ma dobro jbg, termin je haos los, puno raje i radi i ne mogu izaci vani ranije, ja eto imam srecu da fax tek pocinje kroz 2 hefte pa imam taj luksuz da idem sa jaranima, a vala mogli su upaliti reflektore, ovako ce nas malo bitiHzCZ je napisao/la:Ja znam da ću biti na istoku sutra, a samnom još jedan uvaženi forumaš Ramon Calderoncollector je napisao/la:sutra ko moze na Kosevo, istina da smo favoriti, ali moramo ozbiljno shvatiti Drinu i uci angazovano u utakmicu i tek tada mozemo ocekivati dobar rezultat !!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pun istok forumasaHzCZ je napisao/la:Ja znam da ću biti na istoku sutra, a samnom još jedan uvaženi forumaš Ramon Calderoncollector je napisao/la:sutra ko moze na Kosevo, istina da smo favoriti, ali moramo ozbiljno shvatiti Drinu i uci angazovano u utakmicu i tek tada mozemo ocekivati dobar rezultat !!!
Najavljeno je i ljepse vrijeme za divno cudo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
High je napisao/la:Pripremi novčanicu na kojoj je pjesnik Antun Branko Šimić.sarajlija je napisao/la:Moze javi nam kolike ce biti cjene za listicu i kad se moze uplatit
04.10.2009 !!
Re: Odg: FK Sarajevo
Nemoj samo da ginu na terenu kao i do sad sto su ginuli sveke godine tamo.sarajlija je napisao/la:High je napisao/la:Pripremi novčanicu na kojoj je pjesnik Antun Branko Šimić.sarajlija je napisao/la:Moze javi nam kolike ce biti cjene za listicu i kad se moze uplatit, vidio sam cjenu puta za listicu i karta pa nije skupo braco ko ide tamo kao ja znamo sta nam znaci utakmica u listici i za koga moraju nasi poginut na terenu i nema gresaka onih jer to oni znaju kaznit!!!, no prije toga drinu pobjedit sutra.
I pustite se vise tih glupih fraza. Jedino za sta ce oni igrati je njihova plata.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
nukleusmember
- Kontakt:
jel" i dalje bitno da nema srba i boshnjaka ili je i to svejedno???kksiroki je napisao/la:Nezanam ali nisu sigurno parole u kojima se napada igrače gdje stanuju kod nas je svejedno živjeli u Mostaru ,Širokom,Livnu bitno je samo da ljube grb na dresu svom.High je napisao/la:Jesu li spremne profašističke zastave?
VVVBK
Neznam zašto pojedinci imaju potrebu za brojanjem krvnih zrnaca , već sam pojasnio od 20 i nešto prvotimaca 15+ je iz našeg pogona i kakve to ima veze sa krvnim zrncima . A u našem omlad.pogonu su djeca iz svih djelova Bosne i Hercegovine .nukleusmember je napisao/la:jel" i dalje bitno da nema srba i boshnjaka ili je i to svejedno???kksiroki je napisao/la:Nezanam ali nisu sigurno parole u kojima se napada igrače gdje stanuju kod nas je svejedno živjeli u Mostaru ,Širokom,Livnu bitno je samo da ljube grb na dresu svom.High je napisao/la:Jesu li spremne profašističke zastave?
VVVBK
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Dobro popustite momka može li malo konstruktivnije da se priča .Kakvo je vrijeme šta očekuju od utakmice ko če sve igrati itd.... ima milion stvari o kojima možemo sa čovjekom pričati kad je fin i nagodan bez provociranja molim vas !?
Sarajevo ljubavi moja!
Sekac je u pravu, manimo se suplje. Osjetili se atmosfera kod vas u gradu da je ovo vjerovatno derbi cijele polusezone i vlada li intres za utakmicu vise nego inace?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
okanite se rasprave sa onima koji stite ubice... sa njima samo na terenu pricati i na tribinama...
sutrasnja tekma je vazna da se digne samopouzdanje i da se isproba jedan novi igrac
halo krajišnik mojne da kasnis sutra
sutrasnja tekma je vazna da se digne samopouzdanje i da se isproba jedan novi igrac
halo krajišnik mojne da kasnis sutra
Odavno se nije ovoliko pričalo o jednoj utakmici , Tan , Benko , Makedonci ovi oni , gdje god otvoriš sportski medij samo se o vama priča a mi sa svojim klincima i 2-3 iskusna na prvom mjestu . Naravno da je atmosfera bolja nego ikada . Mislim da će stadion dobrano biti popunjen .Aragon je napisao/la:Sekac je u pravu, manimo se suplje. Osjetili se atmosfera kod vas u gradu da je ovo vjerovatno derbi cijele polusezone i vlada li intres za utakmicu vise nego inace?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Re: Odg: FK Sarajevo
Haj neke se nesto pozitivno desava. I neka pobijedi ko bude bolji, samo da to bude Sarajevokksiroki je napisao/la:Odavno se nije ovoliko pričalo o jednoj utakmici , Tan , Benko , Makedonci ovi oni , gdje god otvoriš sportski medij samo se o vama priča a mi sa svojim klincima i 2-3 iskusna na prvom mjestu . Naravno da je atmosfera bolja nego ikada . Mislim da će stadion dobrano biti popunjen .Aragon je napisao/la:Sekac je u pravu, manimo se suplje. Osjetili se atmosfera kod vas u gradu da je ovo vjerovatno derbi cijele polusezone i vlada li intres za utakmicu vise nego inace?
