KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
De ubaci Manojlovića malo, ionako je velika razlika.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nema sanse da Westa malo odmori, lik svaki mec 30+ minuta pa jel moguce
E vidite kako je kad ekipa lagano sredi Bsonunkoja ima veci budzet
E ovako bi Bosna trebala rjesavat ekipe koji imaju dosta kanji budzet od njih a oni jedva dobiju
Jednostavno spram budzetom koji imaju losa ekipa
I opet kazem ima neki problem sa integracijom pojacanja
E ovako bi Bosna trebala rjesavat ekipe koji imaju dosta kanji budzet od njih a oni jedva dobiju
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jel bilo do budzeta i u Zetri. I dan danas ne znaju kako su ono dobili.MElloo je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:38E vidite kako je kad ekipa lagano sredi Bsonunkoja ima veci budzet
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
To je velika steta sto se izgubiloInatSilniBosanski je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:28Jel bilo do budzeta i u Zetri. I dan danas ne znaju kako su ono dobili.MElloo je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:38E vidite kako je kad ekipa lagano sredi Bsonunkoja ima veci budzet
Nadamo se boljim partijama, volio bih da Lautaro dobije vise minuta ne mora west svaku 30+min igrati posebno jer se igra svaka 3 dana
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma stigao je umor ekipu. Ne kazem da je to jedini razlog poraza, ali za ovako gust raspored nas je roster previse kratak.MElloo je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:40To je velika steta sto se izgubiloInatSilniBosanski je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:28Jel bilo do budzeta i u Zetri. I dan danas ne znaju kako su ono dobili.MElloo je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:38E vidite kako je kad ekipa lagano sredi Bsonunkoja ima veci budzet
I opet kazem ima neki problem sa integracijom pojacanja![]()
Nadamo se boljim partijama, volio bih da Lautaro dobije vise minuta ne mora west svaku 30+min igrati posebno jer se igra svaka 3 dana
Ovo ignorisanje potrebe da dovedemo centra ce nas kostati sezone. Ja sam sam sebi dosadio ponavljanjem koliko nam nedostaje rim protector.
Evo Pasalicu prvog ozbiljnog izazova, vjerujem da je ovo prekretnica sezone.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
I Mornar je imao budžet koji su na pogrešan način trošili>pa im je iz godine u godinu sve manji bio
-
TripleThreat
- Kontakt:
Samo treba biti iskren, mislim da niko od nas nije očekivao baš ovoliku regresiju Halilovića.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- JohnCleese
- Kontakt:
Kakav je to budzet kad putujes autobusom od Rumunije pa do Slovenije.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
bordobijeli
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la: ↑14 dec 2025, 08:54Kakav je to budzet kad putujes autobusom od Rumunije pa do Slovenije.
Ocekivali smo da ce bit povrijedjen po sezone ali smo se nadali da nece. Dosad je to ocekivanje ispunio.TripleThreat je napisao/la: ↑14 dec 2025, 00:58Samo treba biti iskren, mislim da niko od nas nije očekivao baš ovoliku regresiju Halilovića.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
- JohnCleese
- Kontakt:
I Bosni ce biti tesko dovesti jako pojacanje kad cuje da se u busu provede 30h u 5 dana.bordobijeli je napisao/la: ↑14 dec 2025, 09:27JohnCleese je napisao/la: ↑14 dec 2025, 08:54Kakav je to budzet kad putujes autobusom od Rumunije pa do Slovenije.
Da li su oni 200+ cm visoki profi kosarkasi ili profi vozaci?!
Dodji brate odigraj makar pola sezone bit ce love vjeruj, ali bit ce i drndanja busem nekad zbog usteda, a nekad zbog nezdravog vazduha
Ne dolikuje ekipi koja uz regionalno igra i euopsko takmicenje ( makar ono bilo najslabijeg ranga).
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Meni je nekakav dojam da patimo od djeciji bolesti. Da smo samo malo bili kako da kazem ozbiljniji,imali bi barem 2 pobijede vise u ABA ligi. Ostaje zal za tim,mada ako dobijemo Spartaka opet imamo sanse za to 4 mjesto.Maverick je napisao/la: ↑14 dec 2025, 09:54Ocekivali smo da ce bit povrijedjen po sezone ali smo se nadali da nece. Dosad je to ocekivanje ispunio.TripleThreat je napisao/la: ↑14 dec 2025, 00:58Samo treba biti iskren, mislim da niko od nas nije očekivao baš ovoliku regresiju Halilovića.
Ali dovedes toliko igraca i evo opet 2 skupo placene akvizicije ti nemas na raspolaganju.
Koliko je Halilovic igrao 3 tekme i te 3 bolje da nije.
Ako si se zahvalio Personsu,ne vidim sto bi se cekao Halilovic.
Ne zna se ni sta je sa Shepardom ili bar ja nisam upratio.Jel ostaje ili se raskida.
Realno ni od Joesara nikakve fajde.
Poprilicno nam je kratak roster,i onda ne cudi da.odigraju lose protiv Olimpije.
Malo smo i mi neozbiljno usli u ovaj drugi dio. Mozda,kazem mozda smo sa dva igraca dodatna u rosteru i mogli iznenaditi nekoga.
Biće ovo na kraju 8-8 skor i TOP8 FIBA Europa Kupa. Mislim da će biti teško izboriti TOP4 ABA lige ali da ne bi trebalo biti problema za obezbjediti poziciju za play inn, što te stvrstava u top 10 ekipa regiona. Za prvu sezonu košarke na ovako visokom nivou ovo je više nego dobar rezultat, pogotovo ako se “zakitimo” nacionalnom titulom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.