FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nasborik
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nasborik » 21 maj 2010, 14:49

Simpatizer je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Željezničar - Borac 4-1 ;)
:o

:mrgreen:

:D :D To oni se nadali bice repriza prosle prvenstvene ali bez zadnje minute utakmice...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 21 maj 2010, 14:50

nego iz povjerljivih politickih izvora sam saznao da je Mile sa zeljkom dogovorio sledece:
u nedelju laktsi izvlace nerjeseno u sarajevu. zeljina uprava ce to da opravda umorom, emocionalnom ispraznjenoscu poslije kupa, gremlinima... Za to vrijeme Borac uzima Olimpik 2:0.

Zadnje kolo Borac uzima sarajevo sa 2-1,a zeljo vodi protiv leotara sa 1-0, igra se 90minut igraci i strucni stab zelje pocinju da slave, kad sudija nepravedno dosudjuje penal za leotar. Igrac leotara izvodi penal, lagano i po sredini, golman sehic se saplice o svoju nogu pada i lopta mu prelazi preko ruke za 1-1. na policama MUK

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 maj 2010, 14:52

hahahha ....joj cega sve nema na ovom forumu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 maj 2010, 15:06

Virtu4l je napisao/la:Sad kup ispade važniji od prvenstva...
Pa iskreno govoreci, posebno u ovoj situaciji kad smo dvije prvoplasirane ekipe i u prvenstvu i coramo se za titulu kup jeste vazniji za pitanje prestiza.

Zasto?

Zato sto dolazi nakon diretnog duela dvije najboilje ekipe i u prvenstvu i u kupu, i govori ko je u ovom trenutku za nijansu bolji.
Vidi i u prvenstvu imamo bolji medjuosbni skor iz dvije utakmice
a evo i u kupu dvije utakmice opet mi bolji.

Da se razumijemo, kao trofej sam po sebi titula prvaka prvesntva je vaznija, ali po pitanju prestiza ovaj kup je vazniji.

P.S
narocito kad se uzme u obzir namjestaljke u porvenstvu ( tu mislim na sve klubove ) i kombinatorike.
U ovom finalu nema kombinatorike, dvije ekipe , dvije utakmice, lopta, pa ko je bolji
i bolji Borac :) zato je ovo vaznija titula.

Nadam se da si me razumio , nisam imao namjeru da provociram
TREĆI PUT ČASTIMO !

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 15:07

RBA 1987 je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:hahahahaha, al tada mislim da nas nije bilo, a pika se pika, nije frka, ko vam je bio glavni konkurent, đerzelez Zenica, ma ja a kupova imate na kile jelda, hahahahahahha legendaran si nema dalje...

Velež, Sloboda, Sarajevo, Čelik (klubovi iz bivše Juge), itd.. Dolaskom klubova iz RS vi ste jedini klub sa tradicijom.
Ma ja se sjećam, nešto mi onako kroz maglu dođe ona prva sezona na kojoj nam zamjerate da smo namontirali Leotaru, poslije te se nešto baš i ne sjećam pola tone titula koliko ih ti nabroja...

Koja prva sezona? Prvi zvanični šampion BiH po UEFA-i je Željezničar. Godina ? 1998. Slijede titule 2001 i 2002.

Ovdje možeš vidjeti neke njemačke(UEFA) arbitre koje sude finale play-off-a :mrgreen:

[youtube][/youtube]

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 15:16

tatamata je napisao/la:Znate sta,ja sam mislio da ce ovi navijaci kluba,koji nije osvojio kup,sad kad su dobili po guzi,bar malo da se stisaju i da se sklone sa nase teme,ali izgleda da njima treba i da im titulu otmemo,da se spuste! :mrgreen:

Stvarno sam se ismijao nenormalno,citajuci teorije zavjere,pogotovo onom momku,cini mi se "neprilagodjenom",kad je optuzio Schlagera da je namjestio utakmicu...Mislim sta reci nego da mu nadimak oslikava status u drustvu.A ima ih jos slicnih njemu.Drop na primjer,maskota foruma i teme FK Borac...Samo naprijed,niko tebe ne moze zaustaviti da pises sinko!Salu na stranu,trebalo bi takvim sto je on oteti tastaturu...

