Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Zivot
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Zivot » 29 jul 2015, 15:40

To stoji ako Turci izgube od Litve onda smo 4.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 29 jul 2015, 15:42

bordobijeli je napisao/la:svi znamo pljuvati po ljudima koji vode saveze to je u nas uvijek tako cak je jedno vrijem bila madijska hajka na Haruna moram vam reci da je ovo veliki uspjeh KS BIH na celu s Harunom i Dinom ,posebno HARUN covjek je toliko truda dao zaorganizaciju mladji liga i reprezentacija to je ovaj uspjeh ,naravno svaka cast trenerima i igracima ali sad vidimo sta znaci prava organizacija i predan rad

Znači sad je ovo harunov uspjeh, a ispadanje U 20 nije harunov ne uspjeh, moramo biti dosljedni, jeli tako, ili se i dalje držimo da je Harun samo jednog selektora postavio, a ostale mu nametnuli ili je on postavio sve.

Ali nema veze, svaka čast momcima, i kako uvijek kažem samo nek se bore, rezultat nikad neizostane,i nagradi one koji se oznoje.

p.s. Ja mislim da je pošteno reći sad hvala Selimoviću, jer su ga ebavali da je ovo njegova Spars reprezentacija.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 jul 2015, 15:45

samo nek ne igramo sa srbima, fizicki su mocni, ostalo je svejedno...njemci su prvi u skoku...ja bih volio francuze, uz poznatu taktiku:pusti im sut i napuni reket...pa sta bude

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 29 jul 2015, 15:45

u kolko kadeti igraju i hocel opet biti prenosa da uzivamo malo.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 29 jul 2015, 15:46

baglama je napisao/la:samo nek ne igramo sa srbima, fizicki su mocni, ostalo je svejedno...njemci su prvi u skoku...ja bih volio francuze, uz poznatu taktiku:pusti im sut i napuni reket...pa sta bude

Nije loša zamisao, samo koliko bi mi mogli fizički izdržat sa njima takvu igru, e to je pitanje, jer prestrašno fizički dominiraju, a nas baš šut za tri i neide posebno.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 29 jul 2015, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 jul 2015, 15:47

Kadeti su u pola 5. Inace svaka cast momcima. :bih:

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 29 jul 2015, 15:48

čestitke, momcima!

ova selekcija, za razliku od U-20 ima više potencijalnih igrača za A tim.
pored sigurnog atića (oduševljen sam negovim čitanjem igre- skokovima, asistencijama, prodorima, blokadama, šut mora još vježbati) tu su radilica memić (samo da ga centimetri ne oslabe u razvoju), manjgafić (odličan osjećaj za skok, solidan šut s distance), penava, aleksić koji je sigurno već sad bolji od zahiragića, gegić, koji mi ponekad neinteligentno djeluje...nadam se bar dvojici gotovih igrača od ovih.

đedović mi je razočaranje, bojim se da će propasti, neodoljivo pasivnošću podsjeća na sandra gačića...nijedan od njih ništa nema...ali, eto, dajem đedoviću fore još 2 godine...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2015, 15:48

kim je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:svi znamo pljuvati po ljudima koji vode saveze to je u nas uvijek tako cak je jedno vrijem bila madijska hajka na Haruna moram vam reci da je ovo veliki uspjeh KS BIH na celu s Harunom i Dinom ,posebno HARUN covjek je toliko truda dao zaorganizaciju mladji liga i reprezentacija to je ovaj uspjeh ,naravno svaka cast trenerima i igracima ali sad vidimo sta znaci prava organizacija i predan rad

Znači sad je ovo harunov uspjeh, a ispadanje U 20 nije harunov ne uspjeh, moramo biti dosljedni, jeli tako, ili se i dalje držimo da je Harun samo jednog selektora postavio, a ostale mu nametnuli ili je on postavio sve.

Ali nema veze, svaka čast momcima, i kako uvijek kažem samo nek se bore, rezultat nikad neizostane,i nagradi one koji se oznoje.

p.s. Ja mislim da je pošteno reći sad hvala Selimoviću, jer su ga ebavali da je ovo njegova Spars reprezentacija.
cuj neuspjeh imamo 5 selekcija sve igraju A divizije ,zenske selekcije u ovakvoj teskoj finansiskoj situaciji to je veliki uspjeh ja samo kazem kad znamo pljuvati treba onda biti posten i pohvaliti dobar rad . odbojka ,rukomet i ostali sportovi u kojima isto imamo talenata ali ti savezi su smijesni ,zato kazem zasto je tesko nekog pohvaliti naravno to je BIH da treba nekog kritikovati svi bi skocili :bih: :salut:

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 29 jul 2015, 15:56

guillermo je napisao/la:u kolko kadeti igraju i hocel opet biti prenosa da uzivamo malo.
Valjda ovdje bude stream:

http://1tv.ge/en/live.html

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jul 2015, 15:59

Ma ovo je savez za pozeljeti, da su nam svi savezi ovakvi daleko bi dogurali.

Bacite link Muse i kompanije ako nije problem.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 29 jul 2015, 16:00

bordobijeli je napisao/la:
kim je napisao/la:

cuj neuspjeh imamo 5 selekcija sve igraju A divizije ,zenske selekcije u ovakvoj teskoj finansiskoj situaciji to je veliki uspjeh ja samo kazem kad znamo pljuvati treba onda biti posten i pohvaliti dobar rad . odbojka ,rukomet i ostali sportovi u kojima isto imamo talenata ali ti savezi su smijesni ,zato kazem zasto je tesko nekog pohvaliti naravno to je BIH da treba nekog kritikovati svi bi skocili :bih: :salut:
Sad će morat novu konstataciju naći, ne može više ona sve reprezentacije u a diviziji, normalno nekaže muške, jer ženske nisu :D. Ali vratiće se za dvije godine u A diviziju.

Mjesto da sami obezbjede pare od sponzora ko svi normani, molim ministarstvo da odobri 600.000 Km da gledamo prvu petorku Zahiragić-Pašalić-Peršić-Bavčić-Zimić.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 29 jul 2015, 16:33

Cestitke momcima na novoj pobjedi i prolasku dalje. :bih:

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jul 2015, 16:39

Imal link buducih NBA zvijedza Muse i kompanije ???
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 29 jul 2015, 16:40

Zivot je napisao/la:Imal link buducih NBA zvijedza Muse i kompanije ???
Izgleda da neće prenositi, na onom linku što smo gledali prethodna dva dana
sada je atletika.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jul 2015, 16:44

armin je napisao/la:
sada je atletika.
Prava steta, jer samo takvo je uzivanje njih gledat, bez ikakvog nerviranja i srkleta :D

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 29 jul 2015, 16:45

Zivot je napisao/la:
armin je napisao/la:
sada je atletika.
Prava steta, jer samo takvo je uzivanje njih gledat, bez ikakvog nerviranja i srkleta :D
Jeste vala :D barem imamo link za praćenje rezultata, gore postavljen.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 29 jul 2015, 16:48

Idemo ludo idemo jako :D 14:4 trenutno
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 jul 2015, 16:50

Baš sam se bio naložio da ću i njih gledat :mrgreen:

Španija gubi na poluvremnu 42-40 :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jul 2015, 16:53

Ubacili nas na onaj link

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.