FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 17 maj 2010, 19:18

FRANK RIBERY je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Ribery definitivno otpada za finalnu utakmicu. CAS u Lausanni odbio Bayernov zahtjev. Ocekivano.

Van Bommel danas prekinuo trening zbog povrede, koju vuce vec neko vrijeme. Valjda ce biti spreman do subote.

KAko bolan kad sud zasjeda sutra 18.05.To neko doljeva ulje na vatru pred odluku suda.

http://sport.ba/tekst/16/20072
http://www.spox.com/de/sport/fussball/c ... ch-ab.html
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 maj 2010, 19:21

Jbg, odigrat ce Hamit tu utakmicu zivota, vidjet cete.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 maj 2010, 19:25

rob do bagro je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Ribery definitivno otpada za finalnu utakmicu. CAS u Lausanni odbio Bayernov zahtjev. Ocekivano.

Van Bommel danas prekinuo trening zbog povrede, koju vuce vec neko vrijeme. Valjda ce biti spreman do subote.

KAko bolan kad sud zasjeda sutra 18.05.To neko doljeva ulje na vatru pred odluku suda.

http://sport.ba/tekst/16/20072
http://www.spox.com/de/sport/fussball/c ... ch-ab.html
Čitao sam ja to na spox-u ali opet odluka je najavljena za 18 maja i odkud dan prije da se donese.To mi je čudno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 maj 2010, 19:25

Romariooo je napisao/la:Jbg, odigrat ce Hamit tu utakmicu zivota, vidjet cete.
kada je riberiju teško igrati sa badstubberom mogu misliti kako je Hamitu xD

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 maj 2010, 19:26

Nemam blage, i meni je to pomalo cudno sto se dan prije zakazanog odlucuje ali jbg sad.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 17 maj 2010, 19:33

Dok ne bude objavljeno na Bayernovoj stranici ja u ovo ne vjerujem,receno je 18. a mislim da tako ozbiljna institucija mora odrzavat tacnost zakazanih termina.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 maj 2010, 19:42

FRANK RIBERY je napisao/la: KAko bolan kad sud zasjeda sutra 18.05.To neko doljeva ulje na vatru pred odluku suda.
To ja malo da skrenem sa teme, jer vidim da se plaho raspravlja o klempavom garonji iz katalonije. :mrgreen:

Salu na stranu, i ja sam iznenadjen da su pojedini njemacki portali objavili ovu vijest, koja je trebala sutra biti donesena.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 38573.html
http://www.tz-online.de/champions-leagu ... 67227.html
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 maj 2010, 19:50

opet ovi neki hoce izgleda da opovrgnu moje prenosenje izjava a iznose neke svoje....ja jos jednom ponavljam da je lahm odbio prije 2 godine ponudu barce i prihvatio ponudu bayerna za produzenje ugovora....kada je barca zagrizla bayern povecao sumu novca u novom ugovoru i prica bila zavrsena....a nije lahm prvi koji odbija spanske velikane, to se prije desilo i sa kahnom i sa scholom koji su odbijali i barcu i real madrid....

po malo sam ljut na riberyja sto se necka oko produzenja ugovora, gdje ce mu biti bolje nego u bayernu...robben je presretan u bayernu, cijelu svoju porodicu pozvao na proslavu osvojenog kupa......lahm, schweinsteiger i van bommel su mi najdrazi jer su po svoj prilici najvjerniji bayernu i vole klub, oni pokazuju najvecu odanost...prije su tu odanost pokazivali effenberg, kahn, scholl, lizarazu i sagnol..to su bili svjetli primjeri...svojima gestama pored dobrih poteza na terenu i robben mi postaje drazi jer pokazuje da je zavolio bayern...ribery daje isto mnogo bayernu al sad mora pokazat da je potpuno odan i da produzi ugovor....malo me mozda zbog oklijevanja ljuti, ali nije istina kad se pricalo da ne daje sve od sebe....on igra profesionalno i u finalu je to pokazao....

et ova prica o lahmu me potaknu i drugih stvari da se dotaknem....al cinjenica jasna je da je lahm najjaci bek na svijetu, parirat mu moze samo maicon....i nema se sta pricat lahm je odbio barcu i tad ostao dalje u bayernu pa to je karakteran covjek on to svime pokazuje....ev primjer propalog fudbalera kuranyi je otisao u rusiju samo za pare, a na sportskom planu pravi uspjeh ne moze ni napravit , i cesto sam svojim prijateljima govorio da i ne treba ici na svjetsko prvenstvo (i nije otisao) pa samo ludi ruski tajkuni njemu mogu dati 5 miliona eura godisnje...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 17 maj 2010, 19:55

BREAKING NEWS: CAS Dismiss Bayern Munich Appeal For Franck Ribery To Play In Champions League Final
The Bavarian's last resort has yielded a negative response and the Frenchman will indeed sit out the final at the Bernabeu...

