Doce vrijeme kad ce te moja ruka stici

Doce vrijeme kad ce te moja ruka stici
Jel unešen karton Beganović Amaru? U isto vrijeme su dobili.
Jest..moja greska. Nisam dugo ulazio...uso da vidim je l Nanic bio gore i brojeve da vidim.feniksptica je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:01Jel unešen karton Beganović Amaru? U isto vrijeme su dobili.
Samo nemoj da me stiže kao od ovih što su prijetili prije tebe.
E čuj pasivan offside a taj igrač iz offside ubacio loptu. E svašta ko ima internet danas...
Za pola sata ispred Skenderije. Hajde mudonja.Devedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:04Mrtve mi familije sad da se nadjemo doci cu evo reci lokaciju!
Tako se i sa ubicama sugradjanina lizete
Hoce li biti kakav live?Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:05Za pola sata ispred Skenderije. Hajde mudonja.Devedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:04Mrtve mi familije sad da se nadjemo doci cu evo reci lokaciju!
Sta ce biti bolan,oni mogu Borac pogurati jos par mjeseci ali taj klub je u dubiozi i ne mogu osigurati proracune od 8+ mil KM koliko imaju Sarajevo i Zrinjski svake sezone da prate taj riram,da nemaju sudije oni su rang ispod sto se vidi i na zelenom terenu dok pomocnici i glavni ne obuku dresove banjaluckog velikana.Dovoljan je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:56MA brteAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:52Kad tata Mile spominje odcjepljenje Boga mi ja bi ih i pustiobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:45Srbe treba istjerat i iz saveza i iz lige, nek igraju svoju ligu RS yebem im majku, ionako nit će ih ko prihvatit nit priznat![]()
![]()
![]()
Samo su nam uteg oko vrata a mi cemo se vec nekako dogovorit![]()
![]()
Sudjenje je sasvim bilo korektno zadnjih sezona dok Vico nije sjeo na stolicu i od tada postoji samo jedan klub sa tendecioznim sudjenjem,mislim uvijek je bilo gresaka i u vecim ligama ali evo zadnja tri gola Borca u BL dva su iz zaledja ,jedan Velezu sad Sarajevu. 2/3
Vazda je bilo namještanja ja kao navijač Sarajeva ću priznati i reci bilo je namještanja i za Sarajevo i željo i Zrinjski i ostale klubove
Ali ovako često (svaku tekmu) nikad
Jos je bilo eventualno gol, penal nesto, isključenje igrača sta znam da se olaksa
Ovi bas sto rade je šega
Ono jbt hajd ako uz pomoć sudije 90+minuta ne možeš pobjediti onda nek se zapitaju dobro u tom klubu sta ce bit kad ode vico i ekipa
Pa ti nisi Skenderiju vidio vec dosta godinaVirtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:05Za pola sata ispred Skenderije. Hajde mudonja.Devedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:04Mrtve mi familije sad da se nadjemo doci cu evo reci lokaciju!
Hajde siso jedna da te vidimo.
S kim se Evander ovako trebo nac. Epska noc foruma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.