FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fazla = joksimovic
to sam i ja pomislio :lol:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Fazla = joksimovic
al necu da prozivam joksima, sada smo drugovi :salut:
povedi nas Spaha, majstore!

- tuzlak1987
- Kontakt:

Povedi nas Nedime majstore !
Spaha, poslusaj me:
________________Bogotac_____________
___Veseli_________Zeba________Karic_________
__________Ordagic_______Stjepanovic________
____Subic_____Kole_______Hare________Efendic____
___________________Bobic_____________
________________Bogotac_____________
___Veseli_________Zeba________Karic_________
__________Ordagic_______Stjepanovic________
____Subic_____Kole_______Hare________Efendic____
___________________Bobic_____________
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako ce vjerovatno igrati samo dva spica, a Ordagic desno 
de ba tuzlak, ne mozes znat bolje od mene
Spaha je spominjao Grahovca da ce biti u prvih jedanest.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest to rekao je Grahovac, a i dva spica. Pa sad kontam ko ispadahondas je napisao/la:Spaha je spominjao Grahovca da ce biti u prvih jedanest.
Nije zar klupa Veseli ili Zeba ..
đe to rekao Spaha, kako ja ne znam za to
Nogometaši tuzlanske Slobode sutra putuju u okolicu Viteza, gdje će održati trening, a u nedjelju otputovati u Travnik na utakmicu protiv jajačkog Metalleghea.
Nakon ostavke trenera Husrefa Musemića i predsjednika kluba Azmira Husića, osnovan je Odbor za hitnost koji je privremeno ulogu trenera dao dosadašnjim Musemićevim pomoćnicima Amiru Spahiću, Nedimu Omeroviću i Mirsadu Dediću.
Jučerašnji trening protekao je u radnoj atmosferi, a prisustvovali su i članovi Odbora za hitnost s predsjednikom Kemalom Kurevićem. Jedino nije bilo Husića, iako je imenovan u spomenuti odbor.
– Pokušavamo igrače psihički pripremiti na utakmicu s neugodnom ekipom Metalleghea. Svi su spremni za igru, nema povrijeđenih i suspendovanih. Očekujemo da se ekipa digne i da dobrim rezultatom izađemo iz rezultatske krize – izjavio je za Fenu član stručnog štaba Slobode Amir Spahić.
Tuzlaci će pokušati ostvariti prvu pobjedu u gostima ove sezone. Stiče se utisak da bi bili zadovoljni i s bodom. U posljednja dva kola poraženi su od Krupe (3:0), dok su na Tušnju s ekipom Mladosti odigrali neriješeno (1:1).
Struka namjerava izvršiti neke izmjene u sastavu u odnosu na utakmicu protiv Mladosti. Najvjerovatnije će se u startnu postavu vratiti Nemanja Stjepanović, u veznom redu priliku bi trebao dobiti Vladimir Grahovac, dok bi u „špicu“ bili Mahir Karić i Sulejman Krpić.
Utakmica Metalleghe – Sloboda igra se u Travniku u nedjelju od 16:00 sati.
Nakon ostavke trenera Husrefa Musemića i predsjednika kluba Azmira Husića, osnovan je Odbor za hitnost koji je privremeno ulogu trenera dao dosadašnjim Musemićevim pomoćnicima Amiru Spahiću, Nedimu Omeroviću i Mirsadu Dediću.
Jučerašnji trening protekao je u radnoj atmosferi, a prisustvovali su i članovi Odbora za hitnost s predsjednikom Kemalom Kurevićem. Jedino nije bilo Husića, iako je imenovan u spomenuti odbor.
– Pokušavamo igrače psihički pripremiti na utakmicu s neugodnom ekipom Metalleghea. Svi su spremni za igru, nema povrijeđenih i suspendovanih. Očekujemo da se ekipa digne i da dobrim rezultatom izađemo iz rezultatske krize – izjavio je za Fenu član stručnog štaba Slobode Amir Spahić.
Tuzlaci će pokušati ostvariti prvu pobjedu u gostima ove sezone. Stiče se utisak da bi bili zadovoljni i s bodom. U posljednja dva kola poraženi su od Krupe (3:0), dok su na Tušnju s ekipom Mladosti odigrali neriješeno (1:1).
Struka namjerava izvršiti neke izmjene u sastavu u odnosu na utakmicu protiv Mladosti. Najvjerovatnije će se u startnu postavu vratiti Nemanja Stjepanović, u veznom redu priliku bi trebao dobiti Vladimir Grahovac, dok bi u „špicu“ bili Mahir Karić i Sulejman Krpić.
vjerovatno Veseli na klupu, slabo igra trenutno
slabo igra i Zeba, al opet, Zeba je Zeba, jos kapiten
sto se tice prenosa, obezbjedite nam link :kafa:
slabo igra i Zeba, al opet, Zeba je Zeba, jos kapiten
sto se tice prenosa, obezbjedite nam link :kafa:
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Strašno napredujemo, stiče se utisak da ćemo dobiti po pičcihondas je napisao/la:Nogometaši tuzlanske Slobode sutra putuju u okolicu Viteza, gdje će održati trening, a u nedjelju otputovati u Travnik na utakmicu protiv jajačkog Metalleghea.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Obezbjedite stream 
RIP Saša Grgić 18.9.2011 - 18.9. 2016
Aj sto volimm kad u meni Salee povileniii
Aj sto volimm kad u meni Salee povileniii
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Neko informaciju kolko je nasih otislo za travnik?
. .kombi. . .tzmalisa je napisao/la:Neko informaciju kolko je nasih otislo za travnik?
Dobra kvota na nas danas..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Haman da ih je skroz malo otislo....masa ovih sto redovno idu svojim kolima ih nije otislo, vidim ih po gradu....
jesul otisli veliki tuzlanski privrednici sa acom na celu???
jesul otisli veliki tuzlanski privrednici sa acom na celu???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.