Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Marinović: Izjednačili smo nakon pritiska
Sta ono kazu navijaci Sarajeva, pravi gospodin.
Sta ono kazu navijaci Sarajeva, pravi gospodin.
K'o da ih je sve osim okotio, naviklo da vara, krade, mulja...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa jedino @Šlager skoro al' on je stara škola i to je očekivano. A ovi noviji botovi ni ne prate utakmice, pišu po SMS naređenjima.Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:42Ma kažu vjeruj mi, na banjalukaforum ti komentariše normalna raja i stide se ovoga, možeš i sam provjeriti, nemoj uzimati kao primjer ove fašiste sa našeg foruma.prisonbreak je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:36Ma ovo je sramota. Koju god titulu Zrinja uzeo, uzeo je zasluzeno, a ovo sto radi Borac je bas lose. Ne razumijem navijace Borca, kako niko da kaze, katastrofa, nema sta, nije do nas.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
E moje Balije, dok sutimo nek nas jebu vala, naprijed Borac do titule pa nas osramoti u evropi ebemo vam sestre svima
Molim forumaše da FC Prdeš BL prestano nazIvati FB Borac.Taj klub ne postoji, niti njegovi navijači koji su protjerani iz grada 1992-1995. Ovaj nazovi klub nazivati kako mu dolikuje FC Prdež.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Srbe treba istjerat i iz saveza i iz lige, nek igraju svoju ligu RS yebem im majku, ionako nit će ih ko prihvatit nit priznat
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ko je mogo zamisliti da će cijela država navijati za Zrinjski u nedjelju..

EVO popravio sam ti ovo bratebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:45Srbe treba istjerat i iz saveza i iz lige, nek igraju svoju ligu RS yebem im majku, ionako nit će ih ko prihvatit nit priznat
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ocekuje se Njegomirovic na Kosevu.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Zoranu Kvržicu jos nije unio karton u comet.
Gledam ima dva zuta..sigurno traze način da nekako ne upisu
Gledam ima dva zuta..sigurno traze način da nekako ne upisu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Je li samo lopta bila u prirodnom polozaju ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:38Nije ofsajd, fino je @fighter objasnio da je u pitanju autogol.
Ako jeste, onda nije oPsajd...

Vrlo je prosto, koliko god neko volio ili ne Zrinjski kao organizaciju moraš iskazati respekt za sve što su uspjeli na terenu prethodnih godina. Kuraс iz Banja Luke na ovaj način može osvojiti i Ligu Prvaka, biće bitna i velika samo u očima onih koji imaju mozak veličine očnjaka Milana Tegeltije.Izdviceukec je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:46Ko je mogo zamisliti da će cijela država navijati za Zrinjski u nedjelju..![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Borac odavno ne postoji, kao ni navijači borca...postoji SNSD Mićo Dodik, i glasačko tijelo....nema to veze sa sportom....
Nisu problem Srbi u Savezu, problem u Balije. Bez Balija nijednu odluku ne bi mogli donijeti, a sve ih jednoglasno donosebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:45Srbe treba istjerat i iz saveza i iz lige, nek igraju svoju ligu RS yebem im majku, ionako nit će ih ko prihvatit nit priznat
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ljudi, živ je.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahahahah joj sta ljudi rade
Hahahahahah top Bgmi..sad je malo i smiješno
Hahahahahah top Bgmi..sad je malo i smiješno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Njih (Čolpu i ostale balije) ne da treba istjerat, nego ih nije trebalo ni izabrati. A da su srbi problem, jesu.FoSte95 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:50Nisu problem Srbi u Savezu, problem u Balije. Bez Balija nijednu odluku ne bi mogli donijeti, a sve ih jednoglasno donosebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:45Srbe treba istjerat i iz saveza i iz lige, nek igraju svoju ligu RS yebem im majku, ionako nit će ih ko prihvatit nit priznat
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kolike su šanse da se sutra delegira Njegomirović za nedjelju i utakmicu Borca i Zrinjskog?

...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.