Ko zna sta bi bilo da je Zeljeznicar osvojio kup,i time duplu krunu!Pa to bi bilo svrsavanje ovuda,ne bi se mogao napisati post.A onda sigurno ne bi bilo price o namjestanju.Na primjer da je Zeljeznicar preokrenuo na 3:2,to nikako ne bi bilo sumnjivo.Kao... ;)

Zamislite vi kako je njima jadnicima,oteli smo im pehar iz ruke.Njima,koji su to cekali kao ozebao sunce...A mi ih ponizili na sred Grbavice,u sred Sarajeva,pred TV kamerama,pred 15 000 ljudi na stadionu,i pred ko zna koliko jos pored malih ekrana... ;) Srce mi je puno kad se sjetim MUKA od 2,3 sekunde kad je Borac dao prvi gol,a o drugom da ne pricam. :lol: Kad se sjetim majica...Pa to cu pricati unucima,kako ste se prosuli.Sad s tim majicama mozete samo WC klorisati,i brisati.Nemojte ih oblaciti smijace vam se ljudi,pogotovo komsije koje navijaju za gospodskiji klub,Sarajevo.

Ne znam samo kako imate obraza pricati da je namjestena utakmica.Umjesto,da vam bude drago,sto se jedan takav mec uopste odigrao u BiH.Sto su ga odigrali klubovi sa tradicijom,sa navijacima,sa gradovima koji ih podrzavaju.Pricaju stariji ljudi da se dugo takva utakmica nije vidjela na ovim prostorima,a vi pljujete po tome.Sramite se,samo vam to mogu reci.

I za kraj samo da kazem.Pitaju neki,sto se radujete osvajanju Kupa BiH,i sto se radujete tituli,kad kazete da vam ne treba?E pa zbog ovoga sto se sad desava.Sto ste nas podcjenjivali,sto ste se dizali u nebesa,sto ste nam se smijali,i najavljivali duplu krunu svi redom,sto ste govorili da necemo prismrditi golu,sto ste govorili da smo kanta za nabijanje,da smo treceligasi,sto bi pola vas za ova dva trofeja dalo sve sto ima,sto vam to toliko znaci,a nama ne,a opet vam otmemo.E u tome ja uzivam u tome mi svi uzivamo...Budite pozdravljeni i slobodno pisite jos nebuloza,lose sam volje,pa da se smijem.
Evo sam je rekao u cemu on uživa ,pametnom dosta...kakav pacenik, ali nije jedini, mahom su svi takvi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 maj 2010, 15:32

Mogu samo reci sve se vraca sve se placa. Namjestili su utakmicu sa Zepcom jos kada Borac prvi put ispao, sada smo im vratili sa kamatom i to kada su se najvise nadali i bili sigurni u pobjedu i duplu krunu, ovako corak, jos kad ih Laktasi puknu u nedelju bice kraj svijeta :lol: :lol: :lol:

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 15:37

SrdjanBL je napisao/la:Mogu samo reci sve se vraca sve se placa. Namjestili su utakmicu sa Zepcom jos kada Borac prvi put ispao, sada smo im vratili sa kamatom i to kada su se najvise nadali i bili sigurni u pobjedu i duplu krunu, ovako corak, jos kad ih Laktasi puknu u nedelju bice kraj svijeta :lol: :lol: :lol:

Mogli bi ovako stvari postaviti : 'vi ste bili prvi unatrag 5 kola,a mi vam uzeli prvenstvo' . Baš je to šega :lol:

Raduju su i podjebavaju jadnici zato što su nakon odlične sezone osvojili makar onaj mali trofej :lol: :lol:

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 maj 2010, 15:42

Ja sam od pocetka sezone znao da Borac nece uzeti titulu, tako da mi to sto cete vi "mozda" biti prvi to je uredu, mada sam ja vise ocekivao da ce to biti Siroki, ali eto tako je kako je. U svakom slucaju svaka vam cast na "mozda" tituli, imali ste vecu seriju gostujucih pobjeda od Borca i to je rijesilo prvenstvo, opet kazem "mozda". Ali mi smo bolje odigrali kup i prvenstvo izmedju nas, medjusoban skor. Mada i dalje mislim da su ovo dvije ekipe podjednakog kvaliteta 8-)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 15:44

