Samo da ovi sugavi izbori prodju ...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma slabo buraz, niko da dođe u Slobodu da tuče najgoreg i mene.staragarda je napisao/la:Nemate pojma kako je čitan ovaj forum.... Posebno nas Pfd.... Posebno ovih dana...
Nema ti druge, ne možeš je dodat na fb.NKMramor je napisao/la:Ako će Aerials, dolazim i ja.
Ne znam sad, Alcz il' zabranjeni ?RollingPaper je napisao/la:Tebe da vidim na sjeveru u subotu!VolimTz je napisao/la:Ako se ti pojaviš i ja ću.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa za sjever ?![]()
Samo da se ne poklopi da isti dan igra Velež u Simin Hanu, ovaj vikend je taj derbi.
Igra u nedjelju.staragarda je napisao/la:Zar Sloga ne igra nedjeljom
Mislim da nema ništa loše u tome da se pruži podrška našoj svetinji Slobodi.Obzirom da si staragarda trebao bi biti uključen u ovu organizaciju.Bojkotuješ sjever,bojkotuješ zapad,idi pred Azmirovu,Jasminovu i batinu kuću navijaj i protestuj i opet navijaj.Popusti čovječe sa politikom,NAŠA STRANKA JE SLOBODA!staragarda je napisao/la:Ja lično nisam nesto optimističan u vezi tog dolaska na C... Ima tu dosta likova koji su protiv Husica a ovo bih podržao samo ako će se otvoreno i bez uvijanja prozvati Faraon i dati podrška Husicu... Ostalo me ne zanima jer nemamo mi ništa ni od navijanja ni od podrške Slobodi jer slijedi KOLAPS.... A morat će se protiv sjevera u tom slučaju sto meni ne predstavlja problem ali neki će htjeti da.se ne zamjere i da idu linijom manjeg otpora.... DELIKATNA JE SITUACIJA I NEMA SREDINE....ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV... Pa da vidimo ko ima veću snagu...to sve u slučaju da ZAPAD stane na predsjednikovu stranu
Uglavnom, j e b o referendum kako će ovo zanimljivo biti za vidjet
Aaaaa, pa trebalo bi onda otići gore i pozdravit vrapcicane... Red je...dok su još federalci... Ko zna gdje će igrati sljedeću sezonu... Vjerovatno će biti i neka invazija armije... Ono,...melburn, London, Tokio, cikago kalkutaNKMramor je napisao/la:Igra u nedjelju.staragarda je napisao/la:Zar Sloga ne igra nedjeljom
Nadam se da je provjereno, opet ću pitat neke igrače pa javim. Mnoge Tuzlake zanima ova tekma.NKMramor je napisao/la:Igra u nedjelju.staragarda je napisao/la:Zar Sloga ne igra nedjeljom
Nismo baš u najboljoj situaciji za to.Možda im se do godine i pridružimo ne do Bog hahahstaragarda je napisao/la:Aaaaa, pa trebalo bi onda otići gore i pozdravit vrapcicane... Red je...dok su još federalci... Ko zna gdje će igrati sljedeću sezonu... Vjerovatno će biti i neka invazija armije... Ono,...melburn, London, Tokio, cikago kalkutaNKMramor je napisao/la:Igra u nedjelju.staragarda je napisao/la:Zar Sloga ne igra nedjeljom
Jarugo, politika nas je i dovela ovdje da ne pišemo o utakmicama, igračima i ekipi generalno... I poštedi me tih bombasticnih izjava tipa "naša stranka je Sloboda".... Jer kad smo nas četvorica prošle godine zapucali u Goražde da bodrimo Slobodu, pređemo 600 kilometara da bi gledali voljeni klub a svi lajkali statuse i pisali tu tvoju parolu mene jeza obuzme od supljiranja... Ako ti se ne sviđa moje razmišljanje slobodno me zaobiđi a vidjet ćemo za mjesec dana ko je bio u pravusuperior1982 je napisao/la:Mislim da nema ništa loše u tome da se pruži podrška našoj svetinji Slobodi.Obzirom da si staragarda trebao bi biti uključen u ovu organizaciju.Bojkotuješ sjever,bojkotuješ zapad,idi pred Azmirovu,Jasminovu i batinu kuću navijaj i protestuj i opet navijaj.Popusti čovječe sa politikom,NAŠA STRANKA JE SLOBODA!staragarda je napisao/la:Ja lično nisam nesto optimističan u vezi tog dolaska na C... Ima tu dosta likova koji su protiv Husica a ovo bih podržao samo ako će se otvoreno i bez uvijanja prozvati Faraon i dati podrška Husicu... Ostalo me ne zanima jer nemamo mi ništa ni od navijanja ni od podrške Slobodi jer slijedi KOLAPS.... A morat će se protiv sjevera u tom slučaju sto meni ne predstavlja problem ali neki će htjeti da.se ne zamjere i da idu linijom manjeg otpora.... DELIKATNA JE SITUACIJA I NEMA SREDINE....ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV... Pa da vidimo ko ima veću snagu...to sve u slučaju da ZAPAD stane na predsjednikovu stranu
