FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

costacurta08
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la costacurta08 » 17 sep 2016, 22:43

Sariel je napisao/la: i da li je za slbodu najbolje da njih dvojica raskinu svakudaljnju saradnju?
ovo ne mora bit bitno akojasmin izgubi,a staako dobije? prevelika kocka...
a mi navijaci **** smo svakako.uzduz i poprijeko.

Kome je stalo do Slobode ovaj večerašsnjji Jasminov intervju sve je rekao. Jasmina interesuje Sloboda kao i godišnji prinos pirinča u Južnoj Rodeziji.
Ako je "cijena" da se Azmir vrati u Slobodu i ulaže u klub to da Jasmin ode sa pozicije načelnika ja ću od sutra dati sve od sebe i svoj doprinos da on 3. okotobra udje u historiju.
Više vjerujem ADmiru biznismenu nego ovom djilkošu.
Vadi se na nekih 240M i kaže da mu niko nikad nije ponnudio nikakav papir, jel ti ikad iko ponnudio ikakav papir za Melain? Ni danas dan se ne zna ko je zapravo stvarni vlasnik zgrada preko puta opštine niti koliko sredstava je uloženo, dal 120M eura ili 120M KM

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2016, 22:43

wobly92 je napisao/la:Ovdje ne možeš biti pametan. Kako god okreneš imaš dobre argumente...Ostaje nam samo da čekamo ko i uvijek.
Al opet vjerujem Azmiru da zna šta radi, ne bi on rizikovao toliko da nema neki plan.
Koliko god faraon bio namazan, nije vala više od Husića. Kako fino i objasni zašto je uradio ono sve protiv Sarajeva, stavio sebe lično zarad dobrobiti Slobode, i to je upalilo.
Za Azmira i SDA su samo price. Azmir uopste ne prica o politici. Vec SDP botovi o tome bruje samo kako bi ovo opravdali, a kada ih unistis argumentima usute.

Najveci njihov argument je "Pa normalno da je to Kuko naredio Azmiru da radi, sta ce drugo biti? '.

A covjek rekao sta je razlog ostavke i izbacio politiku iz razmatranja.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 sep 2016, 22:48

costacurta08 je napisao/la:
Sariel je napisao/la: i da li je za slbodu najbolje da njih dvojica raskinu svakudaljnju saradnju?
ovo ne mora bit bitno akojasmin izgubi,a staako dobije? prevelika kocka...
a mi navijaci **** smo svakako.uzduz i poprijeko.

Kome je stalo do Slobode ovaj večerašsnjji Jasminov intervju sve je rekao. Jasmina interesuje Sloboda kao i godišnji prinos pirinča u Južnoj Rodeziji.
Ako je "cijena" da se Azmir vrati u Slobodu i ulaže u klub to da Jasmin ode sa pozicije načelnika ja ću od sutra dati sve od sebe i svoj doprinos da on 3. okotobra udje u historiju.
Više vjerujem ADmiru biznismenu nego ovom djilkošu.
Vadi se na nekih 240M i kaže da mu niko nikad nije ponnudio nikakav papir, jel ti ikad iko ponnudio ikakav papir za Melain? Ni danas dan se ne zna ko je zapravo stvarni vlasnik zgrada preko puta opštine niti koliko sredstava je uloženo, dal 120M eura ili 120M KM
brate carsija je presudila.
da se ne lazemo od pocetka je nakav animozitet,nepovjerenje..evo i sloboda stavlja klipove..
nije to samo sjever i indir i ko...
vi mozete pricat sta hocete. ovde je svejasno,postavlja se pitanje podrske.ic il ne ic...
i sta onda ko celik?

p,s za mealin se sve zna,mozessamo bit neupucen..sportski pozdrav.ne bih vise.
:salut:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 17 sep 2016, 22:55

