NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BihacSN
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BihacSN » 01 avg 2020, 20:02

Ja se samo bojim da ćemo mjenjati trenera nakon nekoliko kola. Bolji jesmo ali puno izgubljenih lopti, puno pogrešnih dodavanja. Dosta neuigrani.

Nisam neko ko pridaje pažnju prijateljskim utakmicama, pa se nadam da će biti bolje i prvenstvenim utakmicama

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 avg 2020, 20:03

Nece biti bolje u pocetku prvenstva jer nama najkvalitetniji igraci tek trebaju poceti trenirati. Nakon nekoliko kola ce ova ekipa proigrati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 01 avg 2020, 20:08

Imaju samo 7 dana da treniraju

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 avg 2020, 20:19

Vjerovatno nece ni poceti protiv Goska, mozda Ani samo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 01 avg 2020, 20:23

Jedinstvo37 je napisao/la:
01 avg 2020, 20:00
Ovo danas nisu igraci lose odigrali, ovo je Berberovic katastrofa poslozio! Pola igraca ne igra na svojim prirodnim pozicijama.
Slažem se.. Vec se vidi da je Bešagić izvisio da bi Kremenovic igrao u sredini, a Devedzic na stoperu.. Galin puno bolji od Haračića koji je ostao cijelu utakmicu i promijenio 3-4 pozicije. Na Mandzi se već vidi da je opterećen zbog Anija i danas daleko najlosija utakmica.

Druga stvar, prilično sam siguran da Pipi i pomoćnici ne poznaju pravilo igrača ispod 21 godine.. U Drugoj ligi tri igrača moraju igrati cijelu utakmicu, dok u Prvoj ligi su obavezni samo u prvom poluvremenu.. Danas je Makić odigrao katastrofalno, trebao ga zamijeniti na poluvremenu, ali ga je držao zajedno sa Borovčaninom i Tankuljićem sve vrijeme tako da mislim da je to pravilo izgubio iz vida.

Tankuljić, Koprivica I Willi odlicni.. Mujo dobar, asistencija za gol Galinu.. Borovčanin, Devedzic, Kremenovic i Galin dobri.. Po meni podbacili Mandzo, Haracic i najlosiji Makić.. Ani nespreman, Muri ok.

Sve u svemu za Gosk to mora biti 7-8 puta bolje ili ne trebamo ni izlaziti na teren

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 01 avg 2020, 20:32

Današnja utakmica nam je samo pokazala koliko nam je ekipa zapravo nespremna fizički. Razumijem i tesko vrijeme, vruće, sparno, ali da je jezik do poda u 20 minuti utakmice nikako mi nije jasno.
Alen i Bešagić u svim ovim utakmicama su se pokazali kao naša dva najbolja igrača.
Borovčanin bi trebao malo poraditi na tehnici, trkački odlično stoji i nadomjesti nedostatak tehnike trkom.
Makić zalutao, Berber ga previše forsira u ovim utakmicama. Jednostavno lagan igrač, duel igra mu debelo u minusu, tehnički odlično.
Haračić se jos nije snašao vidi se to, previše se spušta na centar po loptu i troši dosta snage tako.
Tankuljic se trudi, on ce eksplodirati kad tad.
Muri eksplozivan i veoma brz igrač, čini se da je spreman.

Bojim se da ce ovdje Berber nakon 3-4 kola pogubiti da neće znati gdje udara. Ekipa nije spremna, spora igra i borba sa loptom i kad se doda njegovo neiskustvo sa ovom ligom i to sto ne zna posloziti ove igrače, tu smo u minusu.

