Nije niko nezahvalan, svi smo cestitali momcima na trud i borbu ali sto jest jest mogao je bolje reagovati sa izmijenama jer stvarno smo se povukli previse, I narod ima pravo da kritikuju selektora na normalan nacin pa nije bog da se svi molimo, isto tako sta drugo ocekivati kad su tolike emocije u igri u ovaj **** roller-coaster sto je reprezentacija u momenat prorade emocije i svasta se kaze/napise. Ja cu prvi priznati da su selektor I strucni stab napravili super posao do sad, gdje smo bili I gdje smo sad, ali ovo lizi dupe selektoru ili si neprijatelj ne valja.hurem je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:08Koji nezahvalnici! Najgori narod na svijetu.
Tačno vam je trebalo ostaviti Miloševića ili dovesti Bazdarevica, Krstajica i slične stručnjake pa da nakon dva kola izgubite kvalifikacije i gledate glat kikseve od Rumunije i Kipra.
Ovo nisu naše najbolje kvalifikacije u posljednjih deset godina, ovo su daleko najbolje kvalifikacije u posljednjih 10 godina. U ostalim nismo ni postojali.
10 godina grcali u blatu, sad kad smo se izdigli, ne valja.
Zbog vas insan nekad poželi da ovaj stručni stab nije ni dosao jer i ne zaslužujete vise od toga da gubimo od Luksemburga, Islanda, Kipra, Finske Itd.
Halo bolan, bez četiri prvotimca Demirovica, Dedica, Kolasinca i Katica. Samo zamislite da su na drugoj strani bili povrijeđeni Laimer, Sabitzer, Arnautović i Seiwald.
I ja bih prvi mijenjao Dzeku, ali to ne znaci da bi Tabakovic ista vise napravio. S Gigovicem se pogodilo.
Na Karicu je potrošena neplanski druga izmjena i ostala ti samo još jedna. Naravno da ćeš čekati s njom.
Do tada je ekipa dobro se branila i Austrijanci nisu imali prilike.
Umornog Hadzikadunica nije imao ko zamijeniti.
Alajbegovic bi naprijed donio Isto onoliko koliko Bajraktarevic na drugoj strani ili koliko je napravio protiv Kipra. Nije ga uveo zbog discipline i Laimera jer je Memic odlično čuvao njihovog najboljeg igrača. I sad kao dok smo se branili trebalo je uvesti Alajbegovica da ga čuva, a iza ledja Mujakic. Pa u kojem svijetu vi nezahvalnici živite?!
Dakle, jedina pogreška, uslovno rečeno, jeste Dzeko kojeg ni Muslic ne bi zamijenio sinoć.
Druga izmjena je neplanirana zbog povrede i onda si ostao na samo još jednoj promjeni koju tempiraš spram stanja na terenu.
Nisam ni ja zadovoljan, ali sam realan. Urađeno je mnogo posla u ovim kvalifikacijama i idemo dalje.
Nikada prije nismo prošli baraz.
Ako nas iko može odvesti preko baraža onda je to ova ekipa a ne nikakav novi selektor.
Zar niste naučili lekciju iz prethodnih baraža i kvalifikacija. Premalo vam uzoraka?!
A mi ostajemo najgori narod na svijetu.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Razumjeli smo i slažemo se s vama.
Barbarez je kriv sto su se provrijedili Demirović i Kolasinac a Katić i Dedić suspendovani.
S dr. strane Dzeko je kriv sto je Hadzikadunic ispao kao malo dijete i glavni je krivac za gol, bas kao i Muharemovic u Zenici, ali ćemo namjerno izostavljati te krucijalne pogreške koje su nas koštale boljih rezultata jer su njih dvojica naši miljenici, nas hadzija ili ti ga brko i nas Tare.
Da su na njihovom mjestu bili recimo Katić ili Radeljic bili bi opsovani 100x zbog “amaterskih” pogrešaka.
A nakon hadzije tek krivicu snosi Vasilj.