Players

* Franck Ribéry

The Court of Arbitration for Sport (CAS) have dismissed the appeal by Bayern Munich regarding midfielder Franck Ribery's Champions League suspension, meaning the player will not be available for the final on May 22 against Inter.

The former Marseille star was sent off for a foul on Lyon striker Lisandro Lopez in the first-leg of their semi-final clash, earning a three-match ban. Ribery has already served one match of the suspension, sitting out the second-leg.

The Bundesliga champions saw their initial appeal rejected by UEFA, before taking the decision to the CAS. However, they also have decided not to overturn the French international's punishment.

The CAS posted an official press release on their website confirming the decision:

"The CAS Panel has dismissed the appeal and confirmed the three-game suspension imposed by the UEFA Appeals Body on the Bayern Munich player Franck Ribéry. Accordingly, the player will not be eligible to play in the final of the 2010 Champions League," read the statement.

"The reasons for the decision will be published by the CAS in a few days."
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 maj 2010, 19:55

na ****.de isto objavljeno da je potvrdjena kazna za francka riberyja....nazalost
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 17 maj 2010, 19:57

Nedaju mu supci da igra ali neka pokazat cemo im sad sta je Bayern , jedva cekam utakmicu . :!: :!:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 maj 2010, 19:57

hahah, ovaj geronimo veliki poglavica uvijek ima sta reci, cuj klempavi garonja hahaa, dobra, dobra. Kad smo vec kod tog klempavog garonje Alvesa, i svih onih nash rasprava, na castrolovoj ranking listi stoji da je on 16. igrac u svijetu, Abidal je na 65. mjestu, a Lahm cak na 164. mjestu. Razlika drasticna, mada i ne znam kako ovo prave i ne vjerujem da je razlika tolika izmedju tih igraca, recimo Robben je na 10. mjestu, a Ibra i Higuain ispred njega, a bolji Robben ove sezone od njih za klasu. Ola je tu cak 17. a Dzeko 19.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 maj 2010, 19:58

Romariooo je napisao/la:Mustafa

Pa rece jedan bajernovac tu da bi ja trebo da pitam mogu li navijati za Bayern u finalu, ma bezveze. Sto se tice tvoje argumentacije, nije losa, ja nisam bas ni mislio sad trenutno ko je bolji, dobri su obojica, moguce i da je Lahm trenutno u boljoj formi, al gledavsi to u zadnjih nekoliko sezona, Alves je bio po mei definitivno bolji, a i Lahm je bio nesto oslabio jedno vrijeme sta ja znam. Uglavnom, tesko da ce doci do tog transfera, Barca ima vrhunsku odbranu kompletnu, jedino se spominjao Klisi kao moguce pojacanje u tom dijelu, za Lama su se vjerovatno prestali interesovati, vjerovatno ce Abidal tu biti glavni jos barem jednu sezonu, i sinoc j pokazao da je sjajan, kad je on zdrav i spreman ne vidim ja tu koga bi boljeg od njega mogli dovesti, a vjerujem da i Pep tako misli i puno mu vjeruje. Mi smo sad zaokupljeni transferima Vilje i Fabregasa, ne vjerujem da je bilo ko iz Bayerna interesantan vise.
pa i ne moze barca nikog dovest iz bayerna, kad bayern nikog ne da...a znamo ak bayern nekog ne da onda je to definitivno....a barca ne bi trebala nikog dovodit dok dugove ne poravna...al moguce da cemo dozivjet jos jedan milan, koji vise ne moze kupiti ni jednu veliku zvijezdu, bar ove sezone nisu mogli sad ce skupit opet nekih para iz banaka pa ce opet da se ruiniraju
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 maj 2010, 19:58

effe_sa je napisao/la:ev primjer propalog fudbalera kuranyi je otisao u rusiju samo za pare, a na sportskom planu pravi uspjeh ne moze ni napravit , i cesto sam svojim prijateljima govorio da i ne treba ici na svjetsko prvenstvo (i nije otisao) pa samo ludi ruski tajkuni njemu mogu dati 5 miliona eura godisnje...
Tacnije 18 miliona neto za tri godine u ruskom prosjecnom klubu. U Schalke-u je imao 3,2 mio bruto, naravno, godisnja primanja. Barem je bio iskren (drugacije i nije mogao :D ) pri navodjenju razloga svog odlaska.

