Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto je najgore ovo bi bio ofsajd i da je ovaj glavom zabio...jer se onaj ispred golmana aktiviro dok je lopta letila
-
- Kontakt:
@ Avanti igrali ste protiv zelje na strani, gdje jos???
Jel vam malo 7 min, po meni ste trebali 15 nadoknade dobiti, pa ja da ko ljudi nas pobjedite , za vas smo Real !!!
Ali lakapo stat ce se i vici i svima u kraj !!!!
MRZIM BORAC I BANJA LUKU !!!!!!!
Jel vam malo 7 min, po meni ste trebali 15 nadoknade dobiti, pa ja da ko ljudi nas pobjedite , za vas smo Real !!!
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Navijaci zelje navijaju da pokradu sarajevo, jedino im je to ostalo.
Sarajevo treba biti zadovoljno bodom, Borac je puno bolja ekipa, da se igralo jos 5 min izgubili bi....
Hoce
EVO svi ti mi materi u posjetu idemo
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Bravo bordo bijeli, srce na terenu 

- feniksptica
- Kontakt:
Najjaci su neki manijaci izdajnici .ovako su se spisali i sa ubicama svog sugrađanina...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovo je sve.

Gdje mu je onaj lopta je u prirodnom položaju?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Shategabri
- Kontakt:
Polako momčino, ubrzo revanš na Koševu

Tu ćemo bar imati egal suđenje.
U toj situaciji nemate nikakvih šansi.
Koševo Zapad
- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:06Sta ce on okrenut skupljao od pocetka sezone da kupi kartu za derbi to mu jedina tekma na koju je otisaoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:06Sta ti je smijesno jado jadniMeraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:00Hahahahaha jufkice u pravom smislu rijeci.. kakvi panjevi u pm, daj jos 3 miliona Mirvaaaa
Okreni broj,koju markicu ubaci da se skupi za vode
Imas se obraza javiti i slaviti sto smo uzeli bod
Mogu ti jedino mamu okrenut na stomak
Šteta za Sarajevo, po meni nerealan ishod. Prvo poluvrijeme bara-bara, možda malo domaćin bio bolji. Drugo poluvrijeme do 85' u potpunosti pripalo gostima, morali su završiti ovo kad je Oliveira imao 1 na 1. Rožman je pogriješio sa izmjenama, Mustafića i Hasića nije trebao vaditi. Još uveo Buljubašića i Traku, downgrade ekipe samo takav. Julardžija je morao vani, jeste lik borac, svugdje ga ima, ali su mu reakcije za izučavanja. I u odbrani i u napadu.
Suđenje sasvim okej, nije bilo nekog Bog zna navlačenja. Ovaj rezultat najviše Zrinjskom godi, ne vidim način kako im Borac može zaprijetiti, ubit će ih Mostarci na ovom terenu. Dvica ko džamija. Borac treća ekipa prvenstva, neće oni moći ni sa sudijama do titule. Večeras 1-2 poluprilike i ona 100% prije gola, premalo. Kvržića Horde moraju na nož dočekat, odvratnijeg i prgavijeg igrača nema nadaleko. Hasić je klasa za ovu ligu, doktor fudbala.
Suđenje sasvim okej, nije bilo nekog Bog zna navlačenja. Ovaj rezultat najviše Zrinjskom godi, ne vidim način kako im Borac može zaprijetiti, ubit će ih Mostarci na ovom terenu. Dvica ko džamija. Borac treća ekipa prvenstva, neće oni moći ni sa sudijama do titule. Večeras 1-2 poluprilike i ona 100% prije gola, premalo. Kvržića Horde moraju na nož dočekat, odvratnijeg i prgavijeg igrača nema nadaleko. Hasić je klasa za ovu ligu, doktor fudbala.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Rutinska utakmica, bez po muke. Ni sudije nam ne mogu nista, cak i pored cinjenice da nam fali pola ekipe. Na Kosevo mozete i Gigovica povesti, nema vam pomoci.
Ovo nema u Nikaragvi.
I ne samo nas. Pokrast ce sviju kad im bude trebalo. Ocito je. Ne prezaju od bilo cega.
I ne samo nas. Pokrast ce sviju kad im bude trebalo. Ocito je. Ne prezaju od bilo cega.
- FKS -
Tuzla Široki i GOŠKscudetto89 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:07@ Avanti igrali ste protiv zelje na strani, gdje jos???

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
FC Prdež BL po običaju,,dok se ne ubije Vico Zeljković FC Prdež će silovati razum
Urgentni centar će popunjen biti ako vi dođete na Koševo za 10 dana. Vašim glupim, zatucanim, krezavim glavurdama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jedva čekam da Vico ode, da ih pustimo nizvodu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ovo vise nije smijesno, prekinite ligu i dajte im titulu DRZAVE KOJU NE PRIZNAJU.
Vidim navijaci Zeljeznicara vecinom se nasladjuju ovoj otimacini, a kmecali bi da je Zeljo bio. To ponasanje je sramota, pravi baliluk, zato i jeste sve u banani.
Podrska za FK Sarajevo i nadam se da uzimate ovo u inat cetnicima i domacim....balijama..
Vidim navijaci Zeljeznicara vecinom se nasladjuju ovoj otimacini, a kmecali bi da je Zeljo bio. To ponasanje je sramota, pravi baliluk, zato i jeste sve u banani.
Podrska za FK Sarajevo i nadam se da uzimate ovo u inat cetnicima i domacim....balijama..
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 51 gost.