Sve smo razumjeli, ne morate se vise truditi.
@SanaBosna, ok ti je komentar. Nije uopće problem kritika već konstantno pljuvanje i nerealnost.
Prvi ja kritikujem nakon svake utakmice i kod svakog spiska. To sto me doživljavaju neki drugačije to je njihov problem, pa i tvoj.
Mi smo sinoć bili u podređenom položaju cijelu utakmicu i nikakve izmjene sinoć ne bi donijele promjenu. Bez četiri prvotimca ono je bio maksimum. Skoro pa perfektna postavka da nije pao nesretni gol za kojeg je kriv Denis a ne Dzeko ili neko treći.
I sad kao normalna kritika je debilno tjeranje selektora i ovog stručnog štaba pred baraz?!
Barbarez je kriv sto su se provrijedili Demirović i Kolasinac a Katić i Dedić suspendovani.
S dr. strane Dzeko je kriv sto je Hadzikadunic ispao kao malo dijete i glavni je krivac za gol, bas kao i Muharemovic u Zenici, ali ćemo namjerno izostavljati te krucijalne pogreške koje su nas koštale boljih rezultata jer su njih dvojica naši miljenici, nas hadzija ili ti ga brko i nas Tare.
Da su na njihovom mjestu bili recimo Katić ili Radeljic bili bi opsovani 100x zbog “amaterskih” pogrešaka.
@SanaBosna, ok ti je komentar. Nije uopće problem kritika već konstantno pljuvanje i nerealnost.
Prvi ja kritikujem nakon svake utakmice i kod svakog spiska. To sto me doživljavaju neki drugačije to je njihov problem, pa i tvoj.
Mi smo sinoć bili u podređenom položaju cijelu utakmicu i nikakve izmjene sinoć ne bi donijele promjenu. Bez četiri prvotimca ono je bio maksimum. Skoro pa perfektna postavka da nije pao nesretni gol za kojeg je kriv Denis a ne Dzeko ili neko treći.
I sad kao normalna kritika je debilno tjeranje selektora i ovog stručnog štaba pred baraz?!
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 19 nov 2025, 08:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Dobro jutro svima, pa i zapjenjenim krezubim korisnicima foruma sa manjkom sivih ćelija iz raznoraznih bosanskih pripizdina. Dajte im profesora Dogana za selektora, istog su mindseta!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
I da je to nekako Vasilj odbranio, sigurno bi ga Austrijanci svakako zabili do kraja utakmice. Drugo poluvrijeme je bilo baš grozno i amaterski i vidjelo se da je samo pitanje vremena.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Moro je pametnije realno. Prvo izmjene ako je vec primoran bio Karica mijenjati morao je uz tu izmjenu jos jednu praviti jer je ranije izvrsio samo jednu. Tako da ti prozor za izmjene ne propadne, mogao je samo poziciju za poziciju u veznom redu jos malo svjezine. Onda ocito da nije na poluvremenu napravio plan sta ako primimo gol sto je realno veoma moguce. Poslije njihovog gola je ostalo 15 min a mi nismo prisli golu jer smo se pogubili. Bilo je tuzno gledati kako panicno pokusavamo napamet nabiti loptu preko centra. Tu je morao imati plan kako odigrati ako primimo gol i kako se organizivati da ih bar malo stisnemo. Onda ides na utakmicu koja znaci sve jednom u 4 godine dodjes tu i ti dobijes mozda jedan zuti karton. Moralo se i to pripremiti barem na poluvremnu pa objasniti igracima da se ubija ritam, da se prave faulovi, sjecka igra, odglumi povreda, malo seljakluka. Nije to ispod casti to su doktorirali spanci, talijani, argentinci. Nije to sramota.
