Zasto druze? Njihov omjer zadnje dvije dobio Silkeborg 3:0 i 3:1 kod kuce imaju u 5 utakmica 3 pobjede 1 nerjesenu i 1 poraz a Neastved u gostima zadnjih 5 utakmica 1 pobjeda i 4 porazgonzales je napisao/la:Silkeborg - Neastved prije X nego 1
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamed121
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Svaki dan se dupla i danas isto. Samo danas bez planamdeebosna je napisao/la:Gdje nadje ponedjeljak za duplanjeATM1903 je napisao/la:Imali danas neki parova da uduplam 500€?
ATM1903 je napisao/la:Svaki dan se dupla i danas isto. Samo danas bez planamdeebosna je napisao/la:Gdje nadje ponedjeljak za duplanjeATM1903 je napisao/la:Imali danas neki parova da uduplam 500€?
Igraj Xamax u hendikepu 4.5 kvota

Asteras 1 @ 1.5
Xamax 1x @1.35
Kvota 2.025
Ja sam i Partizana i Silkeborga igrao 3+
Partizan slavi 70god. SD-a ulaz na jug besplatan, jedino bi mogao biti problem ne igranje par igraca iz prve postave.
Silkeborg 3 domace utakmice bez 3+ , mozda je sad red
Partizan slavi 70god. SD-a ulaz na jug besplatan, jedino bi mogao biti problem ne igranje par igraca iz prve postave.
Silkeborg 3 domace utakmice bez 3+ , mozda je sad red
Radi se o ekipama gdje je prosjek oko 2 gola po utakmici, zatim ove dvije ekipe u prosjeku ne daju ni jedan gol po utakmici (o,7 i o,9).muhamed121 je napisao/la:Zasto druze? Njihov omjer zadnje dvije dobio Silkeborg 3:0 i 3:1 kod kuce imaju u 5 utakmica 3 pobjede 1 nerjesenu i 1 poraz a Neastved u gostima zadnjih 5 utakmica 1 pobjeda i 4 porazgonzales je napisao/la:Silkeborg - Neastved prije X nego 1
Kvota na goste pada, ima i mali pad na nerješeno, oko o,15
Po svemu sudeći ovdje x dolazi ili možda griješim

Edit: međusobni omjer ti ništa ne znači, u to smo se uvjerili bezbroj puta.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- muhamed121
- Kontakt:
Moguce da i ja grijesim pa me prevari ovo al eto odigrao sam tu 1,xamax 3 i vise,partizan 1 pa vidjet cemo sta ce bitgonzales je napisao/la:Radi se o ekipama gdje je prosjek oko 2 gola po utakmici, zatim ove dvije ekipe u prosjeku ne daju ni jedan gol po utakmici (o,7 i o,9).muhamed121 je napisao/la:Zasto druze? Njihov omjer zadnje dvije dobio Silkeborg 3:0 i 3:1 kod kuce imaju u 5 utakmica 3 pobjede 1 nerjesenu i 1 poraz a Neastved u gostima zadnjih 5 utakmica 1 pobjeda i 4 porazgonzales je napisao/la:Silkeborg - Neastved prije X nego 1
Kvota na goste pada, ima i mali pad na nerješeno, oko o,15
Po svemu sudeći ovdje x dolazi ili možda griješim, vidjeti ćemo večeras oko 20:50h
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Fino,sano taj cukaricki...meni to smrdi na 0-0,1-0...nadam se da nisam u pravu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Igokea - Olimpija 2
Fredrikstad- Baerum zX2
Xamax- Wohlen 2+
Fredrikstad- Baerum zX2
Xamax- Wohlen 2+
Sirius-Frej 1.pol. 2 8.65, 2 8.55
domaćin bi mogao "pogurati" goste s kojima imaju solidan odnos pa eto možda ih ostave u igri za ostanak ako nemaju prvoligaških ambicija
domaćin bi mogao "pogurati" goste s kojima imaju solidan odnos pa eto možda ih ostave u igri za ostanak ako nemaju prvoligaških ambicija
Syrianska FC-Jonkopings Sodra 1 2.80, x/1 6.00
teorija zavjere

teorija zavjere

Fredrikstad-Baerum 2/1 26
prva završila prelazom 1/2, jesu li toliko bezobrazni da i ovu odrade samo 2/1, šteta ne probati na neki manji ulog
prva završila prelazom 1/2, jesu li toliko bezobrazni da i ovu odrade samo 2/1, šteta ne probati na neki manji ulog
19:45 Xamax - Wohlen 2/1 @27
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Terminator2
- Kontakt:
Okolele je napisao/la:19:45 Xamax - Wohlen 2/1 @27
zasto ???
1/2Okolele je napisao/la:19:45 Xamax - Wohlen 2/1 @27
Xamax 2 prelaza ove sezone dosad,Wohlen 1 mozda i sad odigraju,predlog nista vise..Terminator2 je napisao/la:Okolele je napisao/la:19:45 Xamax - Wohlen 2/1 @27
zasto ???
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
znaci X/1EmirTM87 je napisao/la:1/X

Hahahah a bice takosuarez7 je napisao/la:znaci X/1EmirTM87 je napisao/la:1/X

- diplomatija
- Kontakt:
Ko želi i ima mogucnosti neka pokusao ispratiti pobjedu afule, druga izraelska liga, prosle godine igrali su utakmicu sa sedam golova, a meni je to dovoljno da sumnjam u njihove utakmice, gube 1:0 trenutno, u 45. Min poništen je gol domaćina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.