Nego znas li ti sta u vezi Bilalove odluke/presude? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2010, 20:00

Evo i ja sad pročitah da je odbijena žalba. Iskreno, nisam znao da se konačna odluka donosi sutra, ali sad pročitah da ćemo, po svemu sudeći, finale gledati bez Ribery-ja na terenu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 maj 2010, 20:01

istu vijest prenosi i ****.
mamu im onu hohstaplersku, kriminalnu. :evil:
koliko vam je uletio onaj les morati, yebo vam on majku.
pizda je kupovala u njihovoj smrdljivoj ligi pa je sad presao i na lp.
da Bog da se raspadao pa za njim dijelove skupljali, pseto kriminalno.
znaju dzubrad da inter nije imao ni najmanju sansu protiv bayerna pa su odlucili da im syebu najjacu kariku.
da mi Bog da pa da jednom uzivo vidim onog psa rosetija.
nema tog tite koji bi me sprijecio da mu polomim sve zube, mamicu mu onu korumpiranu.
prodalo se dzubre za litar nafte, yebo mu morati zenu.
kako bi zivjeti s cinjenicom da su lp osvojili na prevaru?...mitom?
sasvim jednostavno. kriminalcima ala morati i korumpiranim nikogovicima ala sudija roseti, dzubrad iz uefe, je dupe-glava i obraz dzon pa ne sumnjam da bi spavali snom pravednika iako su pokrali, oteli.
ne bi im bio prvi put.

uspjeli su u namjeri da inter sacuvaju blamaze kakvu je dozivio bremen.
ovako ce biti samo dva razlike u korist bayerna.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 maj 2010, 20:06

Eto, donesena je na kraju odluka da Bilal nece nastupati. Ovo je mozda bilo i ocekivano, ali tinjala je nada da bi ipak mogao nastupiti, na kraju nista od toga. Steta za jednog ovakvog vrhunskog igraca, ali imat ce ABD priliku da zaigra u narednim sezonama, naravno u dresu Bayerna. :D
Ocekujem od Altintopa maximalno zalaganje, da upotpunosti nadomjesti njegov izostanak........
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 17 maj 2010, 20:07

ma ne treba sad dizat tolku frku oko riberyevog neigranja, zamijenit ce ga hamit, i to je to.
jedva cekam njegove duele sa maiconom, jer su obojica vrlo jaki u duelima, bit ce to mozda i najbolji dvoboj veceri.

a ovo sto se tice lahma, ja kao najrelevantniji podatak uzimam da je on bio nekolko puta u UEFA-inoj momcadi sezone :)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 maj 2010, 20:11

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:ev primjer propalog fudbalera kuranyi je otisao u rusiju samo za pare, a na sportskom planu pravi uspjeh ne moze ni napravit , i cesto sam svojim prijateljima govorio da i ne treba ici na svjetsko prvenstvo (i nije otisao) pa samo ludi ruski tajkuni njemu mogu dati 5 miliona eura godisnje...
Tacnije 18 miliona neto za tri godine u ruskom prosjecnom klubu. U Schalke-u je imao 3,2 mio bruto, naravno, godisnja primanja. Barem je bio iskren (drugacije i nije mogao :D ) pri navodjenju razloga svog odlaska.

Nego znas li ti sta u vezi Bilalove odluke/presude? :?
pa ev ****.de objavio da je potvrdjena kazna......**** ga
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 maj 2010, 20:18

secer je napisao/la: uspjeli su u namjeri da inter sacuvaju blamaze kakvu je dozivio bremen.
ovako ce biti samo dva razlike u korist bayerna.
...i ti gubis opkladu (uff, otkad tu rijec nismo pomenuli slika).
Sve zabare treba po kratkom postupku slika
A ti malo pripazi na rijecnik da ne dobijes slika

Ma, sta je tu je, velika nada nije ni postojala. Hajmo ovo zalaganje Bayernove uprave shvatiti kao borbu da se Ribi privoli na produzetak ugovora. slika
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.