Lisac je napisao/la:
Sinoc nisam Okolele-a ispratio a htio sam, tebe moram pa makar sve pao. Inace, svidjaju mi se takvi tiketi jer i ja slicno igram, 4-5 parova sa malo jacim kvotama pa ako dodje dodje, odavno sam prestao ganjati kvote ispod 1,50, ne vrijedi zivaca

Ma, ja nisam potpuno, ali blizu sad da prestanem igrati sve ispod 2.00, jer se jednostavno- ne isplati. Kladionice su jednostavno uvijek korak ispred jer za parove koji nekako i prodju daju mizerne koeficiente, a hladno nas navlace sa koeficientima tipa 1.30-1.40 i sl., posebno na parove koje obicni igrac i ne poznaje toliko.
Zato bolje se praviti mangup i probati ovako. Evo, jednostavno, prije ce proci pet ovako jakih parova, nego 15 parova sa kvotom 1.30, a na oba tiketa kvota je oko 50. Nek uleti jedna u 2 sedmice, ja zadovoljan
U mene jeran igra po 7 jakih parova svaki dan, dva, tri tiketa po marku, i nerijetko prodje. Jes' da treba cekati da se poklopi, ali kad dobije to je 300 KM minimalno.
fenix1 je napisao/la:
Takav izbor je dobar za sistem 2 od 5. Ako pogodis samo dva para, gubis oko pola uloga. Ako pogodis tri ili vise parova, vec si na dobitku. Jest da je dobitak manji nego sa koeficijentom 50, ali je mnogo sigurniji tj. ostvarljiviji.
Probao, batalio. Samo se vrtis u krug.