FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 sep 2016, 23:57

Najbolje bi bilo bez ikakvih podjela, za stolom sve rijesiti.

Samo da ovi sugavi izbori prodju ... :tokralju:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 sep 2016, 00:01

staragarda je napisao/la:Nemate pojma kako je čitan ovaj forum.... Posebno nas Pfd.... Posebno ovih dana...
Ma slabo buraz, niko da dođe u Slobodu da tuče najgoreg i mene. :mrgreen:
NKMramor je napisao/la:Ako će Aerials, dolazim i ja. :urnebes:
Nema ti druge, ne možeš je dodat na fb. :mrgreen:
RollingPaper je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa za sjever ? :kafa:
Ako se ti pojaviš i ja ću. :mrgreen:

Samo da se ne poklopi da isti dan igra Velež u Simin Hanu, ovaj vikend je taj derbi. :mrgreen:
Tebe da vidim na sjeveru u subotu!
Ne znam sad, Alcz il' zabranjeni ?

Inače u istom terminu u Simin Han dolazi Red Army.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2016, 00:30

Zar Sloga ne igra nedjeljom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 sep 2016, 00:34

Tako piše na ss-u. Provjerit ću ponovo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 sep 2016, 00:35

staragarda je napisao/la:Zar Sloga ne igra nedjeljom
Igra u nedjelju. :kafa:

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 20 sep 2016, 00:39

staragarda je napisao/la:Ja lično nisam nesto optimističan u vezi tog dolaska na C... Ima tu dosta likova koji su protiv Husica a ovo bih podržao samo ako će se otvoreno i bez uvijanja prozvati Faraon i dati podrška Husicu... Ostalo me ne zanima jer nemamo mi ništa ni od navijanja ni od podrške Slobodi jer slijedi KOLAPS.... A morat će se protiv sjevera u tom slučaju sto meni ne predstavlja problem ali neki će htjeti da.se ne zamjere i da idu linijom manjeg otpora.... DELIKATNA JE SITUACIJA I NEMA SREDINE....ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV... Pa da vidimo ko ima veću snagu...to sve u slučaju da ZAPAD stane na predsjednikovu stranu
Uglavnom, j e b o referendum kako će ovo zanimljivo biti za vidjet :urnebes:
Mislim da nema ništa loše u tome da se pruži podrška našoj svetinji Slobodi.Obzirom da si staragarda trebao bi biti uključen u ovu organizaciju.Bojkotuješ sjever,bojkotuješ zapad,idi pred Azmirovu,Jasminovu i batinu kuću navijaj i protestuj i opet navijaj.Popusti čovječe sa politikom,NAŠA STRANKA JE SLOBODA!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2016, 00:42

NKMramor je napisao/la:
Aaaaa, pa trebalo bi onda otići gore i pozdravit vrapcicane... Red je...dok su još federalci... Ko zna gdje će igrati sljedeću sezonu... Vjerovatno će biti i neka invazija armije... Ono,...melburn, London, Tokio, cikago kalkuta

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 sep 2016, 00:44

NKMramor je napisao/la:
Nadam se da je provjereno, opet ću pitat neke igrače pa javim. Mnoge Tuzlake zanima ova tekma.

Inače, u Orašju 30-ak RA. :)

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 20 sep 2016, 00:48

staragarda je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Aaaaa, pa trebalo bi onda otići gore i pozdravit vrapcicane... Red je...dok su još federalci... Ko zna gdje će igrati sljedeću sezonu... Vjerovatno će biti i neka invazija armije... Ono,...melburn, London, Tokio, cikago kalkuta
Nismo baš u najboljoj situaciji za to.Možda im se do godine i pridružimo ne do Bog hahah

