Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jes vas krenulo, čestitam momci samo tako derite.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Evolution87
- Kontakt:
Cestitke svima koji su dobili, a nama koji nismo vise srece danas 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
nisu ove u kladionicama još dobile program da mogu uplaćivat na novi wwin... trebali su mentoli ranije to riješit nego ajmo mi se **** novom stranicom i bonusima a raja nek se zaleti uplaćivat 
btw, čestitke bodiju i kompaniji, aferim

btw, čestitke bodiju i kompaniji, aferim

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
-
- Kontakt:
crnobijeli21 je napisao/la:nisu ove u kladionicama još dobile program da mogu uplaćivat na novi wwin... trebali su mentoli ranije to riješit nego ajmo mi se **** novom stranicom i bonusima a raja nek se zaleti uplaćivat
nema veze, moze preko x-bona jel tako?
-
- Kontakt:
ne može, samo poslovnica i banka za sad. u poslovnicama još nema programa, tako da ostane samo banka.risingforce je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:nisu ove u kladionicama još dobile program da mogu uplaćivat na novi wwin... trebali su mentoli ranije to riješit nego ajmo mi se **** novom stranicom i bonusima a raja nek se zaleti uplaćivat
nema veze, moze preko x-bona jel tako?
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Ništa prije prvog kažu preko maila. Dobićete detalje na mail, 1.10 počinje s radom.
Nullius in verba
Ljudi, šta mislite hože li se ovo moći uraditi na novom WWIN-u ? Ja uplatim 200 KM (toliko je maskimalno za bonus). I sada na računu imam 200 KM pravog i 200 KM bonusa. To su odvojene pare. Dignem svojih 200 KM pošto se sada to može uraditi na ovom WWIN-u i ostane mi 200 KM bonusa kojeg sam dobio za džabe.
Šta mislite je li ovo moguće ?
-
- Kontakt:
Ne, jer novac koji si uplatio da bi dobio bonus moraš 2 puta uplatiti da bi mogao napraviti isplatu. Nije niko ovca. Zamisli kako bi Bošnje dizale kredite i uplaćivali po 5 milja koje uredno dignu i ostaje bonusa 5 milja...TheChief je napisao/la:Ljudi, šta mislite hože li se ovo moći uraditi na novom WWIN-u ? Ja uplatim 200 KM (toliko je maskimalno za bonus). I sada na računu imam 200 KM pravog i 200 KM bonusa. To su odvojene pare. Dignem svojih 200 KM pošto se sada to može uraditi na ovom WWIN-u i ostane mi 200 KM bonusa kojeg sam dobio za džabe.
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
NijeTheChief je napisao/la:Ljudi, šta mislite hože li se ovo moći uraditi na novom WWIN-u ? Ja uplatim 200 KM (toliko je maskimalno za bonus). I sada na računu imam 200 KM pravog i 200 KM bonusa. To su odvojene pare. Dignem svojih 200 KM pošto se sada to može uraditi na ovom WWIN-u i ostane mi 200 KM bonusa kojeg sam dobio za džabe.
Nullius in verba
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Yebem vam bolivijsku majku i the strongest promaasi ih na dva tiketa na jednom 3+ za 95€ na drugom 4+ za 180€.fuj
Ima li ikakvih pravila oko toga kao i za listiće koji su odigrani bonusom ?crnobijeli21 je napisao/la:Ne, jer novac koji si uplatio da bi dobio bonus moraš 2 puta uplatiti da bi mogao napraviti isplatu. Nije niko ovca. Zamisli kako bi Bošnje dizale kredite i uplaćivali po 5 milja koje uredno dignu i ostaje bonusa 5 milja...TheChief je napisao/la:Ljudi, šta mislite hože li se ovo moći uraditi na novom WWIN-u ? Ja uplatim 200 KM (toliko je maskimalno za bonus). I sada na računu imam 200 KM pravog i 200 KM bonusa. To su odvojene pare. Dignem svojih 200 KM pošto se sada to može uraditi na ovom WWIN-u i ostane mi 200 KM bonusa kojeg sam dobio za džabe.
Pozdravljam.Strob1996 je ovo mi je novi profil.
Cim mene nije bilo odma se dizu pare vidim

Igraj Široki ti si najbolji!
Gdje si nagrajso ?96BadBoy je napisao/la:Pozdravljam.Strob1996 je ovo mi je novi profil.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hahahahaha nije tesko pogoditgaston je napisao/la:Gdje si nagrajso ?96BadBoy je napisao/la:Pozdravljam.Strob1996 je ovo mi je novi profil.

Kerber nemoj me yebat,okreci ovo.
Ja sam levat,na isti listic stavim zenski tenis i ligu prvaka
Ja sam levat,na isti listic stavim zenski tenis i ligu prvaka

Bravo mala,kakav preokret i osvajanje 1 seta.Cijeli set trajao sat i po. 

Ajde bona rjesavaj ovo sta me yebes vise96BadBoy je napisao/la:Bravo mala,kakav preokret i osvajanje 1 seta.Cijeli set trajao sat i po.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Hajde Arsenal-Basel golovi mater vam yebem
-
- Kontakt:
TheChief je napisao/la:Ljudi, šta mislite hože li se ovo moći uraditi na novom WWIN-u ? Ja uplatim 200 KM (toliko je maskimalno za bonus). I sada na računu imam 200 KM pravog i 200 KM bonusa. To su odvojene pare. Dignem svojih 200 KM pošto se sada to može uraditi na ovom WWIN-u i ostane mi 200 KM bonusa kojeg sam dobio za džabe.
Nije moguce bas tako nesto, ali jeste nesto slicno.. tih "pravih" 200 KM moras okrenuti dva puta na kvotu 1,01..obzirom da na toj novoj stranici uzimaju porez na uplatu 5 %, to znaci da bi ti od tih "pravih" 200 KM oduzelo za dva obrtanja 20 KM ukupno.. znaci "pravih "180 KM dizes, a 100 e bonusa ostaje..
nema od toga ništa, ja čekam 4+ za 56 i nema šanse. u drugom će biti 2-3 gola i to je toNebeskaSila96 je napisao/la:Hajde Arsenal-Basel golovi mater vam yebem
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.