Nažalost, ovo je još jedan igrač na spisku za koje je 2022 završila. Jedno peti u nizu, a pitam se i ko je sljedeći.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
E moj sinko, konačno odigra dobru utakmicu i već se povrijedi... i onda ćemo opet čekati čitavu vječnost da uhvati formu. 
Nažalost, ovo je još jedan igrač na spisku za koje je 2022 završila. Jedno peti u nizu, a pitam se i ko je sljedeći.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mrtvi Gabbia ulazi a Thiaw koji je spasio pobjedu prošlo kolo zakovan za klupu. Zaista je nekad Pioli nejasan. Mada ovaj igra samo jer je Italijan.
Diaz ako bude vani više od 10 dana, to je to od njega za polusezonu. Jer svakako ostalo je još 4 meča poslije ovoga u ligi.
Diaz ako bude vani više od 10 dana, to je to od njega za polusezonu. Jer svakako ostalo je još 4 meča poslije ovoga u ligi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo gaaaaaaaaaaaa, Origiiiiiiiii
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Origi zabi golcinu i povrijedi se, o **** ti fudbal
- Romagnoli13
- Kontakt:
Auu al je zakuca i povrijedi se 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koga Pioli ne promirise "na prvu" nece se naigrati u Milanu. Nista Dest nije pokazao od kako je dosao ali igra, Thiaw i Vrana nisu te srece.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
AUUUUUUU!!!!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa šta je Gabbia pokazao pa igra često ili Messias, jednostavno zna biti Pioli tvrdoglav i to mu je jedina mana. Te lošija izdanja u Evropi.
e yebiga Tata..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako je ovo loš golman, Allahu dragi. Odbrani zicer a primi gol sa 30 metara
A sta je Bgt Tatar ovdje mogao
- OldFashioned
- Kontakt:
Traži GK Paolo što prije!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tomori je od pocetka sezone slab skroz,nadao sam se da ce mu gol u derbiju biti neka prekretnica ali izgleda nista od togaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑22 okt 2022, 19:27Ma Tomori je kriv,kako glup faul pravi bez potrebe
Sutra idu vijesti da su i Divock i Rafa out za 2 tekme u UCLu. Jbm ti vise klub, srecu i sve
Tatar ne zna ni malo braniti slobodnjake, po koji put da izvisi.
Tatar ne zna ni malo braniti slobodnjake, po koji put da izvisi.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odbraniti recimo. Ovakve golove primaju amateri samo. Nije mu Juninho pucao već Ranocchia
spominjao se golman Fiorentine Pietro Terracciano
- OldFashioned
- Kontakt:
Ko god samo da ne gledam više ova 2m drva.
Mijenjaj trenere za fitnes Paolo, ovi sto to trenutno rade su automehanicari.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.