FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne trebam ja razmisljati uopste nesto duboko.
Samo znam baza od 400 000 hiljada ljudi ,glavni grad svi potencijalni sponzori ...a fk Sarajevo niti ima stadiona , niti ekipe , niti para ,niti omladinskog pogona, niti trenera,...jedna velika nula .... Jedino sto ima je angazovane navijace koji svoju zadnju kintu koju dobiju od roditelja trose da podrzavaju svoj klub. Jedini oni nemaju sicara u svom tom cirkusu.
FK Sarajevo j.ebote a sela po Bosni vas dobijaju redovno .. NAvijac sam Veleza al u ovom slucaju to nema veze.
To sto ce netko likovati privremeno je nista u odnosu na dugotrajnije posljedice rastjerivanja ili nerastjerivanja bande po upravama maltene svih klubova u ovoj ligi. Nije tu Sarajevo samo ,nego je glavni grad i problemi su najupecatljiviji. U ovom slucaju samo budale mogu likovati jer borba navijaca FK Sarajevo za normalan klub i upravu pomaze i Maniacima i svima ostalima .... glavesine to vrlo dobor i mudro skuze na vrijeme..
Nije ovo huliganizam ovo je gradjanska borba za normalan klub (a bit ce jos ovakvih pojava u ovoj skrhanoj drzavi i u drugim kontekstima). HZ su dokazali da su organizovanni nije to bas tako banda kao sto neki zele dokazati, sjecam se utakmica u Evropskim takmicenjima njedna petarda nije pukla ni najmanji incident.
Samo znam baza od 400 000 hiljada ljudi ,glavni grad svi potencijalni sponzori ...a fk Sarajevo niti ima stadiona , niti ekipe , niti para ,niti omladinskog pogona, niti trenera,...jedna velika nula .... Jedino sto ima je angazovane navijace koji svoju zadnju kintu koju dobiju od roditelja trose da podrzavaju svoj klub. Jedini oni nemaju sicara u svom tom cirkusu.
FK Sarajevo j.ebote a sela po Bosni vas dobijaju redovno .. NAvijac sam Veleza al u ovom slucaju to nema veze.
To sto ce netko likovati privremeno je nista u odnosu na dugotrajnije posljedice rastjerivanja ili nerastjerivanja bande po upravama maltene svih klubova u ovoj ligi. Nije tu Sarajevo samo ,nego je glavni grad i problemi su najupecatljiviji. U ovom slucaju samo budale mogu likovati jer borba navijaca FK Sarajevo za normalan klub i upravu pomaze i Maniacima i svima ostalima .... glavesine to vrlo dobor i mudro skuze na vrijeme..
Nije ovo huliganizam ovo je gradjanska borba za normalan klub (a bit ce jos ovakvih pojava u ovoj skrhanoj drzavi i u drugim kontekstima). HZ su dokazali da su organizovanni nije to bas tako banda kao sto neki zele dokazati, sjecam se utakmica u Evropskim takmicenjima njedna petarda nije pukla ni najmanji incident.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Junacina za tastaturom koja poziva i opravdava nasilje ,aferim
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
jok, ono se juče akademici okupili da nađu rješenje i izlaz iz krizekimbo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ne trebam ja razmisljati uopste nesto duboko.
Kimbo svaka ti cast vidi se da si navijac i da volis svoj klub i da znas problematiku!

-
- Kontakt:
Ono juce protiv sirokog nije bilo lijepo za vidjeti da se onako unistava stadion Asim Ferhatovic Hase kosevo koji je ponos Bosne sjecane na olimpijske igre ali to neki ljudi jednostavno ne cijene i unistavaju ga koda vec nema dosta briga oko igranja reprezentacije vec sada moraju popravljati nacinjenu stetu pa ce sigurno reprezentacija igrati zauvjek na Bilinom polju.....mislim da se nezadovoljstvo moglo iskazati na druge nacine a ne da se unisti stadion koda ce to sta pomoci

