Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Na koga bi mogli ići u četvrtfinalu?Zivot je napisao/la:Moze i medalja ako budu pametni i uz jednu odredjenu dozu srece, a sreca nam je odmah potrebna da izbjegnemo Francuze (pa i Spance ) u cetvrtfinalu![]()
ali i za ovaj rezultat ide
![]()
![]()
guillermo je napisao/la:Dobro je veliki uspjeh svakakoAleksic ponovo najbolji,Atic takodjer samo da ne baca one pasove za centra katastrofa su , Manjgafic kriminalan 5/15,Trbic rotiro samo 7 igraca,a ima na klupi momaka koji itekako mogu pomoci.
Evo kazu ili Spanija ili Njemacka, ako je tako onda su to dobre ekipe, ja sam najvise volio da je bila Srbija, ovako mozda malo bolje za nas je NjemackaFaraonTM je napisao/la:Na koga bi mogli ići u četvrtfinalu?Zivot je napisao/la:Moze i medalja ako budu pametni i uz jednu odredjenu dozu srece, a sreca nam je odmah potrebna da izbjegnemo Francuze (pa i Spance ) u cetvrtfinalu![]()
ali i za ovaj rezultat ide
![]()
![]()
A da bi igrali sa Njemcima, i oni i Španija moraju danas da zijane?Clutch je napisao/la:Igramo sa Španijom ili Njemačkom. Moj pick su svakako Njemci.
Ili da obe zijane, ili da obe pobjede.FaraonTM je napisao/la:A da bi igrali sa Njemcima, i oni i Španija moraju danas da zijane?Clutch je napisao/la:Igramo sa Španijom ili Njemačkom. Moj pick su svakako Njemci.
Ma garant nam Španci na megdan dolazeClutch je napisao/la:Ili da obe zijane, ili da obe pobjede.FaraonTM je napisao/la:A da bi igrali sa Njemcima, i oni i Španija moraju danas da zijane?Clutch je napisao/la:Igramo sa Španijom ili Njemačkom. Moj pick su svakako Njemci.
S tim da će Španci teško izgubiti od Latvije, dakle šansa nam je da Njemačka dobije Francusku, i onda bi Španci bili 1. zbog boljeg međusobnog s Njemačkom. U suprotnom igramo sa Špancima.
yusufoh je napisao/la:Koliko se meni cini, s pobjedom Grcke mi smo 4.
Stvara se krug sa Grcima i Turskom ili Litvanijom i u oba slucaja mi smo najlosiji. Znaci, igramo s pobjednikom druge grupeClutch je napisao/la:yusufoh je napisao/la:Koliko se meni cini, s pobjedom Grcke mi smo 4.![]()
da..
Pa Njemci uzmu večeras i eto sa njimayusufoh je napisao/la:Stvara se krug sa Grcima i Turskom ili Litvanijom i u oba slucaja mi smo najlosiji. Znaci, igramo s pobjednikom druge grupeClutch je napisao/la:yusufoh je napisao/la:Koliko se meni cini, s pobjedom Grcke mi smo 4.![]()
da..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.