh playera, muzickih playera,... je dostupna svima, a pomenuti glary utilities ima stavku u svojoj sirokoj ponudi gdje to rijesava.
Hvala mnogoAsteriks je napisao/la:@BHDragons
1921!
1921!
Kako se riješiti ovog ''This webpage is not available''? Probao sam s nekim čačkanjem u CP-u i deinstalirao sam mrežnu karticu, ali s vremenom se ovo ponovo pojavi. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni se to prije znalo pojavljivati na Chromu, i riješio sam tako što sam u postavkama isključio proxy. Ne znam ni ko ga je uključio, ali to je riješilo problem.High je napisao/la:Kako se riješiti ovog ''This webpage is not available''? Probao sam s nekim čačkanjem u CP-u i deinstalirao sam mrežnu karticu, ali s vremenom se ovo ponovo pojavi.
Ovo me mori bar pet mjeseci. Često pročitam neka nazovirješenja, ali s vremenom se vrati na isto. Nekad ni post ne mogu napisati, to mi krene od ruke nakon 50. pokušaja. Signal mi je nekad loš, nekad okej. Dođe mi da ga mlatnem o zid.
@visoko
Jesil prob'o ovo kucat u cmd-u?
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
ipconfig /registerdns
Jesil prob'o ovo kucat u cmd-u?
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
ipconfig /registerdns
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da, i to tri-četiri puta. 

I sa svim browserima ti se to desava?High je napisao/la:Da, i to tri-četiri puta.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Tako je.uNbx je napisao/la:I sa svim browserima ti se to desava?High je napisao/la:Da, i to tri-četiri puta.

Aj idi u cmd, kucaj ipconfig /all pa uslikaj i postiraj.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.