Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ako i Brad ide znači da je već spremno neko pojačanje za LB. Nadam se nekom zvučnijem imenu od mladog Bena..
Amavi bi odradio posao.
Amavi bi odradio posao.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Da nije Gaston RamirezHendo je napisao/la:Kaze Klop da ima potpunu podrsku kluba kada su finansije u pitanju. Ovi tranferi su samo pocetak. Mislim da sto se igrackog kadra a i trenerakog nikad nismo bili kompletniji i kompetetniji. Sprema se jos jedan veliki transfer sa 30 miliona funti. Necu vam reci koji.

Kako je krenulo, mi domacih igraca necemo imati, sreca pa nema Evrope ove sezone.Carlo je napisao/la:Opa, Bournemouth nam lagano uzima igrače, lijepa suma za momka koji je ljetos bio slobodan igrač i faktički nije imao ugovor do oktobra 2015. i tek kada je Klopp došao ubacio ga je u planove kluba.James Pearce @JamesPearceEcho 4 minutes ago
Brad Smith set to leave #LFC. Bournemouth have bid £6million for the left-back.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ne brini, neće nestati domaćih igrača. Ima tu dosta engleza.YNWA je napisao/la:Da nije Gaston RamirezHendo je napisao/la:Kaze Klop da ima potpunu podrsku kluba kada su finansije u pitanju. Ovi tranferi su samo pocetak. Mislim da sto se igrackog kadra a i trenerakog nikad nismo bili kompletniji i kompetetniji. Sprema se jos jedan veliki transfer sa 30 miliona funti. Necu vam reci koji.![]()
Kako je krenulo, mi domacih igraca necemo imati, sreca pa nema Evrope ove sezone.Carlo je napisao/la:Opa, Bournemouth nam lagano uzima igrače, lijepa suma za momka koji je ljetos bio slobodan igrač i faktički nije imao ugovor do oktobra 2015. i tek kada je Klopp došao ubacio ga je u planove kluba.James Pearce @JamesPearceEcho 4 minutes ago
Brad Smith set to leave #LFC. Bournemouth have bid £6million for the left-back.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mislio sam na igrace iz nase akademije, ako se ne varama u Evropi je jos uvijek pravilo da mozes registrovati 25 igraca, 8 domacih, s tim da 4 igraca moraju biti iz klubske akademije, a mi trenutno nemamo nijednog. tj imamo samo Flanagana koji odlazi.Carlo je napisao/la: Ne brini, neće nestati domaćih igrača. Ima tu dosta engleza.
Sarajevo i Liverpool
- SinAnarhije
- Kontakt:
Ta ce ti 4 igraca iz akademije kad nam je akademija prevara. Umjesto 25 prijavis 21 i to je to
- Ponos Torina
- Kontakt:
Benteke vjerovatno otpada sto se tice C.Palaca mozda uleti West ham sa ponudom... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- donCorleone1892
- Kontakt:
West Ham bi davno poslao ponudu da nema Bace, natezu se sa Milanom vec mjesec dana.Ponos Torina je napisao/la:Benteke vjerovatno otpada sto se tice C.Palaca mozda uleti West ham sa ponudom...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hoce Baka da igra ligu prvaka, to koci West Ham i Milan. Mozda ako on ode otvori se prostor za Balotelija
Sto se tice Smitha, odlican posao bi bio to sa buy backom. Mozda je ovo sa Amawiem i ozbiljnije nego sto mislimo

Sto se tice Smitha, odlican posao bi bio to sa buy backom. Mozda je ovo sa Amawiem i ozbiljnije nego sto mislimo

Spominje se i jetro willems iz psv-a. Decko igra vec nekih 5 godina solidno a tek mu je 22, ima i iskustva finog vec mozda ne bi bilo lose pokušati ako nista da ima konkurenciju moreno.
Ja sam uvijek nesto bio siguran da ce njega manchester dovesti al ne bi jmao nista protiv da dođe u liverpool i pored toga što je imao lošu proslu sezonu
Ja sam uvijek nesto bio siguran da ce njega manchester dovesti al ne bi jmao nista protiv da dođe u liverpool i pored toga što je imao lošu proslu sezonu
You are someone else I am still right here
Klop je uzeo za Brad Smitha, Sinclaira i Ibea 25 miliona funti a zajedno su odigrali 21 utakmicu prosle sezone. Genije.
----------Karius--------------
-Clyne-Lovren-Matip-Jetro-
-----Wijnaldum----Can-----
-Mane-Firminho-Coutinho-
----------Sturidge-----------
--------------Mignolet---------------
-Flanagan-Klavan-Sakho-Moreno-
------Grujić------Henderson------
-----Milner----Lallana----Ojo-----
----------------Origi----------------
23. Manninger;
24. Joe Gomes
25. Ings

----------Karius--------------
-Clyne-Lovren-Matip-Jetro-
-----Wijnaldum----Can-----
-Mane-Firminho-Coutinho-
----------Sturidge-----------
--------------Mignolet---------------
-Flanagan-Klavan-Sakho-Moreno-
------Grujić------Henderson------
-----Milner----Lallana----Ojo-----
----------------Origi----------------
23. Manninger;
24. Joe Gomes
25. Ings

Kocka je bačena
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ings u prvih 11 

Brad Smith is expected to join Bournemouth for £6m. #LFC can't agree a deal for Chilwell & are not interested in Jordan Amavi.(Dominic King)
Klopp still wants to make one final addition and is looking for a left-back. #lfc (Dominic King)
Gini Wijnaldum has revealed that it was the Jurgen Klopp factor which convinced him to snub Tottenham and Everton. #lfc (James Pearce)
#LFC take former Barcelona youngster Juan Manuel Garcia on trial, and he started at left-back for the U21s. (Echo)
Jürgen Klopp starts upfront for #LFC tonight. A team of backroom members are taking on staff from Stanford University. #lfc (@LFC)
Full Team: Achterberg, French, Howarth, Krawietz, Haughan, Partridge, Kingston, Pons, O'Boyle, Ljinders, Klopp!

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Allen na ljekarskom u Stokama. 13 m funti 

- donCorleone1892
- Kontakt:
Mogli su izvuci jos para za Allena, malo je 13m za čovjeka koji je bio u najboljih 11 Eura
joj bale propalice
Sent from my iPhone using Tapatalk
SprdačineTorres_9 je napisao/la:
joj bale propalice
Sent from my iPhone using Tapatalk

Šta kaže "top players"

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Spominje se Toni Lato, lijevi bek Valencie. Ima samo 18 godina i velika je zelja Kloppa.
Dati Bali još jednu šansu i ako ne iskoristi prodat na zimu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.