SrdjanBL je napisao/la:Ja sam od pocetka sezone znao da Borac nece uzeti titulu, tako da mi to sto cete vi "mozda" biti prvi to je uredu, mada sam ja vise ocekivao da ce to biti Siroki, ali eto tako je kako je. U svakom slucaju svaka vam cast na "mozda" tituli, imali ste vecu seriju gostujucih pobjeda od Borca i to je rijesilo prvenstvo, opet kazem "mozda". Ali mi smo bolje odigrali kup i prvenstvo izmedju nas, medjusoban skor. Mada i dalje mislim da su ovo dvije ekipe podjednakog kvaliteta 8-)
Ja sam bio ubjeđen da mi nećemo uzeti. A ovako ne mogu ti opisati koliko sam sretan i koliko me trenutno zaboli **** za kupom. Šampioni! Samo kada se sjetim da smo, hej čovječe ŠAMPIONI , odmah me automatski počne boliti ku.ac za kupom. Tako je :lol: A sada ćao
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 21 maj 2010, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 maj 2010, 15:45

Prvo skociti pa reci hop. ;)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 maj 2010, 15:47

drop je napisao/la: Evo sam je rekao u cemu on uživa ,pametnom dosta...kakav pacenik, ali nije jedini, mahom su svi takvi.
Pa to sam ja ponovio 100 puta.I priznao da u tome uzivam...Da se vi pojedete. ;) Ne znam da li smo svi takvi,ali vecina jeste.Je l znas ono kad si bio mali,pa vidis nekog bogatasa dobije biciklo,a ti jadan nemas.A on taj bicikl razvali pa baci,jer mu nista ne znaci.A ti gledas i mislis se,joj da je meni jedan,ja ga nikad ne bi bacio. :mrgreen:

Drop ti si maskota!!!Uzivam u tvojim postovima.

Suntu jeu visi na nasoj temi od 11 ujutro... :mrgreen: Skontajte to...I stalno ponavlja,jbt mi smo sampioni,a niko ga ne ferma! :lol: Ma joj vas strumfova,da vas nema,trebalo bi vas izmisliti.
Treci put castimo

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 15:47

SrdjanBL je napisao/la:Prvo skociti pa reci hop. ;)

Ne sekiram se. Ne možemo dati i njima dva gola fore kao što smo vama.

Banjaluka SRB
Kontakt:

Post Postao/la Banjaluka SRB » 21 maj 2010, 15:57

Ја - ' " $ ? " / " $ &, а " вас & ? у $, а " & $ за & :o

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 21 maj 2010, 15:59

Na zapadu, a Boga mi, ni na istoku ništa novo. Svi su se uvijek ložili najviše na Želju, pa zašto bi sada bilo drugačije? I neka, uvijek su postojali veći i manji timovi, a iznenađenja su uvijek moguća. To i jeste draž takmičenja.
Ali, ko vama daje pravo da pojedincima uskraćujete pisanje po ovoj temi...Mislim, nema potrebe prepucavati se glupostima i neargumentovanom diskusijom, ali ovo je forum pobogu i na određenoj temi se može pisati, ako se predmetni tekst odnosi na istu.
Evo, ja ću napisati da Borac nije trenutno bolji od Želje bez obzira što je zasluženo uzeo kup. Zašto? Zato što tako kaže statistika. Zato što su Borac i Željo odigrali 3 utakmice tokom 2010 godine, a Željo je jednom pobijedio i 2 puta odigrao neriješeno. Željo je odigrao 19 utakmica i samo jednom izgubio, a Borac je 5 utakmica izgubio...Željo je prvoplasirani tim, a Borac drugoplasirani. I neko sada treba da mi kaže, ma bježi sa teme...U nedostatku argumenata, naravno.

Na kraju krajeva, idu evropska takmičenja, ide Premijer liga 2010-2011, a vaš Đ(Dž)imi je tek uključio vijuge i prilagodio se, kako reče Lazarevo. Malo je okasnio, ali nema veze...biće Borac još bolji.

