Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
nije ni prva ni zadnja koja je to uradila... đaba njoj izgled kad je glupa orangutan. ja ne znam kako neko moze pregledati tu njenu prognozu ja nisam uspio nikad vise od 10 sekundi bez mute-a.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Jooj valja sad onu mrezu crtat iz tehnickog za tehnicka slova ili nesto tako.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
jbt to se radi u petom kolko' ja znamsikirica je napisao/la:Jooj valja sad onu mrezu crtat iz tehnickog za tehnicka slova ili nesto tako.![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- the scouser
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Vid' te sta se zbilo Wolverineovom avataru
Vid' te sta se zbilo Wolverineovom avataru
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
jesil ti stavio pogresan video ili ja pogresan avatar? ne kontam.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jbt sto me lik nocas na treningu izlevati..ja se danas sjetih ove pjesme [youtube][/youtube] i onako cijeli dan je pjevam i nocas na treningu ja se ufuro pjevam i negledam sta rade...kad odjednom meni trener veli:"kad se pjeva moze se i po bini hodat malo,mrdaj guzove
"....

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
PAZITE GLUPOSTI.
Samo za muškarce ___
Poslao : Damir Vukić
Pošto su se žene urotile sa nekim statusima vrijeme je da i mi muškarci pokušamo našim šiframa da njih iznerviramo.
Znači radi se o sljedećem. One su trebale da napišu gdje ostavljaju svoje torbe kada uđu u stan. Pa su pisale : "na frizideru, na fotelji, ... itd itd "
E sada bih ja zamolio vas da radite sljedeće. U svojem komentaru napišite ovako.
Broj cipela koji nosite podjeljeno sa 2
Znači da u komentar napišete 20cm ako je broj vasih cipela 40. Ko zna šta će ženama pasti na pamet kada primjete silne centimetre u statusima hehe.
Poznato je da su osvanule u novinama pa hajde da i ovaj eksperiment uspije.
Ali statusi počnite pisati nekada ujutro da ova poruka obiđe što više ljudi. Do sada ju je pročitalo nekoliko hiljada muškaraca i spremni su da napišu svoj status.
OVU PORUKU POŠALJITE SVOJIM PRIJATELJIMA NA FACEBOOKU ...

Samo za muškarce ___
Poslao : Damir Vukić
Pošto su se žene urotile sa nekim statusima vrijeme je da i mi muškarci pokušamo našim šiframa da njih iznerviramo.
Znači radi se o sljedećem. One su trebale da napišu gdje ostavljaju svoje torbe kada uđu u stan. Pa su pisale : "na frizideru, na fotelji, ... itd itd "
E sada bih ja zamolio vas da radite sljedeće. U svojem komentaru napišite ovako.
Broj cipela koji nosite podjeljeno sa 2
Znači da u komentar napišete 20cm ako je broj vasih cipela 40. Ko zna šta će ženama pasti na pamet kada primjete silne centimetre u statusima hehe.
Poznato je da su osvanule u novinama pa hajde da i ovaj eksperiment uspije.
Ali statusi počnite pisati nekada ujutro da ova poruka obiđe što više ljudi. Do sada ju je pročitalo nekoliko hiljada muškaraca i spremni su da napišu svoj status.
OVU PORUKU POŠALJITE SVOJIM PRIJATELJIMA NA FACEBOOKU ...
