Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
TeaM87
-
Kontakt:
desni klik>open image in new tab
Svi na Hadison
FKŽ !
-
black64
-
Kontakt:
Jeli pocela prodaja polugodisnjih i godisnjih ulaznica, ako nije kad pocinje ?
-
likusa
-
Kontakt:
Pritisak napraviti i na tribini i na terenu prvih 20 minuta,ako damo gol u tom periodu gotovi su !!
Željeznicar za život cijeli !
-
Saurman
-
Kontakt:
corleone87 je napisao/la:sramota jeste sto nema prenosa ko je pravi navijac Želje doci ce i da ima prenos steta zbog ljudi koji zive u ostalim gradovima BiH i dijaspori
Očigledno je da žele prodati što više ulaznica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
ChWilla
-
Kontakt:
dali smo im tamo, pa nisu bili gotovi. mi moramo CIJELU utakmicu odigrati na apsolutno najvišem nivou ako hoćemo nečemu da se nadamo. a i tad će nam trebati tona sreće jer ni u našoj ligi nije lako pobijediti 3-0.
-
ZlatnaDolina
Postao/la ZlatnaDolina » 23 jul 2012, 18:13
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
-
istina1981
-
Kontakt:
Postao/la istina1981 » 23 jul 2012, 18:14
Kakav je sudija koji ce nam suditi? Dosta ovisi i o njemu.. Mi ako zelimo nesto moramo igrati poprilicno agresivno.. Strah me kartonijade ali trebamo odigrati muski pa kud puklo da puklo..
FORZA ZELJO !!!
-
igman
-
Kontakt:
Saurman je napisao/la:corleone87 je napisao/la:sramota jeste sto nema prenosa ko je pravi navijac Želje doci ce i da ima prenos steta zbog ljudi koji zive u ostalim gradovima BiH i dijaspori
Zele da preko ledja navijaca namire gubitke za koji su direktni krivci menager i igraci!
Zadnja izmjena:
igman, dana/u 23 jul 2012, 18:19, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Ultras1921
-
Kontakt:
Postao/la Ultras1921 » 23 jul 2012, 18:18
istina1981 je napisao/la:Kakav je sudija koji ce nam suditi? Dosta ovisi i o njemu.. Mi ako zelimo nesto moramo igrati poprilicno agresivno.. Strah me kartonijade ali trebamo odigrati muski pa kud puklo da puklo..
Nakav Holandzanin. Mlad je, a ja takve ne volim. SVI U KORTEO! IFTARITE SE PRED STADIONOM!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
-
istina1981
-
Kontakt:
Postao/la istina1981 » 23 jul 2012, 18:25
igman je napisao/la:Saurman je napisao/la:corleone87 je napisao/la:sramota jeste sto nema prenosa ko je pravi navijac Želje doci ce i da ima prenos steta zbog ljudi koji zive u ostalim gradovima BiH i dijaspori
Zele da preko ledja navijaca namire gubitke za koji su direktni krivci menager i igraci!
Ako su 10 000 eura dali Slovencima za prava prijenosa mogu i nama.. Jeli to dzaba treba pustiti da uzimaju pare na nama