Sariel je napisao/la:meni azmir ne djeluje ko namazan,nego ko plah...
i preimpulsivan...
osnove bih,psih.vol, II :mrgreen:
Azmir bi trebao biti urnek po kojem bi se Jasmin, kao neko kome su usta puna Tuzle, neko ko se toliko "bori" za Tuzlu trebao ponašati.
Azmir je javno hebo Dini sve i u lice sasuo sve zbog 20k KM koje je dužan bio Slobodi, ne Azmiru nego igračima.
Jasmin samo zna kenjat na ugroženost Tuzle od strane SDA SBB HDZa i pisati neka stupidna saopštenja.
Što nikad nisi otišao u parlament i javno za govornicom rekao Sarajevu da nam dođu gutu para, zbog TE, zbog pondera, zbog autoputeva, zbog brzih cesta....... jok ba, dok je cum grano salisa i priče o crnini po Tuzli i penzionera koji će popušiti fol ja ću ići u Zenicu da gledam Beitare i druge Evropske Unije. Koji glup osjećaj dok stojiš u redu da udješ na Bilino Polje, ono tuga, i drago ti i plako bi. Nisam smio dijete povesti, daleko jbga, moro mu slagati gdje idem, kao imam nekog posla. :facepalm:

A ovaj kelja mi sad pripovijeda i priča o Slobodi "kao nevinom djetetu" :roll:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 sep 2016, 22:57

Sariel je napisao/la:meni azmir ne djeluje ko namazan,nego ko plah...
i preimpulsivan...
osnove bih,psih.vol, II :mrgreen:
Azmir bi trebao biti urnek po kojem bi se Jasmin, kao neko kome su usta puna Tuzle, neko ko se toliko "bori" za Tuzlu trebao ponašati.
Azmir je javno hebo Dini sve i u lice sasuo sve zbog 20k KM koje je dužan bio Slobodi, ne Azmiru nego igračima.
Jasmin samo zna kenjat na ugroženost Tuzle od strane SDA SBB HDZa i pisati neka stupidna saopštenja.
Što nikad nisi otišao u parlament i javno za govornicom rekao Sarajevu da nam dođu gutu para, zbog TE, zbog pondera, zbog autoputeva, zbog brzih cesta....... jok ba, dok je cum grano salisa i priče o crnini po Tuzli i penzionera koji će popušiti fol ja ću ići u Zenicu da gledam Beitare i druge Evropske Unije. Koji glup osjećaj dok stojiš u redu da udješ na Bilino Polje, ono tuga, i drago ti i plako bi. Nisam smio dijete povesti, daleko jbga, moro mu slagati gdje idem, kao imam nekog posla. :facepalm:

A ovaj kelja mi sad pripovijeda i priča o Slobodi "kao nevinom djetetu" :roll:
druze,haj sad ponovo sve procitaj...
aco, jel se smije ovde o politici???
jbe se meni i za azmirom i jasminom,meni je sloboda naprvom mjestu,
tebi nije,evidentno je iz pisanja.
uzdravlkje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 sep 2016, 23:00

Hajmo ovako....p o s e r i više i tog Husica..lazov,petljanac i SDA igrač....levatio nas je .. JE LI GRAD UZEO NA SEBE REPROGRAM PREMA PORESKOJ.... Gdjeeeeee su uplate... Plaćena je JEDAN J E B E N A RATA....JEL ZNATE STA CE SAD DA SE DESI....JEL ZNATE ŠTA CE SAD PORESKA UPRAVA DA URADI....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 sep 2016, 23:04

ko kaze da je placena jedna rata?

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 17 sep 2016, 23:06

Sariel je napisao/la:
p,s za mealin se sve zna,mozessamo bit neupucen..sportski pozdrav.ne bih vise.
:salut:
Neću ni ja više. odosmo u off ali samo da ti odgovorim na ovo,
znaš ono što čaršija priča, otidji i zatraži kopiju ZK izvadka i pitaj koliko je koštala izgradnja? reći će ti svi 120 miliona, ali niko ne zna čega, dal EUr ili BAM.
Nebitno,
JA nemam pojma da je Azmir rekao za tu cifru, tih 210M, ako i jest onda ne vjerujem da je lupao onako bez pokrića, samo je "ofirno# od ovog da se smije na tu cifru kao on je legalista i ne bi on ništa bez papira koeg mu niko nije ponudio, što će reći da je sam sebi dušman najveći jer fino pred kamerama u decembru obeća početak gradnje istoka i utakmice evropske unije na Tušnju. Kako to jbmu miša? Kriviš Azmira što je kao nešto izmslio. kažeš da to nije uredu a ovamo obećanje ako ne ispuniš to ti je ono ok, valjda. :problem:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2016, 23:07

Sariel je napisao/la:ko kaze da je placena jedna rata?
Azmir. I to od para koje su predvidjene iz godisnjeg budzeta ..

