Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Nema šta bolji ljudi...mi imamo 30% ekipe da valja..ostalo je prosjek u rangu Evertona i tako tih klubova,ovdje da dođe Buda,Hare Krišna i svi bogovi svijeta ne mogu napraviti bolje..prvi gol čovjek od metar i žilet čuva njihovog od 1,90..niti može skočiti sa njim,niti ga izgurati,niti se zna pravilno postaviti...drugi gol naš čitav tim u našem kaznenom kao branimo se i čovjek opet sam,nanišani i puf...nemaš igrače koji mogu odgovoriti vrhunskom timu..pogledaj nam klupe i štopera,Ačempong,Sarr,i onaj kloc.onaj Tofu..sve gore od gorega
Reko sam to odavno reci cu opet, treba dovesti fabregasa, dati mu slobodu neka dovede igrace koje zeli i dati mu malo vremena. On ce biti top trener (ako to nije vec sada), voljen je od navijaca i imat ce neki veci autoritet i povjerenje od igraca jer je bio top igrac.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja Sam htio Fàbregasa Cim je otisao Maresca.ElAn10 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 18:52Reko sam to odavno reci cu opet, treba dovesti fabregasa, dati mu slobodu neka dovede igrace koje zeli i dati mu malo vremena. On ce biti top trener (ako to nije vec sada), voljen je od navijaca i imat ce neki veci autoritet i povjerenje od igraca jer je bio top igrac.
Vjerovatno ne bi ni dosao u pola sezone u ovo nije lud.
Super mu ide sa Comom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba Reci da je Caicedo najvise pao dolaskom Roseniora…
Uzasno igra.
Uzasno igra.
Ok je Fabregas..i vjerujem da bi napravio dobru stvar..međutim pitanje je da li bi dobio slobodu da napravi svoju ekipu .Mi realno imamo 10 igrača koje treba prodati..kome i po koju cijenu,većina ih je pretplaćeno..a gazde interesuje profit..naš problem su gazde koje ne kontaju fudbal..oni možda znaju bejzbol,trke konja,nba košarku,međutim kretanja u evropskom fudbalu ne znaju.Sad da Fabregas dođe u ovu ekiou..daj mu sve vrijeme,pripreme bio bi isti,možda i gori.Jbg.tako nam je kako nam je...mene intersuje Caisedo..kod Maresce bio top veznjak lige..kod Roseniora niti sjena onog Caiseda..
I ja sam ga tad zelio, sigurno je sad na listi dosta klubova ali opet mislim da bi prihvatio nasu ponudu jer covjek voli ovaj klub.. ali ako uprava i dalje bude furala ovu filozofiju nece nam ni on moci pomociwadethegreat je napisao/la: ↑12 apr 2026, 18:55Ja Sam htio Fàbregasa Cim je otisao Maresca.ElAn10 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 18:52Reko sam to odavno reci cu opet, treba dovesti fabregasa, dati mu slobodu neka dovede igrace koje zeli i dati mu malo vremena. On ce biti top trener (ako to nije vec sada), voljen je od navijaca i imat ce neki veci autoritet i povjerenje od igraca jer je bio top igrac.
Vjerovatno ne bi ni dosao u pola sezone u ovo nije lud.
Super mu ide sa Comom.
Pratite malo ovog našeg Esuga..evo baš se koncetrisao na njega..kako čovjek spor,okreće se oko sebe ko slon,dok pruži nogu ode mu protivnik tri koraka od njega..trom,ukočen,statičanžestoka konkurencija Badiašilu...ja ne znam gdje ovi naši nađu takve likove...pa ja da ne natjeraju i plate teško bi našao ograničenije..tačno vidiš kako trči i sve ti je jasno
Neka gledaju sa tribina svoj rad. Glavni krivci za ovo stanje i masu promašenih transfera na mjestu sportskih direktora.
- superFrankie
- Kontakt:
Kakav uzas.. 5 poraza u zadnjih 6 utakmica, ovo sa Roseniorom me totalno podsjeca na onaj period kad nas je Potter vodio. Uzas, jedva cekam kraj sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.