Tako ti je to brate kad nas sutaju svi i nabijaju po 3-0, kad smo u drugoj ligi tada smo omiljeni svima, tad smo prava raja, Velez velik klub. Cim stanemo na noge krenemo uzimat bodove odma smo omrazeni, odma nam je predsjednik lopov iako je najposteniji predsjednik poslije rata i covjek kakvih je danas malo za kojeg su svi govorili sve najbolje dok nismo krenuli uzimati bodove. Pa na ovom forumu Hasic se spominjao kao covjek koji treba svakom klubu da bi krenuli naprijed, ali sve to dok smo tovarili u drugoj ligi i dok smo radili na infraastrukturi, cim smo usli mlatnuli ponekog odma je Hasic lopov.Zenicanin988 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:26Sta da ti pricam. Nemojte se cudit Rodjeni sto postajete omrazeni medju fudbalskom rajom zbog ovakvihNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:19Rekao sam ja. Pojedinci tipa konvikts i ostali se stopili sa forumom. Debil shvata forum zivotnom svakodnevnicomManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:17
Druze ne mozes na osnovu zajebancije pojedinaca globalizirati sve haha
Cuj mrzi sve odozdo zbog 2 3 lika sto ubijaju vrijeme na forumu i zajebaju se. Ako je stvarno tako, onda si u kurcu![]()
Neka hvala vise mi je draze da smo omrazeni, jer kad smo simpaticni vjerovatno smo u **** do grla.