FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 14:23

Simpatizer je napisao/la:slika
Ahahahahahahaha, nemoj više boga ti, ahahahahahaha, ludilo, pa pukoše ko zvečke...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 14:26

Iskreno, ne znam šta bi mi bilo je draže, što ste ga vi osvojili ili da smo ga mi. Onako se fino ponositi kupom BiH. Svaka čast ;) Volim vas.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 21 maj 2010, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 14:27

Ma boli nas ona stvar za onom kriglom, važno je da nije kod vas...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 21 maj 2010, 14:27

plemic1 je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Znate sta,ja sam mislio da ce ovi navijaci kluba,koji nije osvojio kup,sad kad su dobili po guzi,bar malo da se stisaju i da se sklone sa nase teme,ali izgleda da njima treba i da im titulu otmemo,da se spuste! :mrgreen:

Stvarno sam se ismijao nenormalno,citajuci teorije zavjere,pogotovo onom momku,cini mi se "neprilagodjenom",kad je optuzio Schlagera da je namjestio utakmicu...Mislim sta reci nego da mu nadimak oslikava status u drustvu.A ima ih jos slicnih njemu.Drop na primjer,maskota foruma i teme FK Borac...Samo naprijed,niko tebe ne moze zaustaviti da pises sinko!Salu na stranu,trebalo bi takvim sto je on oteti tastaturu...

Ko zna sta bi bilo da je Zeljeznicar osvojio kup,i time duplu krunu!Pa to bi bilo svrsavanje ovuda,ne bi se mogao napisati post.A onda sigurno ne bi bilo price o namjestanju.Na primjer da je Zeljeznicar preokrenuo na 3:2,to nikako ne bi bilo sumnjivo.Kao... ;)

Zamislite vi kako je njima jadnicima,oteli smo im pehar iz ruke.Njima,koji su to cekali kao ozebao sunce...A mi ih ponizili na sred Grbavice,u sred Sarajeva,pred TV kamerama,pred 15 000 ljudi na stadionu,i pred ko zna koliko jos pored malih ekrana... ;) Srce mi je puno kad se sjetim MUKA od 2,3 sekunde kad je Borac dao prvi gol,a o drugom da ne pricam. :lol: Kad se sjetim majica...Pa to cu pricati unucima,kako ste se prosuli.Sad s tim majicama mozete samo WC klorisati,i brisati.Nemojte ih oblaciti smijace vam se ljudi,pogotovo komsije koje navijaju za gospodskiji klub,Sarajevo.

Ne znam samo kako imate obraza pricati da je namjestena utakmica.Umjesto,da vam bude drago,sto se jedan takav mec uopste odigrao u BiH.Sto su ga odigrali klubovi sa tradicijom,sa navijacima,sa gradovima koji ih podrzavaju.Pricaju stariji ljudi da se dugo takva utakmica nije vidjela na ovim prostorima,a vi pljujete po tome.Sramite se,samo vam to mogu reci.

I za kraj samo da kazem.Pitaju neki,sto se radujete osvajanju Kupa BiH,i sto se radujete tituli,kad kazete da vam ne treba?E pa zbog ovoga sto se sad desava.Sto ste nas podcjenjivali,sto ste se dizali u nebesa,sto ste nam se smijali,i najavljivali duplu krunu svi redom,sto ste govorili da necemo prismrditi golu,sto ste govorili da smo kanta za nabijanje,da smo treceligasi,sto bi pola vas za ova dva trofeja dalo sve sto ima,sto vam to toliko znaci,a nama ne,a opet vam otmemo.E u tome ja uzivam u tome mi svi uzivamo...Budite pozdravljeni i slobodno pisite jos nebuloza,lose sam volje,pa da se smijem.
svaka cast od srca jos jednom iz grada PRVOG I JEDINOG MOSTARSKOG PRVAKA....
navijaci Zrinjskog su bili 100% uz vas...
bravo BORAC ;)
HVALA NA CESTITKAMA SRETNO I VAMA!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 14:28

RBA 1987 je napisao/la:Ma boli nas ona stvar za onom kriglom, važno je da nije kod vas...