23 hahaha 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:23 hahaha
1921 je napisao/la:Ja nemam nikakvih bolesti hvala Bogu, zdrav prav nista mi ne fali. Nego kontam kad mogu ljudi iz cijelog svijeta dolaziti, mogu i ja preci nekoliko stanica od Grbavice do Zetre. Haj eto nisam dzaba stajao, bilo je ljudi koji su stajali 2h pa su odustalimiky_hz je napisao/la:1921 je napisao/la:Tek sam danas skontao da smo mi papanska nacija na kvadrat. Bio kod Torabija, 1 000 000 dusa.. ljudi padaju u nesvijest, gube se, papci guraju sa svih stranaIsto ko da se u Zetri dijele pare, pa stoka nagrnula. Zamalo cura bez noge nije ostala, a niko ni trepne
![]()
I onda se pitaju zasto idemo u inostranstvo
Ja radim tu par dana,danas sam se nasao na ulazu....znaci dnevno prodje po 25 hiljada minimalno,a nemoze se odma primiti sva masa,pa se pravi frka,svi hoce preko reda bla bla...ima strasnih slucajeva od one djece najmladje do onih starih koji jedva hodaju...znaci jutros kad sam dosao na posao tamo oko pola 8 to je hrpu naroda bilo,a on tamo nekad kasnije pocinje...to se po citav dan mrzne,gura tu da bi doslo i sa njim se rukovali i on valjda to neku energiju provuce sta vec,ali skoro svaki dan jedni te isti se vrte,mada nekim on kaze da se moraju vratiti jel treba da zavrsi to ako ima nekih problem veci....inace narod da te bog sacuva,redovno neko od osiguranja dobije stoc![]()
Inace desila su se dva slucajeva od kojih sam i ja poceo vjerovati u njega:) ..znaci prvi slucaj kada je osobi koja je bila slijepa vratio vid,i drugi slucaj kad je momka nekog koji je 15 godina u kolicima digao na noge i momak prohodao...jbg malo sva ova prica zvuci Coperfildskaali tako ispade
Evo sad mi javise da je ipak na TVSA bio prilog o tom momku na kraju Dnevnika. Kaze mi dajdza da se mali digao iz kolica, a majka mu pocela plakati i blagoslovi Mekkija. Znaci ono, covjek pomaze.. ne moze svima, ali ima tu bioenergiju. Nisam na prvi mah vjerovao, ali i ja pocinjem vjerovati. Kad uzmes sve, pa on je masu ljudi usrecio. Eto prvenstveno tu majku djeteta, jer zamisli koji je to sok za nju.
Evo one djevojcice o kojoj sam pricao. Pogledajte !
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/djevoj ... gneta.html
može biti svašta, ali kad malo bolje razmisliš, nameće se jedno veoma logično pitanje : postoji li mogućnost da su ta ozdravljenja iscenirana ??? ljudi, naročito u BiH, su spremni za novac mnogo toga uraditi, pa zašto ne i odglumiti čudotvorno ozdravljenje ???
ne kažem da je tako, ali ipak mislim da uopšte ne treba isključiti to kao opciju...
FORZA MARŠAL !!!
OTNYS_YNWA je napisao/la:Bosco je napisao/la:23 hahahaI meni.
23 cm moraš napisati.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pretpostavljam da je diplomu dobila u TravnikuLily je napisao/la:Everything is possible if you get down on your knees.sikirica je napisao/la:Malo s onim profesorom,malo s ovim itd.Lily je napisao/la: Upravo tako. Diplomirala pravo a kur.va se po najjadnijoj tv kuci u BiH.![]()
Boga pitaj kako je ona do te diplome dosla.
Naravno,znate na sta mislim.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sve najbolje. Puno zdravlja, sreće, treba, postova, što manje banova itd.Megamon je napisao/la:Sretan rodjenadn Frutek
[youtube][/youtube]
Frutek,sretan rodjendan,sve najbolje
Frutek,sretan rodjendan,sve najbolje
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Megamon je napisao/la:Sretan rodjenadn Frutek
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sreetan rođendan Frutii
Sreetan rođendan Frutii
[youtube][/youtube]
Sedi žena na mravinjak, i oće platu!
Đ Đ Đ Đ Đakon, Đeram, Đilkoš, Đubrovnik, Đubre...
Srećko Šojić legenda
znal ko hocel biti novih epizoda...
Sedi žena na mravinjak, i oće platu!
Đ Đ Đ Đ Đakon, Đeram, Đilkoš, Đubrovnik, Đubre...
Srećko Šojić legenda
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Sretan rodjenadn Frutek
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel