Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije ofsajd, fino je @fighter objasnio da je u pitanju autogol.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ja ću evo reći da je ovo dno dna i da je sramota epskih razmjera.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Četalji svakako treći završavaju. Kvalitetniji su od pijaćara i Lištice, ali nedovoljno za titulu. 1. Zrinjski, 2. Sarajevo, 3. Četaljska prćija.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Aj sve, ali kako je moguće da nakon 2 iduća kola, Borac će imati 12 odigranih utakmica, 8 kući i 4 gostujuće?
Tek lakrdija ide. Dzaba ulazete, Borac je vec uzeo titulu. **** gaaaaPeppermintSA je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:38Ovo je već prevazišlo svaku mjeru. Neko blago domaćinsko sudjenje, okej. To i Real i Barca imaju kući. Ali ovakvo klanje? Da u 95. minuti zabijas konkurentu tako sto su ČETVORICA u ofsajdu PET METARA. Mislim, stvarno. Ako ćeš krasti, budi gospodin u krađi. Seljački klub, seljačko rukovodstvo saveza, seljačka krađa.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Pa ljudi se ne ograđuju od genocida, a da se ograde i osude fudbalsku krađu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma i suspenzija i zatvor za ove kriminalce,ovo je organizovani kriminal ovo nije ni s od sporta. Kasape te 90 min na terenu,protcis pored njihovog igraca dobijes zuti,hebo i ofsaj i gol kad 90 min kao u rovu da si na ratistu a ne na fudbalskom terenu. Guraju trenera,udaraju,psujubablaz1 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:34Jedini način jeste da svi koji žele dobro fudbalu/nogometu u ovoj državi moraju raditi pošteno, po cijenu suspenzija i slično. Pa ako ima jedan sa dobrim namjerama, recimo komesar suđenja, neće dozvoliti da se štimaju delegati i sudije. Poslije toga delegati i komitet za suđenje suspendovati sve sudije koji su sudili tendenciozno, a ne ovako perfidno otimanje kako se sudi Borcu iz utakmice u utakmicu. Znači da se može, ali ne sa ovim sudijama iz Zenice, Cazina, Kaknja i sl. Mislim da je kompletan savez i sudijska organizacija kupljena, bez obzira na vjeru, naciju, boju kože i spol.
Kakvi navijači Borca? Ne postoji ti to.prisonbreak je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:36Ma ovo je sramota. Koju god titulu Zrinja uzeo, uzeo je zasluzeno, a ovo sto radi Borac je bas lose. Ne razumijem navijace Borca, kako niko da kaze, katastrofa, nema sta, nije do nas.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:32Ne moze glavni sudija ovo svirat ali vruce glave pa svakave gadosti se pisu.Klasicna domaca utakmica Borca protiv ekipe koja je za klasu bolja od njih ,odmah je razlika u prekrsajima dvocifrena plus jedan do dva sumnjiva gola.Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:25Šta koji k psujete Musi, Srbima, eto neko je napisao da je linijski sudija Bošnjak iz Bužima. A takvi se provlače.
Iducu utakmicu imaju priliku otici na plus 7 od Zrinjskog i tu ce jedan kvalitetan sudija biti poslan da imaju miran zimski san.
Tu sam vec upisao poraz i okrenuo se Legiji.![]()
Jedino ako igraci Borca ne mogu odigrati dvije utakmice u tjedan dana na visokom nivou posto ih je danas Sarajevo u drugom poluvremenu pojelo sto se tice fizicke spreme i sansi.
Igraci se ponasaju bahato, ko god trenutno igra u Borcu treba da se sridi. U jednom trenutku 10-25 faulovi, nek mi neko nadjenu evropi tu slicnost.
Imaš Dodikove glasače koji bi navijali i za HNK Hrvatski Dobrovoljac da im tata Dodo tako kaže, a svi ostali su navijači Partyzana i Zvezdice.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Provocirao si i na temi repke konstantno tokom tekme s portugalom iako te niko nije je,bao za suhu sljivuAvantiBL je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:34Ja sam već pisao da je ovo večeras jedna velika, velika sramota i da ljudi u klubu nisu svjesni da nas ovo može sasvim lagano koštati izbacivanja u četvrtu ligu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:32Svaki put poslije lakrdije pises ovakve gluposti, a prije utakmice pises nek bude posteno sudjenje. Nemoj biti licemjeran, ili budi do kraja debil ili nemoj nikako.
Ali, kad vidim napaljene majmune kako skidaju sve sa neba, i diraju ono najsvetije - djecu, uvijek ću doliti ulje na vatru.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ljudi psuju cetnicku mater a u kolu za ruke se drze balije i ustase dok takodjer pomazu Borcu,ovaj Musa hrvat a pomocnik bosnjak koliko sam upratio.prisonbreak je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:36Ma ovo je sramota. Koju god titulu Zrinja uzeo, uzeo je zasluzeno, a ovo sto radi Borac je bas lose. Ne razumijem navijace Borca, kako niko da kaze, katastrofa, nema sta, nije do nas.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:32Ne moze glavni sudija ovo svirat ali vruce glave pa svakave gadosti se pisu.Klasicna domaca utakmica Borca protiv ekipe koja je za klasu bolja od njih ,odmah je razlika u prekrsajima dvocifrena plus jedan do dva sumnjiva gola.Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:25Šta koji k psujete Musi, Srbima, eto neko je napisao da je linijski sudija Bošnjak iz Bužima. A takvi se provlače.