Neka hvala, zadržite ga! Draže nam je prvenstvo :lol:
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 21 maj 2010, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 14:28

suntu jeu je napisao/la:Iskreno, ne znam šta bi mi bilo je draže, što ste ga vi osvojili ili da smo ga mi. Onako se fino ponositi kupom BiH. Svaka čast ;) Volim vas.
Negdje sam pročitao da su 22. godine čekali na pehar, naravno, ovaj što se pika. Treba da slave, jbg, sad u cvajti, sad sa peharom kupa, što rek'o Spaho - osciliraju.
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 14:30

Virtu4l je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Iskreno, ne znam šta bi mi bilo je draže, što ste ga vi osvojili ili da smo ga mi. Onako se fino ponositi kupom BiH. Svaka čast ;) Volim vas.
Negdje sam pročitao da su 22. godine čekali na pehar, naravno, ovaj što se pika. Treba da slave, jbg, sad u cvajti, sad sa peharom kupa, što rek'o Spaho - osciliraju.
pa kad ste vi osvojili pehar koji se pika, možel odgovor???
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 21 maj 2010, 14:30

Virtu4l je napisao/la:Samo pazi da treći put ne častite 8-)
suntu jeu je napisao/la:Pozz svim mojim dragim Borčevcima jer ni večeras nećete osvojiti kup. Ali vazda vam ostaje pjesma koja će vas posjetiti na stara vremena kada ste osvojili kup. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

VOLIM I JA VAS. :mrgreen:
HAJ FAJV

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 14:31

RBA 1987 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
pa kad ste vi osvojili pehar koji se pika, možel odgovor???

1998, 2001, 2002 lige. Kupova imamo milion i ne znam tačno, zadnji je 2003. Po UEFA-i sve titule ;)

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 21 maj 2010, 14:32

hahaha trebalo bi izvuci sve njihove postove od prve utakmice kupa.

covjece koje je to padanje da dupe bilo, zemlja se zatresla, a sta bi bilo kad bi im laktasi uzemi bodove ne smijem ni da pomislim. Kakve bi se onda teorije zavjere razvile

edit: samo za forumase iz sarajeva muzicka zelja : [youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 21 maj 2010, 14:35, ukupno mijenjano 2 puta.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 maj 2010, 14:33

" пут "! :D
"" ПУТ ""

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 maj 2010, 14:33

A ja zivota mi ne znam sta ovi strumfici vise hoce?Mi smo osvojili kup vi cete ligu i sta sad?U cemu je problem?
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 14:34

hahahahaha, al tada mislim da nas nije bilo, a pika se pika, nije frka, ko vam je bio glavni konkurent, đerzelez Zenica, ma ja a kupova imate na kile jelda, hahahahahahha legendaran si nema dalje...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 14:38

RBA 1987 je napisao/la:pa kad ste vi osvojili pehar koji se pika, možel odgovor???
UEFA kaže da se svi osvojeni pikaju. Tri puta prvaci države i tri puta osvajači najbitnijeg takmičenja - Kup BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 14:40

RBA 1987 je napisao/la:hahahahaha, al tada mislim da nas nije bilo, a pika se pika, nije frka, ko vam je bio glavni konkurent, đerzelez Zenica, ma ja a kupova imate na kile jelda, hahahahahahha legendaran si nema dalje...

Velež, Sloboda, Sarajevo, Čelik (klubovi iz bivše Juge), itd.. Dolaskom klubova iz RS vi ste jedini klub sa tradicijom.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 21 maj 2010, 14:41

suntu jeu je napisao/la: Ovako kada nam je dobro sa ove dvije titule sjetimo se i vas, da ne kažete da smo ufurani. :lol:
:o
Virtu4l je napisao/la:Dolina zove, prvo malo u Makijato, pa onda po pehar

:idea:

HAJ FAJV

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 maj 2010, 14:41

Virtu4l je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:pa kad ste vi osvojili pehar koji se pika, možel odgovor???
UEFA kaže da se svi osvojeni pikaju. Tri puta prvaci države i tri puta osvajači najbitnijeg takmičenja - Kup BiH.
De im podebljaj ovo UEFA ;) ....mada opet..... moraju prvo pitati tatu priznaju li tu organizaciju :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 14:44

suntu jeu je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:hahahahaha, al tada mislim da nas nije bilo, a pika se pika, nije frka, ko vam je bio glavni konkurent, đerzelez Zenica, ma ja a kupova imate na kile jelda, hahahahahahha legendaran si nema dalje...

Velež, Sloboda, Sarajevo, Čelik (klubovi iz bivše Juge), itd.. Dolaskom klubova iz RS vi ste jedini klub sa tradicijom.
Ma ja se sjećam, nešto mi onako kroz maglu dođe ona prva sezona na kojoj nam zamjerate da smo namontirali Leotaru, poslije te se nešto baš i ne sjećam pola tone titula koliko ih ti nabroja...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 14:44

EastStand je napisao/la:" пут "! :D
Šta znači ovo? :? Fakat nisam u toku.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 21 maj 2010, 14:46

Strauss je napisao/la:Željezničar - Borac 4-1 ;)

@suntu jeu

Zna onaj kome je namijenjeno. ;)
HAJ FAJV

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.