Ja sam je i pod granatama pratio.Šta ćemo sad?Nikad nisam bio pretjeran miljenik ni jedne uprave i niti jedne vlasti.Vazda se skandiralo UPRAVA NAPOLJE .Svaka je uprava i svaka je vlast prvenstveno bila tu radi sebe,a ja radi Slobode.Ok?staragarda je napisao/la:Jarugo, politika nas je i dovela ovdje da ne pišemo o utakmicama, igračima i ekipi generalno... I poštedi me tih bombasticnih izjava tipa "naša stranka je Sloboda".... Jer kad smo nas četvorica prošle godine zapucali u Goražde da bodrimo Slobodu, pređemo 600 kilometara da bi gledali voljeni klub a svi lajkali statuse i pisali tu tvoju parolu mene jeza obuzme od supljiranja... Ako ti se ne sviđa moje razmišljanje slobodno me zaobiđi a vidjet ćemo za mjesec dana ko je bio u pravusuperior1982 je napisao/la:Mislim da nema ništa loše u tome da se pruži podrška našoj svetinji Slobodi.Obzirom da si staragarda trebao bi biti uključen u ovu organizaciju.Bojkotuješ sjever,bojkotuješ zapad,idi pred Azmirovu,Jasminovu i batinu kuću navijaj i protestuj i opet navijaj.Popusti čovječe sa politikom,NAŠA STRANKA JE SLOBODA!staragarda je napisao/la:Ja lično nisam nesto optimističan u vezi tog dolaska na C... Ima tu dosta likova koji su protiv Husica a ovo bih podržao samo ako će se otvoreno i bez uvijanja prozvati Faraon i dati podrška Husicu... Ostalo me ne zanima jer nemamo mi ništa ni od navijanja ni od podrške Slobodi jer slijedi KOLAPS.... A morat će se protiv sjevera u tom slučaju sto meni ne predstavlja problem ali neki će htjeti da.se ne zamjere i da idu linijom manjeg otpora.... DELIKATNA JE SITUACIJA I NEMA SREDINE....ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV... Pa da vidimo ko ima veću snagu...to sve u slučaju da ZAPAD stane na predsjednikovu stranu
I nemam ja sta ic ispred kuće faraona, Jasmina i Bate... Ja djecko moj idem na GOSTOVANJA svog kluba... Kontas
Tacno. Zbog Slobode cu nekome, a zna se kome, yebat nanu naninu! Znamo mi na C dobro sta treba raditi.superior1982 je napisao/la:Mislim da nema ništa loše u tome da se pruži podrška našoj svetinji Slobodi.Obzirom da si staragarda trebao bi biti uključen u ovu organizaciju.Bojkotuješ sjever,bojkotuješ zapad,idi pred Azmirovu,Jasminovu i batinu kuću navijaj i protestuj i opet navijaj.Popusti čovječe sa politikom,NAŠA STRANKA JE SLOBODA!staragarda je napisao/la:Ja lično nisam nesto optimističan u vezi tog dolaska na C... Ima tu dosta likova koji su protiv Husica a ovo bih podržao samo ako će se otvoreno i bez uvijanja prozvati Faraon i dati podrška Husicu... Ostalo me ne zanima jer nemamo mi ništa ni od navijanja ni od podrške Slobodi jer slijedi KOLAPS.... A morat će se protiv sjevera u tom slučaju sto meni ne predstavlja problem ali neki će htjeti da.se ne zamjere i da idu linijom manjeg otpora.... DELIKATNA JE SITUACIJA I NEMA SREDINE....ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV... Pa da vidimo ko ima veću snagu...to sve u slučaju da ZAPAD stane na predsjednikovu stranu
Pusti kraju ba,nekontaju bas neke stvari.staragarda je napisao/la:Ništa, eto ja nisam....veći si Slobodas od mene samo me popusti demagogije... Svakako neću na C....Neko je objasnio sta ce biti.... Pozz
C tribina za Jasmina!Mortus je napisao/la:Puna podrška za C tribinu sa desnog sektora Sjevera
Moze vas samo kisa pogurat da vas se skupi vise od 30...SOLINA je napisao/la:Pravi navijači će doći na sjever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.