FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 19 sep 2016, 22:49

Beduin je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:dal to znaci da ce i privrednik Suljo biti na C sektoru, posto je to inace njegovo mjesto
Dobrodosao je i on i svako ko zeli dobro Slobodi, igracima podrska treba kao nikada.

A znamo sta radimo, ili cream de la cream Zapada ili nista.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 sep 2016, 22:50

znaci A tribina uvijek raspolozena za jbavanje majke, old school Fukare u sektoru C i Fukare na sjevernoj tribini
bit ce ludnica :kafa:

#psihijatrija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2016, 22:52

harry_90 je napisao/la:Mogu mislit koji ce to biti cirkus na C tribini :lol:

Nemam volje se vise pojavit na stadionu nakon svega,ako ce se Imamovic tjerati onda hocu.. :mrgreen:
Suljo i Aco govore da zele dobro Slobodi, a nije im Azmir bas po volji. Ako takvi dodju nije to to.

Hocu da se navija protiv vlasti i za Azmira. Ako se nece navijati za Azmira i podrzati covjeka otici cu ba A ili B.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 sep 2016, 22:54

@beduin :thumbup:
Kopirati post na svakoj stranici
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 sep 2016, 22:56

Znaci u subotu na C sektor :salut: :salut: odlicno :salut: kao sto kaze Chinaglia bit' ce ludilo :mrgreen: uvijek "luda" raja sa zapada, old school na C sektoru i Fukare na zapadu( dal' ce ih bit' vidit' cemo :mrgreen: )

Inace, cini mi se da je najbolje glasat' za Gadzu ili mozda cak za Berbica :kafa: :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2016, 23:03

tuzlak1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Mogu mislit koji ce to biti cirkus na C tribini :lol:

Nemam volje se vise pojavit na stadionu nakon svega,ako ce se Imamovic tjerati onda hocu.. :mrgreen:
Suljo i Aco govore da zele dobro Slobodi, a nije im Azmir bas po volji. Ako takvi dodju nije to to.

Hocu da se navija protiv vlasti i za Azmira. Ako se nece navijati za Azmira i podrzati covjeka otici cu ba A ili B.
Nije brate ovo preuzimanje tribine niti kakvo nadmetanje, nego se okuplja stara raja koja se davno dokazala, druzimo se na C tribini, zagrmimo i dadnemo podrsku igracima, Zapad ce nas sigurno ispratiti... a dalje... necu da detaljisem, kao sto sam napisao gore, dodji i povedi jarane koji zaista vole klub da se druzimo, upoznajemo, navijamo, nerviramo... ;)

@Pinoglavi :thumbup: treba kopirat tekst i na naredne stranice da se ne zagubi ili zaboravi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 sep 2016, 23:05

"C" tribina? Jeste vi ozbiljni? Sta vam fali na sjever doc?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2016, 23:07

Kad prije forumas uspjede kopirati moj post na Red Black Killers FB grupu? A ja zamolio da se ne objavljuje, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 19 sep 2016, 23:12

Ja sam to davno najavio.Cim su ona dvojica uradila to sto su uradila.I neku noc vidim na fb da se obistinilo.Iako je s jedne strane ovo dobar potez s drugim je riskantan i mozemo puno izgubit.Da pustimo ovako kako je sada gubimo i Klub u grupu, ako se aktiviramo mozda uspijemo spasiti klub ali grupa ce da pretrpi puno.
Ja na sjever vise ne isao dok su ovi "daj mi cvaju" tu.
I dok je neko bio u Travniku (hvala bogu nisam) pecat grupe i udruzenja gradjana ffc je koristen za ovjeru nekakvih bilderskih diploma.Sloboda ispred bildanja.
Rodjaci vezite se polijecemo.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2016, 23:12

Doci cu ja sa dva jarana sa kojima uvijek dolazim. Ali smo ubijedjeni da treba nekako dati podrsku Azmiru i nagrditi vlast. Znaci ubjedjeni smo da je to ispravno.

Ako mislimo razlicito onda se moze navijati ali to nece vratiti Azmira. Ispado veliki Azmiroljubac ali tako je, covjek nas moze izvaditi jedini. I nervira me stav biti ce Slobode i nakon Azmira i prije je bilo. Biti ce ali kakve.