FORZA ZELJO !!!
-
ripper
-
Kontakt:
igman je napisao/la:Saurman je napisao/la:corleone87 je napisao/la:sramota jeste sto nema prenosa ko je pravi navijac Želje doci ce i da ima prenos steta zbog ljudi koji zive u ostalim gradovima BiH i dijaspori
Niko nikoga ne tjera da ide na utakmicu , niti je ko dužan/obavezan da daje pare i da svojim novcem namiruje dugove za koje su navodno "direktni krivci menager i igraci".
Ne idi onda i ne gledaj takvog menagere i takve igrace.
Zadnja izmjena:
ripper, dana/u 23 jul 2012, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
ninox
-
Kontakt:
Stvarno ima likova na ovom forumu hronično kukaju, ovaj im zezno ovo, onaj nema prenosa ovaj nije rekao ovo ili je rekao ono, onaj slagao za broj ulaznica pa ne kontam....Ko je vas za sta z.a.ebao, valja zadovoljiti ukuse svih vas, sto ljudi sto različitih apetita... Lakse malo, hajmo pozitivne energije, hajmo malo pozitive uvesti za sutra... Sutra nam je na stadionu potrebna podrška, sad što nema prenosa??jb.g
-
TMovac
-
Kontakt:
istina1981 je napisao/la:Kakav je sudija koji ce nam suditi? Dosta ovisi i o njemu.. Mi ako zelimo nesto moramo igrati poprilicno agresivno.. Strah me kartonijade ali trebamo odigrati muski pa kud puklo da puklo..
sudija je iz zemlje lala.mlad covjek godinu stariji od mene:)).Na medjunarodnoj sceni sudio je jedino na U-17 EP.a svi znamo da je posjeta na tim utakmicama manja cak nego u nasoj ZNJ ligi.I upravo izmedju ostalog ja vidim tu nasu sansu.Momak nije sudio nikada pred vatrenim navijacima.Pod pritiskom.Tako da mislim da ce ukoliko bude solidno popunjen stadion podleci atmosferi.i onda je sve moguce.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
DARE_DEVIL_SA
-
Kontakt:
Postao/la DARE_DEVIL_SA » 23 jul 2012, 18:46
Sutra nam je vazno postici gol u prvih 20 minuta i onda je sve moguce al me strah da igrace ne pregore od zelje. Sutra svi na Kosevo i svi u jedan glas da podrzimo momke.
Jedna informacije poslije evrope odlaze Svraka i Adilovic!!!
-
anonimni
-
Kontakt:
black64 je napisao/la:Jeli pocela prodaja polugodisnjih i godisnjih ulaznica, ako nije kad pocinje ?
imaš na kupikartu.ba
SVI NA KOŠEVO !!!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
-
mma_hz
-
Kontakt:
nije moguce da vam je "kamena" lopta najveci adut heeheh...
svaka vama cast na entuzijazmu,al mislim da nemate nikakvih sansi..ne zbog toga sto nsite kvalitetniji....vec prvenstveno zbog loseg rezultata u prvoj tekmi..a naravno Slovenci imaju jos jedan veliki ,presudan adut u kojeg su itekako iskoristili u provj tekmi a to je fizicka sprema..onakve greske kao u prvoj utakmici se desavaju samo ekipama koje nisu dovoljno fizicki spremne..kad nemas snage,nemas ni koncentracije i u odlucujucim trenutcima reagujes pogresno..a kod vas je to itekako bio slucaj..da ste bili bar malo bolje spremnimislim da bi prosli ovaj Maribor sa trenutnim kadrom..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
ninox
-
Kontakt:
A realno i najrealnije ja mislim da je moguće da u prvom poluvremenu vodimo 2-0, a što nebi mogli malo pritisak malo, malo srece i onda bi ostalo citavo drugo poluvrijeme za taj jos jedan. Naravno uslov da oni ne zabiju niti jedan iz nekog razloga

-
voltron30
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:nije moguce da vam je "kamena" lopta najveci adut heeheh...
svaka vama cast na entuzijazmu,al mislim da nemate nikakvih sansi..ne zbog toga sto nsite kvalitetniji....vec prvenstveno zbog loseg rezultata u prvoj tekmi..a naravno Slovenci imaju jos jedan veliki ,presudan adut u kojeg su itekako iskoristili u provj tekmi a to je fizicka sprema..onakve greske kao u prvoj utakmici se desavaju samo ekipama koje nisu dovoljno fizicki spremne..kad nemas snage,nemas ni koncentracije i u odlucujucim trenutcima reagujes pogresno..a kod vas je to itekako bio slucaj..da ste bili bar malo bolje spremnimislim da bi prosli ovaj Maribor sa trenutnim kadrom..

Ejs..Nismo znali. Hvala ti, prenijet ćemo Amaru tvoja zapažanja.
-
TMovac
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:nije moguce da vam je "kamena" lopta najveci adut heeheh...

da se ne nadam nebi bio navijac.sanse jesu male,ali nije nemoguce zabiti im 3 pa i vise golova.Ako cemo se unaprijed predavati,pa cemu onda uopste igrati?Jel se Chelsea predao protiv Barce?Ili Bayern protiv Reala?Istina mi nismo ni Chelsea ni Bayern,ali nisu ni oni ni Barcelona,a ni Real.Tako da sve dok sudija ne odsvira kraj u meni ce zivjeti onaj tracak nade da ih mozemo izbaciti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
mma_hz
-
Kontakt:
voltron30 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:nije moguce da vam je "kamena" lopta najveci adut heeheh...

Ejs..Nismo znali. Hvala ti, prenijet ćemo Amaru tvoja zapažanja.
red bi bio,posto ocigledno nije odradio svoj dio posla kako treba...
sarkazam ravan predskolskom..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: bvsic i 13 gostiju.