-
- Kontakt:
usanovica su tjerali 5-6 godina iz saveza pa je nakraju i on dohako,pa i ovi ce nasi kad-tad
vidim da su se oglasili kao nepodrzavaju ovakav nacin navijanja,pa nepodrzavamo ni mi onakav nacin vodjenja kluba,a vise od godinu dana se na miran nacin traze njihove ostavke,pa kome vise nebi prekipilo kad nemozemo nikog pobijediti,poslije svake utakmice mislimo da ce biti bolje,idemo na svako gostovanje u velikom broju a titula sve dalja....razocarenje je blaga rijec
@erko manu bosna vise od godinu dana se iskazuje nezadovoljstvo na miran nacin i nijedan to medij nikad nije objavio niti su se ovi iz uprave pretjerano obazirali na to,pokrali sve sto smo imali,nijedno pojacanje nisu doveli,srozali klub da se kod sudija i saveza vise postuju neki laktasi nego sarajevo koje je osvojilo 2 titule u ex-ju,
vidim da su se oglasili kao nepodrzavaju ovakav nacin navijanja,pa nepodrzavamo ni mi onakav nacin vodjenja kluba,a vise od godinu dana se na miran nacin traze njihove ostavke,pa kome vise nebi prekipilo kad nemozemo nikog pobijediti,poslije svake utakmice mislimo da ce biti bolje,idemo na svako gostovanje u velikom broju a titula sve dalja....razocarenje je blaga rijec
@erko manu bosna vise od godinu dana se iskazuje nezadovoljstvo na miran nacin i nijedan to medij nikad nije objavio niti su se ovi iz uprave pretjerano obazirali na to,pokrali sve sto smo imali,nijedno pojacanje nisu doveli,srozali klub da se kod sudija i saveza vise postuju neki laktasi nego sarajevo koje je osvojilo 2 titule u ex-ju,
Ovo ne razumijem,portal neda da pise se o jucerasnjim neredima,ovi ih nazivaju **** itd.ljudi su vam fino rekli ako vam ovaj portal ne odgovara,nadjite drugi.I sad vi poceli ovdje glumit nesto protiv portala itd,ako vam se ne svidja zasto pisete po njemu.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
I trebamo vas kriviti. Nijedan navijač Sarajeva ovdje nije počeo ovu raspravu niti je ikoga uvrijedio. Vi ovdje dolazite i podjebajete, serete na našoj temi, o tome kako smo mi ovakvi, kako smo onakvi. Neka smo, naša stvar. Imate svi svoj klub, imate i svoju temu. Vodite ba brigu o sebi, nas "huligane" pustite da se bavimo FK SARAJEVOM. Boli vas **** za nas, što serete ovdje onda, što koji **** podjebajete. recite što?? Onaj hajvan napisa još da su borci lezihljebovići. Ja se tebi balo na to sjetim famelije žive, mrtvu neću da ti diram. Možete svašta pričati, ali borce jedne jedine koji su svoje živote rizikovali, koji su 4 godine provodili po rovovima da bi vi imali ovo što imate neće niko dirati, a ni vrijeđati, jer po svemu sudeći, jer su se borili za svoja prava, jer nemaju hljeba da jedu i oni su huligani. Balavurdijo!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Raspravljanje o huliganizmu nece biti dopusteno, molim vas da vodite racuna o tome.
Ovdje se bavimo sportom, a ne diskutujemo o tome je li opravdano nekome razbiti glavu ili polupati auto.
Pojedinci koji koriste situaciju i trolaju po ovoj temi blizu su bana.
Ovdje se bavimo sportom, a ne diskutujemo o tome je li opravdano nekome razbiti glavu ili polupati auto.
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Kako rekoh,ovi ''kriticari''mora da imaju drzavljanstvo Finske.
Svi neki fini u pm.
A niko ne gleda svoj prag i tone prasine ispod njega.
Svi neki fini u pm.

A niko ne gleda svoj prag i tone prasine ispod njega.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 apr 2010, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Molim te, da svaku provokaciju na račun FKS I HZ na ovoj temi, sankcionišeš banom, molim te. Jedino tako se i može dovesti u red ovaj forum. Kada ja ne provociram druge klubove i njihove navijače, neću da neko provocira ni moj, bar ne na ovoj temi !Mr Plummer je napisao/la:Raspravljanje o huliganizmu nece biti dopusteno, molim vas da vodite racuna o tome.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Pratimo sve, ali moras znati da ne mogu svi imati isto misljenje. Car ovog foruma pa i ove teme je da se ne skupljaju istomisljenici, i to ce tako ostati. Svi su pozvani da daju doprinos na svim temama, u granicama kulturnog komuniciranja.
Naravno, trolovi se kad-tad prepoznaju i budu uklonjeni.
Vrtite se ukrug od sinoc, molim vas da nastavimo sa normalnim razmjenama misljenja ovdje, bez nekakvog shukanja, psovanja, pominjanja majki i sl.
Vrtite se ukrug od sinoc, molim vas da nastavimo sa normalnim razmjenama misljenja ovdje, bez nekakvog shukanja, psovanja, pominjanja majki i sl.
Ordem e progresso
To mišljenje i jest pokretač svađe i provokacija. Može se diskutovati, nisam rekao ništa protiv toga, ali šta ima ovdje neko pričati protiv HZ I FK SARAJEVA, a na kraju protiv boraca. Za borce je vrhunac. I nisam uopšte rekao za nećije mišljenje, već za provokacije.kralj_je_mrtav je napisao/la:Drug iznijeti svoje misljenje nije provociranje. Tu i jesmo da diskutujemo. Bar tako bi trebalo biti i naravno, nema tvoje ili moje teme.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kralju, naravno da svi nemamo isto mišljenje o nekome ili nećemu. To je sasvim normalna stvar. Ali provocirati i vrijeđati stvarno je van svake pameti. Na tu malu provokaciju pokrene se 10 forumaša, nastane svađa i tako ukrug. Kad bi samo nekoliko banova podijelili na to, ne bi uvijek bilo tako !Mr Plummer je napisao/la:Pratimo sve, ali moras znati da ne mogu svi imati isto misljenje. Car ovog foruma pa i ove teme je da se ne skupljaju istomisljenici, i to ce tako ostati. Svi su pozvani da daju doprinos na svim temama, u granicama kulturnog komuniciranja.