Iducu utakmicu imaju priliku otici na plus 7 od Zrinjskog i tu ce jedan kvalitetan sudija biti poslan da imaju miran zimski san.
Tu sam vec upisao poraz i okrenuo se Legiji.![]()
Jedino ako igraci Borca ne mogu odigrati dvije utakmice u tjedan dana na visokom nivou posto ih je danas Sarajevo u drugom poluvremenu pojelo sto se tice fizicke spreme i sansi.
Igraci se ponasaju bahato, ko god trenutno igra u Borcu treba da se sridi. U jednom trenutku 10-25 faulovi, nek mi neko nadjenu evropi tu slicnost.

Ljudi sebi hoce da osiguraju internacionalnu karijeru kao Gigovic,mafijaska organizacija koje se ni Cosa Nostra ne bi postidila.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ma zadnji trzaji su ovo od njih... Nece oni izdrzati ovaj tempo kradja i svega... Nek slave doci ce i tome kraj kad tad, pa cemo onda pricati o fudbalu, vrstit ce se dje su nekad i bili redovni ucesnik druge lige ... Ostalo je suvisno i komentarisati ...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
P.S.Još jednom!!Pitarsam je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:14
S lijeva na desno:
Balija-cetnik-cetnik bez vrata-ustaša-vrhunski balija-
-prikriveni cetnik-vrhunsko smrdljivo balijsko ****(smrad i
Ljudski OLOS)!
Ne treba se uzrujavati puno na ove otvorene
neprijatelje BiH.To im je zadatak,ugodno sa korisnim!
Ove bosnjacke balije,duse prodane to i tu je problem.
Haj ovi papci i nekako,al ovaj odvratni coro iz Sarajeva?!?
Otac,bivši igrač Sarajeva mu se u grobu prevrće.
Bivši(nadam se) član “Bordo Prijatelji”bivši sekretar
Sarajeva,ko god ga je licno upoznao i vidio kako se
Ponaša i liže supak Visim i jačim(funkcijama)ljudima
ce se složiti:
LJUDSKI SMRAD i OLOS najgore vrste.FUJ!!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ma kažu vjeruj mi, na banjalukaforum ti komentariše normalna raja i stide se ovoga, možeš i sam provjeriti, nemoj uzimati kao primjer ove fašiste sa našeg foruma.prisonbreak je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:36Ma ovo je sramota. Koju god titulu Zrinja uzeo, uzeo je zasluzeno, a ovo sto radi Borac je bas lose. Ne razumijem navijace Borca, kako niko da kaze, katastrofa, nema sta, nije do nas.
Već sam gore napisao, iznenadićeš se kad vidiš koliko ih ovo ne podržava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pomocni sudija je bio u liniji sa igracima sarajeva iza igraca Sarajeva se ne pika ako ima kakav igrac Borca. Lopta se kotrljala u prirodnom polozaju i tako je dobila savrseni balans i kut da lopta ide u gol. Cist gol i nema govora o ofsajdu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Joj da se hoćete više ugasiti. Prije sam govorio prvo druga liga pa gašenje, sad molim dragog Boga da se odmah ugasite, ako je moguće još večeras ili sutra rano ujutro.AvantiBL je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:34Ja sam već pisao da je ovo večeras jedna velika, velika sramota i da ljudi u klubu nisu svjesni da nas ovo može sasvim lagano koštati izbacivanja u četvrtu ligu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:32Svaki put poslije lakrdije pises ovakve gluposti, a prije utakmice pises nek bude posteno sudjenje. Nemoj biti licemjeran, ili budi do kraja debil ili nemoj nikako.
Ali, kad vidim napaljene majmune kako skidaju sve sa neba, i diraju ono najsvetije - djecu, uvijek ću doliti ulje na vatru.
Kako možete pratiti, navijati, davati pare klubu kojem se ovoliko pomaže???????
Pa ja bih sa zgrade skočio, ubio bih se istog trena, otišao bih dva metra ispod zemlje samo da ne gledam kako se pomaže klubu za kojeg navijam svaku **** utakmicu.
Svaka **** utakmica vam je ista. Svaka. Pa vi ne popunjavate rubriku žutih kartona skoro nikako. Rubrika žutih skoro pa ne postoji.
Zorane Kvržiću, je.bemo ti Maju u po vagine.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Vala bas. Vrijedjati njihove potomke ccc...feniksptica je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:19Haj sve al sto ste Turke vrijeđali...to nam nije jassno. Al eto
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Pozdravi mamu zahvali joj se i uzmi slatkiš što sam ti ostavio ispod jastuka