Ostalo je za pohvalu. Sklopila se odlicna mlada ekipa, dosta igraca falilo, dobili smo neke nove klince sto je zasluga strucnog staba i Spahica. Mislim da bi Barbarez za svoje dobro i za dobro reprezentacije trebao pojacati strucni stab nekim da se bavim tim stvarima. Bez toga nema rezultata u bara bara utakmicama. Austrijanci su to odlicno radili i 15 min nakon gola se igralo mozda 5. Nema lopte, povreda, faul, aut nema lopte, faul, izmjena, nema lopte…i prodje utakmica.
Isto tako Dzeko ukoliko nece sam reci ja ne mogu mora selektor prepoznati da ne moze. Nije u redu ni prema kome da trci za nekog ko ne moze. Ako je vec spreman za 30 min onda nek ulazi tako a ne da provodi svaku minutu na terenu.
Ostalo je za pohvalu. Sklopila se odlicna mlada ekipa, dosta igraca falilo, dobili smo neke nove klince sto je zasluga strucnog staba i Spahica. Mislim da bi Barbarez za svoje dobro i za dobro reprezentacije trebao pojacati strucni stab nekim da se bavim tim stvarima. Bez toga nema rezultata u bara bara utakmicama. Austrijanci su to odlicno radili i 15 min nakon gola se igralo mozda 5. Nema lopte, povreda, faul, aut nema lopte, faul, izmjena, nema lopte…i prodje utakmica.
Isto tako Dzeko ukoliko nece sam reci ja ne mogu mora selektor prepoznati da ne moze. Nije u redu ni prema kome da trci za nekog ko ne moze. Ako je vec spreman za 30 min onda nek ulazi tako a ne da provodi svaku minutu na terenu.
I jesmo najgori narod kada nam predsjednik saveza kaze dok je on tu kockar nece biti selektor dok ne vodi neki klub pa ga zatim postavi da smiri navijace.
Jesmo najgori narod jer imamo selektora koji u zivotu pjetlice nije vodio i koji je u dvije godine mandata probao cca 50 igraca i kojem debitant igra prvu postavu u kljucnoj utakmici.
Nabrajati greske od sinoc je uzaludno, odjsecen napad sa dvojicom gore, sredina samo sa jednim igracem (Sunjic je oyebina koja samo na Kipru moze igrati), i umjesto da pojaca odbranu na stranama posebno gdje je Esmir da pojaca sredinu da mozemo dva pasa uvezati, pustio je vjetrometinu 70 minuta i potrosio stopere.
Jesmo najgori narod jer imamo selektora koji u zivotu pjetlice nije vodio i koji je u dvije godine mandata probao cca 50 igraca i kojem debitant igra prvu postavu u kljucnoj utakmici.
Nabrajati greske od sinoc je uzaludno, odjsecen napad sa dvojicom gore, sredina samo sa jednim igracem (Sunjic je oyebina koja samo na Kipru moze igrati), i umjesto da pojaca odbranu na stranama posebno gdje je Esmir da pojaca sredinu da mozemo dva pasa uvezati, pustio je vjetrometinu 70 minuta i potrosio stopere.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Daj ne trabunjaj vise. Cinjenica je da smo se povukli ko pizde nakon gola. Nikad u historiji nismo odbranili rezultat, znao sam da necemo ni ovaj put. Dzeko od 50te hoda polumrtav, vadi se Tabakovic, a on igra do kraja iako NISTA nije uradio. Nakon 1-1 nismo lopte prebacili na njihovu polovicu jer su ljudi izasli visoko, ono sto smo MI trebali uradit a ne branit se ko Zepa. Pored mene djeca govore da se vadi Dzeko jer vide da vise ne moze, eto koliko je svima bilo jasno, samo ne onima koji odlucuju. I na koncu, niko ne zamjera momcima, stavise, bas suprotno.hurem je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:25Razumjeli smo i slažemo se s vama.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 19 nov 2025, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nikako ne cijene što je gospodin Barbarez reprezentaciju iz europske četvrte jakosne skupine dovukao na 15. minuta od izravnog plasmana na SP. Po meni nogometno čudo ravno Leicesterovom osvajanju Premiershipa.
