Točno ,evo upravo sam našao 2011 potpisano na 5 godina , znači do 2016 je našanonym0us je napisao/la:Kad je dosao, potpisao je na 5 godina.
8.studenog ,napunit će 20 godina.Odlično!
Točno ,evo upravo sam našao 2011 potpisano na 5 godina , znači do 2016 je našanonym0us je napisao/la:Kad je dosao, potpisao je na 5 godina.
Kako sam ja čuo ,ne znam je li istina , Musa ga je i doveo u Zrinjski i kod njega je imao debi za prvi tim protiv Drine 2011.Nije čudo što ga hoće ali kako sam pročitao momak ima ugovor sa Zrinjskim do 2016.Prema tome, ništa od toga.anonym0us je napisao/la:Sta je ovo, Musa ga sad oce u Siroki, a dok je bio u Zrinjskom Ivesic mu igrao a Arezina nije.
Sutra moramo dobiti s dva razlike jer izgleda da mi u kakvoj smo formi ne možemo dobiti Boljavu kućiRosas7 je napisao/la:sutra po pobjedu idemo,nema druge![]()
moramo gol dati
Rano je za neko slavlje.Ima još puno da se igra ali osnovni cilj smo ispunili i zabili gol i sada je puno lakše.Lazo kraljJack777Pott je napisao/la:Sad da primite jos 3 imate dobar rezultat, al mislim da je ovdje pobjeda vasa i to da cete zabit jos koji gol. Nek vam je sa srecom, da za razliku od prethodne 3 sezone netko drugi osim Borca i Zelje osvoji nesto
Hoćeš li mi reći gdje pratiš utakmicu?acovic1 je napisao/la:E je.bi.ga Filipe.Žuti karton i nema ga protiv Olimpica.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa samo pređi na naslovnicu!2-1 poluvrijeme.Rekoh ja rano je ,znam ja nas j.e.b.o ti nas.bijeljina je napisao/la:Hoćeš li mi reći gdje pratiš utakmicu?acovic1 je napisao/la:E je.bi.ga Filipe.Žuti karton i nema ga protiv Olimpica.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ima mjesec dana uvijek nam tako govore ali smo se dosad izvlačili.Jednom će nam se sigurno odbiti od glavu a je li to danas vidjet ćemo.Činjenica je da loše igramo ali vidjet ćemo na kraju ,možda ipak i mi zabijemo još koji gol a to smo sigurno sposobni.Ovdje je sve moguće.Tkanton je napisao/la:Sad se cuo sa drugom na utakmici, kaze dobro ste prosli, ako ovako nastavite negine vam potop u drugom dijelu
starmo94 je napisao/la:Izgleda kako smo igrali, ovo je izvrstan rezultat, jos Dzafic fulio prazan gol u 94'![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.