Izbaciti Laktaše u drugu ligu, proslaviti titulu i zapjevati Grbavicu u Trebinju, popiti pivu na Stradunu...neprocijenjivo
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 16:02

tatamata je napisao/la:
drop je napisao/la: Evo sam je rekao u cemu on uživa ,pametnom dosta...kakav pacenik, ali nije jedini, mahom su svi takvi.
Pa to sam ja ponovio 100 puta.I priznao da u tome uzivam...Da se vi pojedete. ;) Ne znam da li smo svi takvi,ali vecina jeste.Je l znas ono kad si bio mali,pa vidis nekog bogatasa dobije biciklo,a ti jadan nemas.A on taj bicikl razvali pa baci,jer mu nista ne znaci.A ti gledas i mislis se,joj da je meni jedan,ja ga nikad ne bi bacio. :mrgreen:

Drop ti si maskota!!!Uzivam u tvojim postovima.

Suntu jeu visi na nasoj temi od 11 ujutro... :mrgreen: Skontajte to...I stalno ponavlja,jbt mi smo sampioni,a niko ga ne ferma! :lol: Ma joj vas strumfova,da vas nema,trebalo bi vas izmisliti.
Prvo ,u kakvim zabludama ti živiš to je žalosno...niko se ne jede vec se pripremamo lagano za osvajanje Titule.
Drugo, sve si sam napisao o sebu u postu...covjek koji umislio da se drugi "jedu" :shock: i još uživa u tome definitivno nije sav svoj...patetika, ali takve treba žaliti.
Trece, OK ja jesam maskota foruma (nije problem,mora neko i to biti i ja sam to nebe preuzeo) ali žalosno vidjeti covjeke koji je teško opterecen i napacen do te mjere da ce svojim unucima pricati o ovom istorijskom podvigu (ko da je boj na Kosovu bio jbt :o ) i to sve samo da bi se drugi "jeli".
Dijagnoza: teška,iskompleksiranost i opterecenost sa Željom i manijacima...Preporuka: hitna hospitalizacija i maximalna pažnja bolesniku...pecat,potpis :!: ...idemo dalje - hajmo Slijedeci.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 21 maj 2010, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 21 maj 2010, 16:03

Puzigaca malo opsrnije ?! :)
1996

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 maj 2010, 16:04

drop je napisao/la: Prvo ,u kakvim zabludama ti živiš to je žalosno...niko se ne jede vec se pripremamo lagano za osvajanje Titule.
Drugo, sve si sam napisao o sebu u postu...covjek koji umislio da se drugi "jedu" :shock: i još uživa u tome definitivno nije sav svoj...patetika, ali takve treba žaliti.
Trece, OK ja jesam maskota foruma (nije problem,mora neko i to biti i ja sam to nebe preuzeo) ali žalosno vidjeti covjeke koji je teško opterecen i napacen do te mjere da ce svojim unucima pricati o ovom istorijskom podvigu (ko da je boj na Kosovu bio jbt :o ) i to sve samo da bi se drugi "jeli".
Dijagnoza: teška,iskompleksiranost i opterecenost za Željom i manijacima...Preporuka: hitna hospitalizacija i maximalna pažnja bolesniku...pecat,potpis :!: ...idemo dalje - hajmo Slijedeci.
Sta reci!Najjaci si! ;)
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 maj 2010, 16:12

cassanova je napisao/la:Puzigaca malo opsrnije ?! :)
nema nista opsirnije, ukratko, šuplja priča, nema željezničar para da plati obeštećenje eventualno za puzigaću borcu kod kojeg je puzigaca pod ugovorom jos godinu ili godinu i po.

A s druge strane, gdje to igrači direktnih rivala , tako lako prelaze iz jednog u drgui klub, mislim desava se ali urijetko, valaj se puzigaci nekad vratiit u banjaluku, a vrec je imao jedan izlet sa odlaskom u celik sto mu se oprostilo. Kad se vracao u Bprac iozjavio je, u BiH mogu igrati samo za Borac

mada da se mene pita ja bi ga dao bez obestecenja pod uslobvom da nama zeljho da rovcanina
TREĆI PUT ČASTIMO !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 maj 2010, 16:14

Banjaluka SRB je napisao/la:Ја - ' " $ ? " / " $ &, а " вас & ? у $, а " & $ за & :o
Kako ste nas to vi razbili?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.