wvo hilmo ovi tvoji sto im stvaramo pritisak opet loču po lukavici... ubija ih pritisak... a ja pod pritisom ima mjesec daana kako se sopam apaurinima....
samo ostro i po rodbini.. BOZE SAMO OZBILJNOG TRENERA I STRUCNOG STABA DA IM SE OGADI FUDBAL!
samo ostro i po rodbini.. BOZE SAMO OZBILJNOG TRENERA I STRUCNOG STABA DA IM SE OGADI FUDBAL!
Ko loce , daj imenom , ne vjerujem da Bilbija ?
mislim da nije .... ima na "ekskluzivimravojed je napisao/la:Ko loce , daj imenom , ne vjerujem da Bilbija ?
izbrisali sliku s ekskluzive
pa snimis rammo
vidis ti pijanci imaju jake veze , odmah nazovu da se povuce ...
sutra istok i 90 minuta "Pritiska" majkku li im alkoholicarsku je.bem!mravojed je napisao/la:pa snimis rammovidis ti pijanci imaju jake veze , odmah nazovu da se povuce ...
haj dobro je pa je kallasi pravi musliman on sigurno ne pije 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
daj nam samo na vakat informacije ko, gdje i kad oko tog pijancenja ostalu proceduru znasrammstein je napisao/la:sutra istok i 90 minuta "Pritiska" majkku li im alkoholicarsku je.bem!mravojed je napisao/la:pa snimis rammovidis ti pijanci imaju jake veze , odmah nazovu da se povuce ...
1946
ovo sto ramo kaze je stvarno bezobrazluk, vidio sam sliku, posebno od strane pojedinih igraca, ne mogu ih sve u isti kos jer ne cugaju svi i ne izlaze kao ovi par: Puric, Puzigaca, Tatomirovic, Dzemo pa i Krste je tu uletio !!!
sad postoji i debelog materijala da se i trener kritikuje jer nije zaveo red, ko Husref u svoje doba, hoces se zajebavat, nema problema ides na tribine !!!
da se razumijemo ne mogu ga ocima, al Osim mladji je uradio jednom dobru stvar par njihovih prvotimaca bilo na bazenima poslije 12 navece, nasao ih, sjeo zajebavo se sa njima, narucivao ture, tako cijelu noc !!! kad je doslo vrijeme za plate frajer im hladno skino 70% od ukupnog iznosa, oni se usutili ko kurve i nisu mu smjeli nista reci, pa nije ni cudo sto su imali dobrih rezultata, e to nama fali neko jace ruke na trenerskoj poziciji ko ce **** igraca na tribine i opaliti ga po novcaniku, pa ce drugi put dobro razmislit sta ce raditi !!!
Kodeks ponasanja nam je potreban za ove situacije !!!
sad postoji i debelog materijala da se i trener kritikuje jer nije zaveo red, ko Husref u svoje doba, hoces se zajebavat, nema problema ides na tribine !!!
da se razumijemo ne mogu ga ocima, al Osim mladji je uradio jednom dobru stvar par njihovih prvotimaca bilo na bazenima poslije 12 navece, nasao ih, sjeo zajebavo se sa njima, narucivao ture, tako cijelu noc !!! kad je doslo vrijeme za plate frajer im hladno skino 70% od ukupnog iznosa, oni se usutili ko kurve i nisu mu smjeli nista reci, pa nije ni cudo sto su imali dobrih rezultata, e to nama fali neko jace ruke na trenerskoj poziciji ko ce **** igraca na tribine i opaliti ga po novcaniku, pa ce drugi put dobro razmislit sta ce raditi !!!
Kodeks ponasanja nam je potreban za ove situacije !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Tačno tako, trenera treba naći koji će zavesti red. A i koji zna šta radi. Treba naći trenera koji će Kapitena izvesti na poluvremenu ako dobro nije odigro. Jer u našoj ligi nema muda nijedan trener to uraditi...
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, PingoFTW i 6 gostiju.