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
pa vidi, nije to provokacija, ja fakat mislim tako. možda sam to nespretno rekao, i definitivno ne mislim da su SVI koji su tamo bili takvi, ali većina jeste. da ne začatavomo i da ne idemo u offtopic, ja ti mogu na PP navesti zašto tako mislim. izvinjavam se adminima, ovo je bio moj zadnji offtopic.formance je napisao/la:To mišljenje i jest pokretač svađe i provokacija. Može se diskutovati, nisam rekao ništa protiv toga, ali šta ima ovdje neko pričati protiv HZ I FK SARAJEVA, a na kraju protiv boraca. Za borce je vrhunac. I nisam uopšte rekao za nećije mišljenje, već za provokacije.kralj_je_mrtav je napisao/la:Drug iznijeti svoje misljenje nije provociranje. Tu i jesmo da diskutujemo. Bar tako bi trebalo biti i naravno, nema tvoje ili moje teme.
Ovaj @kralj jos malo pa ce imati najvise postova na temi FK Sarajeva.
Hoce to kad srce vuce,a guzca neda..

Hoce to kad srce vuce,a guzca neda..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ChelseaFann11
- Kontakt:
brate provokacija i necija kritika ili misljenje su 2 razlicite stvari..isto tako ovje se neradi o svadji vec o debati o kojoj mislim da je normalno pisati u dozvoljenim granicama bez vrijedjanja jedni druge!!!formance je napisao/la:To mišljenje i jest pokretač svađe i provokacija. Može se diskutovati, nisam rekao ništa protiv toga, ali šta ima ovdje neko pričati protiv HZ I FK SARAJEVA, a na kraju protiv boraca. Za borce je vrhunac. I nisam uopšte rekao za nećije mišljenje, već za provokacije.kralj_je_mrtav je napisao/la:Drug iznijeti svoje misljenje nije provociranje. Tu i jesmo da diskutujemo. Bar tako bi trebalo biti i naravno, nema tvoje ili moje teme.
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
Hoce to,to su prvi simptomi......preobrazaja.kralj_je_mrtav je napisao/la:A ti si kao trebao ispasti duhovit. Evo me stomak zabolioharishp je napisao/la:Ovaj @kralj jos malo pa ce imati najvise postova na temi FK Sarajeva.![]()
Hoce to kad srce vuce,a guzca neda..![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Drago mi je da se slazes.
Znam da neke pogodi kada neko nesto govori protiv kluba za koji navija, ali argumentovan odgovor ce takvom zacepiti usta, poklopice se i otici sa teme, vjeruj mi.
A to ne vidjam cesto, uglavnom se argumenti i odgovori takvima svode na "zacepi", "ne lupetaj", "mrs sa teme *** ti mamu strumfovsku/ustasku/cetnisku/i sl. a time samo ide voda na mlin tom tzv provokatoru koji pokazuje da je "jaci" od takvih.
Samo pametno
Znam da neke pogodi kada neko nesto govori protiv kluba za koji navija, ali argumentovan odgovor ce takvom zacepiti usta, poklopice se i otici sa teme, vjeruj mi.
A to ne vidjam cesto, uglavnom se argumenti i odgovori takvima svode na "zacepi", "ne lupetaj", "mrs sa teme *** ti mamu strumfovsku/ustasku/cetnisku/i sl. a time samo ide voda na mlin tom tzv provokatoru koji pokazuje da je "jaci" od takvih.
Samo pametno

Ordem e progresso
]ChelseaFann11 je napisao/la:rate provokacija i necija kritika ili misljenje su 2 razlicite stvari.
Tačno. Ja govorim za to prvo!
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bosniacum Lilium, brotherze, Forster, HordasFks, HZbec, J1897, Lavcina, legendarnadruga, MaroonBjelave, muhamedhulk, Rokitansky, ronaldo99, SarajevoAC, Vaya, zagorski i 197 gostiju.