Slobodno krenite, bice karata milion posto...Elddar je napisao/la:Može li mi neko reći koliko karata je u prodaji? Došlo bi nas 20-ak iz Tuzle. Molim vas što prije da odg
P.S. Ako ne bude, imas moju kartu...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Slobodno krenite, bice karata milion posto...Elddar je napisao/la:Može li mi neko reći koliko karata je u prodaji? Došlo bi nas 20-ak iz Tuzle. Molim vas što prije da odg
Evo sad prestala i ovdje,pa ljetni pljusak,ma nek pada i veceras,briga me,samo da bude kratko.kenooo je napisao/la:raja hoce ovi slovenci pokisnuti do veceras hahah
U 21 h..Nema nigdje prenosa utakmice..zvjezdas je napisao/la:u koliko je sati utakmica,ima li prenosa na tv i kojoj,hvala
Uz Boziju pomoc i podrsku navijaca, samo hrabro."Vjerujem u nas i siguran sam da možemo odigrati dobru utakmicu i zabiti tri gola. Istina, biće teško, ali vjerujem u snagu našeg kolektiva i uz veliku podršku s trbina sve je moguće", dodao je Bekrić.
Elegant je napisao/la: Uz Boziju pomoc i podrsku navijaca, samo hrabro.
Ne vjerujem da je neka nasa ekipa pa hajde uostalom i to sto pravi razliku izmedju nas i njih je taj profesionalni pristup svemu.skyisthelimit je napisao/la:Elegant je napisao/la: Uz Boziju pomoc i podrsku navijaca, samo hrabro.
ja vjerujem da su njihovi igraci glavama vec prosli zbog toga bi to mogli iskoristiti. Njima je cini se glavna briga hoce li Dudelange proci nego vecerasnja utakmica. Kaznite ih
nećevm22 je napisao/la:zar nece biti na FACE TV prijenos ??
Buu je napisao/la:iskarlet dokle si momcino ? Daj Bože da vas ne vrate.
Trenutno korisnika/ca: antibot, Hazre, Hrasno15, Kockoglavi, Lokomotifa, NazorUso, nindza, Plavamamba, Rahatlokum, sebalos, seha77, WeekendOffender i 95 gostiju.