FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kolko je bht dao borcu i sirokom za prenos,te su tekme prenosili.
Sirokog prenose a naplativost pretplate na tom podrucju za bht je negdje oko 0.5%,dok Zeljeznicar nema na tv-u?! 

- legenda reala
- Kontakt:
Kad sam čuo da Dejan Kukrić plaća komentatorsku ložu 5 ili 7 hiljada eura, osto sam šokiran, na kake se gluposti pare troše, eto ne može se iz studija raditi prenos.mirza_9 je napisao/la:Bitno je da Belmin Karamehmedović s onom Šehićkom ode u Helsinki da prenosi EP u atletici, a ko **** fudbal i naše klubove. Pu dabogda se raspali...admin je napisao/la:U ovom video klipu sa press konferencije se govorio prenosu i razlozima zbog kojih ga nema (nigdje).
http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... guce/84597" onclick="window.open(this.href);return false;
od 4:55.

Još se hvale kako su jedna Belgija ili Njemačka radile prenos iz studija a oni uživo iz Bakua

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Izgleda da su uslovi za igru veoma losi.Nista cudno,s obzirom kakva kisa pada..
Ko nije bio na moru neka ode na Kosevo, moze se plivati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ne može iz studija, kako će onda molim te da lumpuje sedam dana na račun poreskih obveznika? Zato mora sa lica mjesta.legenda reala je napisao/la: Kad sam čuo da Dejan Kukrić plaća komentatorsku ložu 5 ili 7 hiljada eura, osto sam šokiran, na kake se gluposti pare troše, eto ne može se iz studija raditi prenos.![]()
Još se hvale kako su jedna Belgija ili Njemačka radile prenos iz studija a oni uživo iz Bakua![]()
![]()
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 24 jul 2012, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Široki pristaje na cifre oko 5000 maraka ali traže reklamni prostor i onda to tale sa svojim sponzorimabekicamir je napisao/la:Sirokog prenose a naplativost pretplate na tom podrucju za bht je negdje oko 0.5%,dok Zeljeznicar nema na tv-u?!
sretno zelji veceras,i stvarno steta sto nema prenosa,jer je fakat dosta raje gledalo utakmicu iz maribora i sigurno bi i ovu sa koseva
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Jeli bas nigdje nece biti prijenosa ?unavita je napisao/la:sretno zelji veceras,i stvarno steta sto nema prenosa,jer je fakat dosta raje gledalo utakmicu iz maribora i sigurno bi i ovu sa koseva
FORZA NAPOLI
i sta se sad desava.....niti ce zeljo na mocvari od travnjaka uspjeti nesto vise napraviti....a sarajevo ako kisa nastavi i ako se iole oporavi travnjak da igra na terenu koji je idealan za koridu poslije utakmice veceras...e e e...kakva je ovo drzava habaju se dva stadiona za sva moguca takmicenja...ccccccccElegant je napisao/la:Ko nije bio na moru neka ode na Kosevo, moze se plivati.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
NEMA prijenosa! Niti jedna tv-kuca nije kupila utakmicu.
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko god se mi sad nervirali oko ovog prenosa i kudili što nema, ako je zaista ovako ponuđeno, onda se nemamo šta ljutiti, da je ponuđeno ovako ali da Željo nema ništa s tim onda da, ovako nemamo šta prigovoritiadmin je napisao/la:kaže da su davali (mislim slovenci) 2.500 eura za prenos, ali da neko snima i šalje signal, a sama ta produkcija košta daleko više od 2.500 eura.legenda reala je napisao/la:Jel ovo Dželo kaže da su im ponudili 3 hiljade Eura i da su odbili, ne razumije se najbolje![]()

Ni ja ne bi na ovakav ugovor pristao, ionako se nema para još se treba "zadužiti" zbog prenosa, a ko uzme prava dobro prođe u ovom slučaju Slovenci, prodaju BHT za 2500 eura i oni u plusu

Ima prenosa ali na Radiju Federacije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Neka je močvara, ubit ćemo ih iz prekida, loši su u skok igri, oni gaje pas igru i imaju brzu tranziciju u napad, ovi loši uslovi više nama odgovaraju. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
- Kontakt:
Dudelange vodi 0_1 joj stete sto mi primili onaj cetvrti gol!!!
- sef_mafije
- Kontakt:
izbacit ppk-e veceras
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
to su oni isti ribari i kelneri...samo ovi iz luxemburga....DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Dudelange vodi 0_1 joj stete sto mi primili onaj cetvrti gol!!!

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
A pazi ovo, poznavajuci nas mi bi rekli "ta ce oni iz Luksemburga" ...sajo10 je napisao/la:Dudelange vodi u Salzburgu!![]()
![]()
Sta reci? haha
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
socrates je napisao/la:to su oni isti ribari i kelneri...samo ovi iz luxemburga....DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Dudelange vodi 0_1 joj stete sto mi primili onaj cetvrti gol!!!
Nemoj tako ima ovdje i elektricara hahahaha