Ima tu i pozitivnih stvari daleko od toga, ali se moraju neke stvari ispravljati u samom startu. Samo red, rad i disciplina!
Volim samo Jedinstvo Bihać

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 01 avg 2020, 22:37

Kad je trener bio Jagodic govorilo se kako nam treba jeftiniji trener i kako je on supalj, kad nam je dosao Repuh govorilo se kako trener Jedinstva treba biti domaci covjek i kada je dosao domaci covjek sad govorimo kako nema kvalitet :crazy:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 01 avg 2020, 23:15

Napisao sam vec da Besagic i Hadrovic nece prvu igrati zbog kartona od prosle sezone. Kremenovic je dobar destruktivac, mislim da taj Makic u drugom kolu nece igrati. Danas teske noge, pasove salju ko da atomsku ispaljuju ali ce biti dobro do pocetka. Najbitnije je dobiti Gosk, ostalo nekako lakse biti.

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 01 avg 2020, 23:31

tropic je napisao/la:
01 avg 2020, 23:15
Napisao sam vec da Besagic i Hadrovic nece prvu igrati zbog kartona od prosle sezone. Kremenovic je dobar destruktivac, mislim da taj Makic u drugom kolu nece igrati. Danas teske noge, pasove salju ko da atomsku ispaljuju ali ce biti dobro do pocetka. Najbitnije je dobiti Gosk, ostalo nekako lakse biti.
Provjeri info., msm da je receno da nece biti prebacivanja kartona.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 01 avg 2020, 23:44

I. Automatske suspenzije
Na temelju člana 17. DP NS/FS BiH, zbog trede javne opomene u dosadašnjem tijeku prvenstva, a
nakon odigranog 16. kola Prve lige FBiH, u prvoj narednoj prvenstvenoj utakmici računajuci od
09.03.2020. godine pravo nastupa nemaju sljedeci igrači:
Treći žuti karton-suspenzija
br. Igrač klub
1. Bibid Elvis NK „TOŠK“
2. Čizmid Fadil FK „OLIMPIK“
3. Danilovid Nikola FK „GORAŽDE“
4. Šarkanovid Nikola HNK „ORAŠJE“
5. Dizdarevid Dino NK „TOŠK“
6. Bešagid Armin NK „METALLEGHE BSI“
7. Kovač Mirza NK „ZVIJEZDA“
8. Hadrovid Amir NK „JEDINSTVO“
9. Šero Nihad NK TRAVNIK“
10. Kazid Enes FK „RADNIK“

Nkj12

Post Postao/la Nkj12 » 02 avg 2020, 00:10

:silent:
harden je napisao/la:
01 avg 2020, 19:51
Bihacit1937 je napisao/la:
01 avg 2020, 19:41
Budimo realni sa ovakvom igrom i sa 2 fajica nista od PL!
Ako nista nek uigravaju ekipu. Necemo se lagati moramo biti iskreni.
Svaka cast na live slika odlicna sve za 10.
Bice ovo malo bolje kad dodas Fajica, Nuspahica, Olica i Lucasa. Povecao si individualni kvalitet na 4 pozicije odmah.

23 Makic? los, nista nije odigrao, Besagic za 10 minuta pokazao vise.

Mujo na beku nema sta raditi, to je promasaj samo takav, Vlado pokusao izmisliti toplu vodu.

11 - Tankuljic? Odlican, mozda i najbolji igrac danas
Druze pa sta ti gledas ,danas Mujo najbolji na terenu bio u sta ti gledas nemoj zajebavati.
Nije njegova prirodna pozicija ali top je danas bio pricajte realno a ne tako jer ocito imate neki problem sa momkom.
A besagic je falio u sredini danas se vidjelo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 avg 2020, 00:31

Nemam problem s Mujom ali on na beku nema sta traziti. Sreca ima Olic.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 avg 2020, 00:44

