Amour je kupovao stolice za istok a da mu neka članska od 20KM predstavlja neki problem

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amour je kupovao stolice za istok a da mu neka članska od 20KM predstavlja neki problem
BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:38Ne treba stati na 10000. Mi mozemo i do 20000 dobaciti.
Ako ima zelje i volje,hop ne bi trebao biti nikakav problem. Poenta su pare,a ne broj clanova.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:15BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:38Ne treba stati na 10000. Mi mozemo i do 20000 dobaciti.
Prvo skoci pa reci hop.![]()
Ponovit ćemo ih ako treba !BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:26Ako ima zelje i volje,hop ne bi trebao biti nikakav problem. Poenta su pare,a ne broj clanova.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:15BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:38Ne treba stati na 10000. Mi mozemo i do 20000 dobaciti.
Taman svi ponovili iste uplate
30k do kraja sezone makar svaka druga bio Velkoski!BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:26Ako ima zelje i volje,hop ne bi trebao biti nikakav problem. Poenta su pare,a ne broj clanova.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:15BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:38Ne treba stati na 10000. Mi mozemo i do 20000 dobaciti.
Ma dobra volja i dobar hajc,probudi u covjeku i vise nego sto se moze.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:1930k do kraja sezone makar svaka druga bio Velkoski!BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:26Ako ima zelje i volje,hop ne bi trebao biti nikakav problem. Poenta su pare,a ne broj clanova.
Dado bratinaBrkooo je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:39Damir Sadiković, bivši igrač i porodično veliki Željovac, upoznao je saigrače iz Cracovie sa sjajnom akcijom članstva Željinih navijača, a veliki broj njih se odazvao i putem interneta su uplatili članarinu.![]()
Članovi FK Željezničar postali su Matej Rodin, Rivaldinho (sin Rivalda), Segiu Hanca, Jakub Jugas, Van Amersfoort Pelle, Karol Niemczycki, Otar Kakabadze, Lukaš Hroššo, Luis Rocha, Cornel Rapa, Michael Siplak, Mathias Hebo Rasmussen, Filip Piszcek, Filip Balaj i David Jablonsky.
Bravo, Dado!
Učlaniti se možete putem interneta i na Stadionu Grbavica - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Mi smo Željini, Željo je naš!
Više informacija na www.fkz.ba
@SudoHusika, svaka cast za tvog pulena!Brkooo je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:39Damir Sadiković, bivši igrač i porodično veliki Željovac, upoznao je saigrače iz Cracovie sa sjajnom akcijom članstva Željinih navijača, a veliki broj njih se odazvao i putem interneta su uplatili članarinu.![]()
Članovi FK Željezničar postali su Matej Rodin, Rivaldinho (sin Rivalda), Segiu Hanca, Jakub Jugas, Van Amersfoort Pelle, Karol Niemczycki, Otar Kakabadze, Lukaš Hroššo, Luis Rocha, Cornel Rapa, Michael Siplak, Mathias Hebo Rasmussen, Filip Piszcek, Filip Balaj i David Jablonsky.
Bravo, Dado!
Učlaniti se možete putem interneta i na Stadionu Grbavica - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Mi smo Željini, Željo je naš!
Više informacija na www.fkz.ba
Ili ponavljati članarine ili puniti Grbavicu svaki put, Al min cijena karte da bude 10KM.BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:42Ma dobra volja i dobar hajc,probudi u covjeku i vise nego sto se moze.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:1930k do kraja sezone makar svaka druga bio Velkoski!BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:26
Ako ima zelje i volje,hop ne bi trebao biti nikakav problem. Poenta su pare,a ne broj clanova.
Evo da svako iz porodice sljedeci mjesec uclani nova 2 clana,ili ponovi uplate. To je vrlo realna brojka.
Zeljo nek nam dodje kao rata kredita od 20 km narednih pola godine.
Uz dobru kampanju meni nista ne zvuci nerealno. Sve je do nas samih.
Džeko, Zukanović, Višća, Šehić, Hadžiahmetović, Bajić, Hajradinović, E. Šehić
Jubilarni, 5.000 član FK Željezničar u 2022. godini je Taha Musabegović. Naš mladi Željovac dobio je na poklon dres iz Shopa FK Željezničar i ponosno u njemu pravi prve fudbalske korake u svom domu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.