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 17 sep 2016, 23:10

Sariel je napisao/la: jbe se meni i za azmirom i jasminom,meni je sloboda naprvom mjestu,
uzdravlkje
Dobro ako ti tako kažeš.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 17 sep 2016, 23:12

katarakta je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Citam danima postove i nikako da nadjem komentar posvecen igracima. Iskoristicu priliku da kazem kako su obicni smradovi. Ja se ne sjecam Slobode u kojoj su igraci bili manje pozrtvovani, a vise placeni nego ove sezone. Gore od toga je sto to nikome ne smeta.
Ja se slazem. Ubrzo bi trebali vidjet je li bojkot trenera bio u pitanju
To bi bilo jos gore kada bi se ispostavilo da su im privatni interesi bitniji od klupskih. Bas su me razocarali...
A sad adio...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 sep 2016, 23:14

uplaćena 1 rata plus 60 000 druge rate.Znaci slagali opet i za reprogram!!
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 sep 2016, 23:15

Njonjo je Ekrem Ibric

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2016, 23:16

Znate sta mene zanima,IMA LI IJEDAN NOVINAR DAMU DA PITA JASMINA DA LI JE ISTINA DA JE GRAD PREUZEO REPROGRAM NA SEBE;I ZASTO JE DO SADA UPLACENA TA JEDNA RATA
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 sep 2016, 23:17

Sariel je napisao/la: jbe se meni i za azmirom i jasminom,meni je sloboda naprvom mjestu,
uzdravlkje
Dobro ako ti tako kažeš.
naravno brate,samo sloboda
,**** ja njih sve zajedno.
ja hvala bogu od politike a bogam ni izbora ne zivim.
al imam novi cir od njihvoih prepucavanja preko meni drage stvari,

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 sep 2016, 23:18

jedina pametna koju je rekao gospodin gradonacelnik u videu je vezana za nk rijeku i to je ono sto ja ovdje trubim vec godinama - klub treba postati dionicko drustvo, treba dovesti ulagace koji ce vidjeti interes, a interesa bi moglo biti, sloboda je najveci klub u kantonu, uvijek bila riznica talenata, sa jednim kvalitetnim radom i skautingom bi mogli biti mali dinamo...

Samo Dzasmin ne konta da je njemu Azmir vec i nudio neku primitivnu formu ovoga sto ja pricam, a la hajmo snositi troskove lapo lapo ili kako vec, da grad se ukljuci, a on ce ostalo. No kako ja skontah, vuce ga jasmin vec mjesecima za nos, i sad kao nesto trabunja kao da mu je iz vedra neba.

Ne treba biti naivan, ja sam isto tako poprilicno siguran da je ova Azmirova prica ima i politicki motiv, no ne moze s drugacije s politicarima.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2016, 23:19

solinas je napisao/la:Znate sta mene zanima,IMA LI IJEDAN NOVINAR DAMU DA PITA JASMINA DA LI JE ISTINA DA JE GRAD PREUZEO REPROGRAM NA SEBE;I ZASTO JE DO SADA UPLACENA TA JEDNA RATA
Intervju i dobijes zato sto ti on sastavlja pitanja. Ako hoces to da pitas neces vise nikada biti primljen dok si ziv.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 sep 2016, 23:19

tuzlak1987 je napisao/la:
nije ni to tacno.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 sep 2016, 23:20

http://gradski.ba/2016/09/17/gradonacel ... -u-zenici/ :think: :think: :think:

solinas je napisao/la:Znate sta mene zanima,IMA LI IJEDAN NOVINAR DAMU DA PITA JASMINA DA LI JE ISTINA DA JE GRAD PREUZEO REPROGRAM NA SEBE;I ZASTO JE DO SADA UPLACENA TA JEDNA RATA
:thumbup:
Niko nikada nije pitao ovakve stvari, ko plaća, koliko je ustvari rata, kakav je reprogram i je li nije bilo druge opcije, na više godina.. ovoliko novinara, a nikoga to ne interesuje.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2016, 23:21

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
nije ni to tacno.
250 sto je trebalo po godisnjem budzetu u klub dali u ratu. A trebali su dati ratu i tih 250 klubu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.