tropic je napisao/la:
01 avg 2020, 23:44
I. Automatske suspenzije
Na temelju člana 17. DP NS/FS BiH, zbog trede javne opomene u dosadašnjem tijeku prvenstva, a
nakon odigranog 16. kola Prve lige FBiH, u prvoj narednoj prvenstvenoj utakmici računajuci od
09.03.2020. godine pravo nastupa nemaju sljedeci igrači:
Treći žuti karton-suspenzija
br. Igrač klub
1. Bibid Elvis NK „TOŠK“
2. Čizmid Fadil FK „OLIMPIK“
3. Danilovid Nikola FK „GORAŽDE“
4. Šarkanovid Nikola HNK „ORAŠJE“
5. Dizdarevid Dino NK „TOŠK“
6. Bešagid Armin NK „METALLEGHE BSI“
7. Kovač Mirza NK „ZVIJEZDA“
8. Hadrovid Amir NK „JEDINSTVO“
9. Šero Nihad NK TRAVNIK“
10. Kazid Enes FK „RADNIK“
pa moze Besagic onda?
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 avg 2020, 00:58

Berberu ne smije startati Makic ispred Besagica.

Nkj12

Post Postao/la Nkj12 » 02 avg 2020, 07:52

harden je napisao/la:
02 avg 2020, 00:31
Nemam problem s Mujom ali on na beku nema sta traziti. Sreca ima Olic.
Druze nemas ti pojma,sreca pa ima on pa jucer spasi 3 gola 😉

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 02 avg 2020, 10:17

Mujo je jučer bio jedan od boljih

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 avg 2020, 10:58

nama je problem vezni red koji ne postoji, Besagica jos kada nema to izgleda uzasno takoder Muri Midzic pokazao da treba igrati, Ojeda ce biti dobar i po meni fali taj jedan vezni da bude nesto defanzivniji i da ima dobre lopte prema naprijed igrac tipa Dusko Radosavljevic, mada cekamo GOSK nemojte jos nista pisati vidjecemo sve u prvenstvu
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 avg 2020, 11:02

BihacSN je napisao/la:
02 avg 2020, 10:17
Mujo je jučer bio jedan od boljih
Dobar je Mujo bio, samo fali malo kolektivne odbrane jbt nije jednom da lopta lagano dodje do 16 metara. Mora se malo to zatvoriti i učvrstiti prema nazad, naprijed imamo potencijal.

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 02 avg 2020, 11:25

InatSilniBosanski je napisao/la:
02 avg 2020, 10:58
nama je problem vezni red koji ne postoji, Besagica jos kada nema to izgleda uzasno takoder Muri Midzic pokazao da treba igrati, Ojeda ce biti dobar i po meni fali taj jedan vezni da bude nesto defanzivniji i da ima dobre lopte prema naprijed igrac tipa Dusko Radosavljevic, mada cekamo GOSK nemojte jos nista pisati vidjecemo sve u prvenstvu
Sta je Kremenovic ako nije defanzivniji vezni? I vise nego dobar dekonstruktivac i igrac za prljavi posao. Dobar pregled igre je do sad pokazao, kao i duel igru gdje vezna linija previse trpi zbog Makica.
Sto se tice Ojede, ono sto je pokazao jucer je premekan igrac ne znam kakvu ozljedu vuce i mozda jos nije na 100% zbog toga ali tehnicki veoma dotjeran.
Volim samo Jedinstvo Bihać

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 avg 2020, 12:52

bihacity je napisao/la:
02 avg 2020, 11:25
InatSilniBosanski je napisao/la:
02 avg 2020, 10:58
Sta je Kremenovic ako nije defanzivniji vezni? I vise nego dobar dekonstruktivac i igrac za prljavi posao. Dobar pregled igre je do sad pokazao, kao i duel igru gdje vezna linija previse trpi zbog Makica.
Sto se tice Ojede, ono sto je pokazao jucer je premekan igrac ne znam kakvu ozljedu vuce i mozda jos nije na 100% zbog toga ali tehnicki veoma dotjeran.
i takoder igrac koji je u napadu malo ne potrebniji od Willia lopte su malo je reci katastrofa ne bi mogo na hipodromu poslati kako treba, ne kazem ja da nije dobar defanzivno vec da nam treba igrac koji nece ici naprijed i previse trositi loptu, a kada je dobije da zna gurnuti dugu loptu bas kao Radosavljevic, Makic je svakako visak ali momak ima potencijala
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.