La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ima jos pola sata taman da jos dva prime 
- Donnie Darko
- Kontakt:
khm khm crknite hejteri 
Ova situacija je bila kod rezultata 0:0.Epidaurus je napisao/la:Jel ovo realno da čovjek traži neke sudijske nepravde u pobjedi od, pazi sad, 5-2 ? Šta rade kompleksi jbt
Nakon toga i ovoga
Ni Batman ne bi navijao za ovu gamad. Valjda se ne izvuku.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma djaba im i da preokrenu.
Protiv ozbiljnije ekipe nakon 0:2 ce biti 0:5.
Protiv ozbiljnije ekipe nakon 0:2 ce biti 0:5.
Ovako će Valencia igrati što je žalosno sve dok im ne dođe Real,Barca,Atletiko i onda će naravno pobjediti kao skoro i svake sezone 
Stavis mu sliku gdje se vidi da nije ofsajd, al jok, on nastavlja guslati jedno te isto.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlična tekma na Mestalli, valjda i na Riazoru večeras bude slično 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U Granadi će biti ludilo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Odlična tekma na Mestalli, valjda i na Riazoru večeras bude slično
Vidim i ti konačno počeo i fudbal pratiti. Dosad sam mislio da ti je ragbi prvi sport.
Prije će Espanyol ispasti nego Valencia. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nikad, jedina dobra stvar koja dolazi iz Katalonije, da je vise tako dobrih i postenih ekipa u svijetu fudbala
Uzimaju bodove idući vikendmessilla je napisao/la:Prije će Espanyol ispasti nego Valencia.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Paco "The Hype" Jemez sa Granadom gubi kuci (sa igracem vise) od Eibara.
Nadam se da ce gosti uspjeti da izvuku barem bod.
Nadam se da ce gosti uspjeti da izvuku barem bod.
Valencia nece ispast, samo se vi nadajte..bez obzira sto nemam argumente za ovo sto pisem, dici cemo se..nismo imali srece danas, a imamo i dosta debilnih igraca, nedostojnih dresa Valencije..takodje, trener nam je jjos veca **** nego Neville, stoga ocekujem otkaz veceras te neki lijepu vijest poput, recimo, da Marcelino sjeda na klupu..ovako ne ide, iako smo mogli dobit večeras..taktika procitana, 2 i po godine ista formacija, nidje veze...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Ma de bolan kakvo ispadanje to @Kawhi ima zelju jer ste barcina filijala.amadeus21 je napisao/la:Valencia nece ispast, samo se vi nadajte..bez obzira sto nemam argumente za ovo sto pisem, dici cemo se..nismo imali srece danas, a imamo i dosta debilnih igraca, nedostojnih dresa Valencije..takodje, trener nam je jjos veca **** nego Neville, stoga ocekujem otkaz veceras te neki lijepu vijest poput, recimo, da Marcelino sjeda na klupu..ovako ne ide, iako smo mogli dobit večeras..taktika procitana, 2 i po godine ista formacija, nidje veze...
Imate tim da se borite za pozicije koje vode u Evropu,cim otpustite ovog mulca na klupi.
Eibar opali Granadu s igracem manje,uvalise ga u 90 i nekoj.
Nosi **** napolje.
Jos vise od ova tri poraza me boli to sto neki od vas govore da smo barcina filijala..osipam se od tog..vise bih volio da prodajemo Realu igrace, al od slucaja "Mijatovic" nismo u tom smislu u dobrim odnosima s njima..Dzoni je napisao/la:Ma de bolan kakvo ispadanje to @Kawhi ima zelju jer ste barcina filijala.amadeus21 je napisao/la:Valencia nece ispast, samo se vi nadajte..bez obzira sto nemam argumente za ovo sto pisem, dici cemo se..nismo imali srece danas, a imamo i dosta debilnih igraca, nedostojnih dresa Valencije..takodje, trener nam je jjos veca **** nego Neville, stoga ocekujem otkaz veceras te neki lijepu vijest poput, recimo, da Marcelino sjeda na klupu..ovako ne ide, iako smo mogli dobit večeras..taktika procitana, 2 i po godine ista formacija, nidje veze...
Imate tim da se borite za pozicije koje vode u Evropu,cim otpustite ovog mulca na klupi.
Eibar opali Granadu s igracem manje,uvalise ga u 90 i nekoj.![]()
Nosi **** napolje.
AMUNT VALENCIA!
Meni ste dragi (iako mi se ne svidja sto pojacavate rome) jer sam zapamtio onu generaciju sa Mendietom,Lopezom,Angulom,Angloma,Canizares itd.
Bio sam tuzan kad ste izgubili od Bayerna u finalu.
I sad imate solidan tim al jbg kad ste ovog ublehasa ostavili na klupi.
Vodim kampanju protiv njeg ko i protiv Debilla al djaba.
Bio sam tuzan kad ste izgubili od Bayerna u finalu.
I sad imate solidan tim al jbg kad ste ovog ublehasa ostavili na klupi.
Vodim kampanju protiv njeg ko i protiv Debilla al djaba.
I meni su bili dragi Baraja, Vicente, Joaqin, Albelda... al ovo ponašanje u zadnje vrijeme ne ide. Pogotovo nakon što je Lim najavio da će biti konkurenti dvojcu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.