I slazem se, i meni je to totalna glupost tjeranje selektora jer ovaj strucni stab stvarno gledaju i rade za budućnosti ove reprezentacije, da je neki drugi ebe se njemu sta bude kad ode.hurem je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:25Razumjeli smo i slažemo se s vama.
Ipak mislim da bi drugacije bilo da je na vrijeme neke izmjene napravio, cak bi bolji bilo da je onaj prvi gol priznat imali bi vrijeme da nesto napravimo cak da igramo ofanzivno. Ali ok ovo ce sve izaci na dobro.
Ovo!
Neko ce reci poklopil se grupa, sreca, ovo-ono.
Mi ovaj naboj i kult repke nismo imali od Brazila.
Ljudi precjenjuju naš kvalitet. Ovo je uspijeh na hajc i borbu, ni jedan drugi selektor ne bi to uspio sa ovim igracima.
Uspjeli bi ovi mentalni bolesnici što ovdje divljaju, samo nemaju kad od kucanja hiljada poremećenih postova na forumu, masnim prstima od bureka.
Uspjeli bi i ovi kvazinovinari koji grade svoju patetičnu novinarsku karijeru na postavljanju besmislenih pitanja i facebook statusa, s tim da je realno da su i oni dio ovih gore spomenutih.
Uspjeli bi i ovi kvazinovinari koji grade svoju patetičnu novinarsku karijeru na postavljanju besmislenih pitanja i facebook statusa, s tim da je realno da su i oni dio ovih gore spomenutih.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nevjerovatni smo nikakve sredine kod nas. Da smo izdrzali jos 15 minuta pisalo bi se kako imamo najboljeg strucnjaka do sada. Pogledajte u kakvom smo sra*nju zadnjih pet godina.
Euro24 kvalifikacije: 9 poena 7 poraza gol razlika minus 11. Zavrsili 5
SP22 kvalifikacije: 7 poena 1 pobjeda 3 poraza gol razlika minus 3 zavrsili 4 od 5 ekipa
Euro20 kvalifikacije: 13 poena 5 poraza, 4 mjesto, zavrsili iza Grcke i Finske.
SP26 kvalifikacije: 17 poena, gol razlika plus 10, 15 minuta nas je dijelilo od SP.
Ovdje samo budala ne vidi napredak. Doslo je 15 novih igraca napravila se potpuno nova ekipa. Igra nije leprsava ali ni kvalitet na nekim pozicijama nije dovoljno visok da bi to bilo moguce. Ipak napredak je ocigledan. Niko nas nije nadigrao, dva puta smo dobili Rumune.
Pustite ljude da rade. Ovo ce biti sve bolje i bolje a odluke nije samo kod Sergeja postoje pomocnici i citav strucni stab.
Euro24 kvalifikacije: 9 poena 7 poraza gol razlika minus 11. Zavrsili 5
SP22 kvalifikacije: 7 poena 1 pobjeda 3 poraza gol razlika minus 3 zavrsili 4 od 5 ekipa
Euro20 kvalifikacije: 13 poena 5 poraza, 4 mjesto, zavrsili iza Grcke i Finske.
SP26 kvalifikacije: 17 poena, gol razlika plus 10, 15 minuta nas je dijelilo od SP.
Ovdje samo budala ne vidi napredak. Doslo je 15 novih igraca napravila se potpuno nova ekipa. Igra nije leprsava ali ni kvalitet na nekim pozicijama nije dovoljno visok da bi to bilo moguce. Ipak napredak je ocigledan. Niko nas nije nadigrao, dva puta smo dobili Rumune.