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2016, 01:01

superior1982 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ja lično nisam nesto optimističan u vezi tog dolaska na C... Ima tu dosta likova koji su protiv Husica a ovo bih podržao samo ako će se otvoreno i bez uvijanja prozvati Faraon i dati podrška Husicu... Ostalo me ne zanima jer nemamo mi ništa ni od navijanja ni od podrške Slobodi jer slijedi KOLAPS.... A morat će se protiv sjevera u tom slučaju sto meni ne predstavlja problem ali neki će htjeti da.se ne zamjere i da idu linijom manjeg otpora.... DELIKATNA JE SITUACIJA I NEMA SREDINE....ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV... Pa da vidimo ko ima veću snagu...to sve u slučaju da ZAPAD stane na predsjednikovu stranu
Mislim da nema ništa loše u tome da se pruži podrška našoj svetinji Slobodi.Obzirom da si staragarda trebao bi biti uključen u ovu organizaciju.Bojkotuješ sjever,bojkotuješ zapad,idi pred Azmirovu,Jasminovu i batinu kuću navijaj i protestuj i opet navijaj.Popusti čovječe sa politikom,NAŠA STRANKA JE SLOBODA!
Jarugo, politika nas je i dovela ovdje da ne pišemo o utakmicama, igračima i ekipi generalno... I poštedi me tih bombasticnih izjava tipa "naša stranka je Sloboda".... Jer kad smo nas četvorica prošle godine zapucali u Goražde da bodrimo Slobodu, pređemo 600 kilometara da bi gledali voljeni klub a svi lajkali statuse i pisali tu tvoju parolu mene jeza obuzme od supljiranja... Ako ti se ne sviđa moje razmišljanje slobodno me zaobiđi a vidjet ćemo za mjesec dana ko je bio u pravu
I nemam ja sta ic ispred kuće faraona, Jasmina i Bate... Ja djecko moj idem na GOSTOVANJA svog kluba... Kontas

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 20 sep 2016, 01:03

Jedan sam od pozvanih na C i kako sam ja shvatio ide se pruziti podrska Slobodi a ne Azmiru ili protiv fontane.

P.S. i mislim da se ide ocitat lekcija djecacima kako se navija za Slobodu.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 20 sep 2016, 01:10

staragarda je napisao/la:
Jarugo, politika nas je i dovela ovdje da ne pišemo o utakmicama, igračima i ekipi generalno... I poštedi me tih bombasticnih izjava tipa "naša stranka je Sloboda".... Jer kad smo nas četvorica prošle godine zapucali u Goražde da bodrimo Slobodu, pređemo 600 kilometara da bi gledali voljeni klub a svi lajkali statuse i pisali tu tvoju parolu mene jeza obuzme od supljiranja... Ako ti se ne sviđa moje razmišljanje slobodno me zaobiđi a vidjet ćemo za mjesec dana ko je bio u pravu
I nemam ja sta ic ispred kuće faraona, Jasmina i Bate... Ja djecko moj idem na GOSTOVANJA svog kluba... Kontas
Ja sam je i pod granatama pratio.Šta ćemo sad?Nikad nisam bio pretjeran miljenik ni jedne uprave i niti jedne vlasti.Vazda se skandiralo UPRAVA NAPOLJE .Svaka je uprava i svaka je vlast prvenstveno bila tu radi sebe,a ja radi Slobode.Ok?
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 20 sep 2016, 01:19, ukupno mijenjano 3 puta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2016, 01:14

Ništa, eto ja nisam....veći si Slobodas od mene samo me popusti demagogije... Svakako neću na C....Neko je objasnio sta ce biti.... Pozz

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2016, 07:11

Tacno. Zbog Slobode cu nekome, a zna se kome, yebat nanu naninu! Znamo mi na C dobro sta treba raditi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 sep 2016, 07:44

staragarda je napisao/la:Ništa, eto ja nisam....veći si Slobodas od mene samo me popusti demagogije... Svakako neću na C....Neko je objasnio sta ce biti.... Pozz
Pusti kraju ba,nekontaju bas neke stvari.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 20 sep 2016, 08:37

Puna podrška za C tribinu sa desnog sektora Sjevera :salut:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2016, 08:42

Mortus je napisao/la:Puna podrška za C tribinu sa desnog sektora Sjevera :salut:
C tribina za Jasmina!
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 20 sep 2016, 09:29

Pravi navijači će doći na sjever :kafa:
Solina navija za Slobodu!

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 20 sep 2016, 09:43

SOLINA je napisao/la:Pravi navijači će doći na sjever :kafa:
Moze vas samo kisa pogurat da vas se skupi vise od 30...

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 20 sep 2016, 10:04

Nego u koliko sati je sutra KUP tekma u Janji?
Solina navija za Slobodu!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.