Ono mozemo se mi okupiti ali to nece ukloniti probleme koji ce nastati vec u proljece ili nakon izbora.
Zato necu da stojim sa Acom ili Suljom kada ne mislimo isto. Ako takvi prevladaju sada crno nam se pise. Gnusam se na onaj sastanak sa Jasminom dan nakon odlaska, povraca mi se od neutemeljenih kritika na racuna Azmira.

Zato nadam se da ljudi narednu utakmicu nece prihvatiti prosjecnu Slobodu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2016, 23:15

RollingPaper je napisao/la:"C" tribina? Jeste vi ozbiljni? Sta vam fali na sjever doc?
Druze sta cu tamo, likovi poturaju nogu Azmiru i ulijecu klizece. Da navijam uz par njih koji su jedva docekali da covjek ode, ne hvala.
Ja sam uz "seljaka" Azmira i isto ocekujem od citavog zapada.

Znaci ubijedjen sam u ovo sto mislim. Volim klub. Nemam nikakve koristi, nisam clan stranke.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 sep 2016, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 sep 2016, 23:16

Navijat' za Slobodu, podrzat' Azmira, popljuvat' Jasmina :kafa:

evo sad' slusam Berbin intervju na Tuzlanskom pa kaze da mu je jedan od ciljeva zavrsiti Tusanj( naravno ako pobijedi na izborima ) :mrgreen: i kaze da podrzava Azmira :mrgreen:
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 19 sep 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 sep 2016, 23:21

. .. mi smo najorganizovaniji kad smo u problemima. . . ne sumnjam u dobar odziv . . .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2016, 23:22

Beduin je napisao/la:Kad prije forumas uspjede kopirati moj post na Red Black Killers FB grupu? A ja zamolio da se ne objavljuje, hhh.
Zato sto cita ovo vise ljudi od nas koji pisemo. :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 sep 2016, 23:34

Nemate pojma kako je čitan ovaj forum.... Posebno nas Pfd.... Posebno ovih dana...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 19 sep 2016, 23:35

Beduin je napisao/la:Ovako:
"Svi istinski navijaci i ljubitelji Slobode i svi oni koji su nekada bili dio grupe pozivaju se da u subotu protiv Radnika dodju na C tribinu i da zajedno navijamo i dadnemo podrsku nasem voljenom klubu".
Ne mogu otkrivati detalje niti imenovati nekoga, vjerujem da razumijete zasto, ali znajte da dolaze momci koje smo svi ovdje prizeljkivali i pozivali, ima da napravimo atmosferu kakvu zasluzuje ovaj klub, ovaj grad i svaki simpatizer Slobode. Ovo nije suplja prica, nego ono sto smo svi zelili, idemo svi zajedno na C tribinu Zapada.

Bez ikakvih statusa po FB i pozivanja javnih, molim vas, nego svako da povede onoga ko voli ovaj klub i gotivi navijanje, ko nece stediti glas i dlanove.

Niko, niko, samo Sloboda.

Old school 075
4

Dolazim na C i dovodim 3 jarana,već pao dogovor!!
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 sep 2016, 23:44

Ja lično nisam nesto optimističan u vezi tog dolaska na C... Ima tu dosta likova koji su protiv Husica a ovo bih podržao samo ako će se otvoreno i bez uvijanja prozvati Faraon i dati podrška Husicu... Ostalo me ne zanima jer nemamo mi ništa ni od navijanja ni od podrške Slobodi jer slijedi KOLAPS.... A morat će se protiv sjevera u tom slučaju sto meni ne predstavlja problem ali neki će htjeti da.se ne zamjere i da idu linijom manjeg otpora.... DELIKATNA JE SITUACIJA I NEMA SREDINE....ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV... Pa da vidimo ko ima veću snagu...to sve u slučaju da ZAPAD stane na predsjednikovu stranu
Uglavnom, j e b o referendum kako će ovo zanimljivo biti za vidjet :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2016, 23:46

@staragarda

1.podrska Slobodi
2.podrska Azmiru
3.ebavanje grobarima Slobode.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 sep 2016, 23:48

Ako će Aerials, dolazim i ja. :urnebes:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 sep 2016, 23:51

NKMramor je napisao/la:Ako će Aerials, dolazim i ja. :urnebes:
:urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.