Pustite ljude da rade. Ovo ce biti sve bolje i bolje a odluke nije samo kod Sergeja postoje pomocnici i citav strucni stab.
sta bi tek radio sjor sergej da vodi gigante poput haitija i curacaoa
Podrska Barba samo dzeku klupiraj i izbaci ove mujakice, sarice sa spsiska
Mujakic Burnic ne mogu karicu opepeliti, a karic ne moze kolasinicu i tu je sve jasno
Huseinbasica vratiti, vratice se demirovic
Dodati mahmica i jos nekog i bicemo jakii
Mujakic Burnic ne mogu karicu opepeliti, a karic ne moze kolasinicu i tu je sve jasno
Huseinbasica vratiti, vratice se demirovic
Dodati mahmica i jos nekog i bicemo jakii
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nisam neki fan Barbareza al on i Spaha su vratili kult reprezentacije . Imamo mladu ekipu koja će sigurno igrati neko veliko natjecanje, svi osim Dzeke i Kolasinca mogu još dugo igrati i ovi momci zaslužuju podršku. Dzeku isto vidim kao nekog direktora reprezentacije Barbarez,Dzeko , Spaha i ovi mladi momci to jednostavno zasluzuje veliku podršku.
Šta se bolan sa Gigovićem pogodilo???hurem je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:08Koji nezahvalnici! Najgori narod na svijetu.
Tačno vam je trebalo ostaviti Miloševića ili dovesti Bazdarevica, Krstajica i slične stručnjake pa da nakon dva kola izgubite kvalifikacije i gledate glat kikseve od Rumunije i Kipra.
Ovo nisu naše najbolje kvalifikacije u posljednjih deset godina, ovo su daleko najbolje kvalifikacije u posljednjih 10 godina. U ostalim nismo ni postojali.
10 godina grcali u blatu, sad kad smo se izdigli, ne valja.
Zbog vas insan nekad poželi da ovaj stručni stab nije ni dosao jer i ne zaslužujete vise od toga da gubimo od Luksemburga, Islanda, Kipra, Finske Itd.
Halo bolan, bez četiri prvotimca Demirovica, Dedica, Kolasinca i Katica. Samo zamislite da su na drugoj strani bili povrijeđeni Laimer, Sabitzer, Arnautović i Seiwald.
I ja bih prvi mijenjao Dzeku, ali to ne znaci da bi Tabakovic ista vise napravio. S Gigovicem se pogodilo.
Na Karicu je potrošena neplanski druga izmjena i ostala ti samo još jedna. Naravno da ćeš čekati s njom.
Do tada je ekipa dobro se branila i Austrijanci nisu imali prilike.
Umornog Hadzikadunica nije imao ko zamijeniti.
Alajbegovic bi naprijed donio Isto onoliko koliko Bajraktarevic na drugoj strani ili koliko je napravio protiv Kipra. Nije ga uveo zbog discipline i Laimera jer je Memic odlično čuvao njihovog najboljeg igrača. I sad kao dok smo se branili trebalo je uvesti Alajbegovica da ga čuva, a iza ledja Mujakic. Pa u kojem svijetu vi nezahvalnici živite?!
Dakle, jedina pogreška, uslovno rečeno, jeste Dzeko kojeg ni Muslic ne bi zamijenio sinoć.
Druga izmjena je neplanirana zbog povrede i onda si ostao na samo još jednoj promjeni koju tempiraš spram stanja na terenu.
Nisam ni ja zadovoljan, ali sam realan. Urađeno je mnogo posla u ovim kvalifikacijama i idemo dalje.
Nikada prije nismo prošli baraz.
Ako nas iko može odvesti preko baraža onda je to ova ekipa a ne nikakav novi selektor.
Zar niste naučili lekciju iz prethodnih baraža i kvalifikacija. Premalo vam uzoraka?!
A mi ostajemo najgori narod na svijetu.
Duela nije dobio i krivac je za gol, stoji 5 metara od njihovog igraca koji neometano centrira i primamo gol. Navedi mi šta je Gigović uradio otkad je ušao...
Čuj uslovno rečeno greška ostaviti crknutog Džeku a izvesti Tabakovića
Koliko god je nerealna jedna krajnost ovih što su nezadovoljni a izveo se dobar sastav sinoć, toliko ste vi i švercegovačka g*ovna poput balorde nerealni priznati da je katastrofalno drugo poluvrijeme odrađeno taktički sa izmjenama
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vaznije od toga imamo buducnost U kojoj chemo se opet radovati utakmicama repke I puniti stadione sirom svijeta....
Volim te Bosno!!!
.. jer Stari je volio Sarajevo...
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Naravno da je se razocarano da se nije proslo, jer je fina sansa bila, ali mislim da je dat maksimum. Dzeku je trebao vaditi, jer nije vise u stanju izboriti sebi sansu niti moze dvojicu nositi na ledjima kao prije. A momci su odigrali odlicne kvalifikacije, i njihov kvalitet se precjenjuje. Od cetvrtog sesira i gdje jedva San Marino dobijemo ocekuje se da dobijamo ekipe iz drugog i prvog sesira u gostima bez po muke, pretjerano. A kao drustvo bezobrazno, jer smo postali bahati, nezahvalni i lijeni, a ocekujemo cuda za godinu dana. Za trideset godina stadion nismo napravili, cekamo neko ce, za deset godina igraca nismo napravili, cekamo doce neko. Samo znamo palamuditi i kritizirati, a niko guzicom nece da mrdne.I kad neko dodje da pokusa nesto napraviti, neznamo cijeniti ni podrzati. Ova ekipa se mora jos nadgradjivati i treba joj jos kvalitetnih igraca da bi se napravilo nesto vise.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Na poluvremenu je trebao odma promjeniti nesto, Dzeko se istrosio ostat u svlacioni, Malic takodjer ostat u svlacionici - Kerima gurno iza Tabaka negdje za kontre , Memica vratio na bocnu poziciju .
Oko 65min Amira ubaciti, po meni to su idealne izmjene koje su se trebale desiti
Oko 65min Amira ubaciti, po meni to su idealne izmjene koje su se trebale desiti
- LondonBlues
- Kontakt:
Kad se pogledaju sve utakmice kvalifikacija od prve do zadnje vidi se pomak zato sto je napokon poceo koristit igrace koji su sjedili na klupi po 80min i prilike dobijali na kapaljke pa cak nekad ne bi bili ni pozvani, ali se uredno u zadnje dvije utakmice u njih ponadas. Plasman izgubljen jos na Kipru a ne sinoc, Kipar se moro pobjedit da je selektor bio normalan da nije podcijenio i guro kojekakve igrace.
Sama utakmica jucer drugo poluvrijeme previse defanzivno a znas da ne mozes izdrzat cijelo poluvrijeme da ce puknut kad tad umorni jos od Rumunije igraci. Izmjene kasne i pogresne definitivno. Prije primljenog gola su bukvalno imali 3 ciste sanse u rasponu 10min da krenu u kontru jedan jedini igrac bi pretrco centar i stao ceko po 7-8 sekundi da mu se neko priblizi i da vrate loptu do golmana a da si imo svjeze igrace i prave izmjene glat si mogo jucer 2-0 povest. I ovo sto se postiglo svaka cast igracima dali su zadnji atom snage zadnje dvije utakmice borbeno muski vidjela se zelja ogromna ali dzaba njima njihova lavovska borba kad im selektor neznalica.
Sama utakmica jucer drugo poluvrijeme previse defanzivno a znas da ne mozes izdrzat cijelo poluvrijeme da ce puknut kad tad umorni jos od Rumunije igraci. Izmjene kasne i pogresne definitivno. Prije primljenog gola su bukvalno imali 3 ciste sanse u rasponu 10min da krenu u kontru jedan jedini igrac bi pretrco centar i stao ceko po 7-8 sekundi da mu se neko priblizi i da vrate loptu do golmana a da si imo svjeze igrace i prave izmjene glat si mogo jucer 2-0 povest. I ovo sto se postiglo svaka cast igracima dali su zadnji atom snage zadnje dvije utakmice borbeno muski vidjela se zelja ogromna ali dzaba njima njihova lavovska borba kad im selektor neznalica.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EdinjoBos, FranckRibery, General505, MrPink, Normus90, Zglavkar i 42 gosta.