FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
PSG.
Nije jos nista sigurno,al kako stvari izgledaju trenutno je blizi odlasku neg ostanku. PSG mu nudi dobar ugovor, a Inter nece da produzu postojeci koji istice 2013. godine.
Romulo i Guarin danas glavni kandidati da ga zamjene...
Nije jos nista sigurno,al kako stvari izgledaju trenutno je blizi odlasku neg ostanku. PSG mu nudi dobar ugovor, a Inter nece da produzu postojeci koji istice 2013. godine.
Romulo i Guarin danas glavni kandidati da ga zamjene...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
To za Mottu me ne iznenađuje, odnosno odlaskom Lelea mercato je nikakav..
Lucasu se ne nadam nikako.
31.01 će neko već doći plus priča kako je Lucas kaparisan.
Lucasu se ne nadam nikako.
31.01 će neko već doći plus priča kako je Lucas kaparisan.
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni;
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=70263" onclick="window.open(this.href);return false;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni;
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=70263" onclick="window.open(this.href);return false;
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !

Kakav sastav će Tinki poslati sutra na teren??!!
Crvena boja
tjeraju me na zlo, samo se nadam da se ovo neko zayebava
Moguci sastav za Napoli sam postavio ja sinoc, al eto nije zgorega kopirati
Castellazzi; Zanetti, Ranocchia, Cordoba, Chivu; Faraoni, Motta, Cambiasso, Obi; Sneijder; Castaignos.

tjeraju me na zlo, samo se nadam da se ovo neko zayebava

Moguci sastav za Napoli sam postavio ja sinoc, al eto nije zgorega kopirati
Castellazzi; Zanetti, Ranocchia, Cordoba, Chivu; Faraoni, Motta, Cambiasso, Obi; Sneijder; Castaignos.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
I ja se nadam da se ovo neko zahebava, crvena boja i Inter wtf...
Mago to je specijalan dres za tebe, jos si rekao da 'oces Kucku, idealna kombinacija 

Jbo te Mago
Kucku sam htio prije pocetka sezone,sad sam neodlucan.
Al gori od Sulje ne moze biti,tako da ipak ima moju podrsku ako dodje.
Moratti reko da nema razloga da se prodaje Motta. Nadam se da je ovo istina.

Kucku sam htio prije pocetka sezone,sad sam neodlucan.

Moratti reko da nema razloga da se prodaje Motta. Nadam se da je ovo istina.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Pa nek' mu produzi ugovor onda jbt, kad ovaj Branca nije u stanju naci kvalitetnu zamjenu. Kakav crni Sahin, jel taj igrao ikako za Real, a sta je sa Poliem, pa nece vjecno biti na klupi i tribinama i dobivati minutazu na kapaljku. I onda se razni strucnjaci cude kako ne mogu uspjeti mladi kod nas, pa kako ce kad su uvijek zamjena zamjeni u najboljem slucaju 

nema veze,imamo mi dobro iskustvo sa Realom:Samuel,Cambiasso,Sneijder, jos Bayern Robbena,,nije se bezveze otimala cijela europa za njega,,ako pogledamo kako je igrao Milito proslu sezonu nikad ne bi rekli da ce igrati ovako ovu,svi su ga htjeli prodat,,uostalom gdje ce igrat pored svih onih zvijezda Reala na centru,,da je ostao kojim slucajem Ozil na klupi rekli bi sta ce nam Ozil kad ne igra ni u Realu a u stvari je dobar,,ja sam ZA
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
E da hoće Sahin doći, čisto sumnjam da će ga Real pustiti.
Imamo , ko što Ado napisa, odlična iskustva sa Realovim "otpacima"...
Pa doduse i jeste imali jedino ste se Seedorfa lako rijesili,ovi ostali su svi bili mocni,pa Čak i Figo je bio dobar iako je bio u godinama.Mister No je napisao/la:E da hoće Sahin doći, čisto sumnjam da će ga Real pustiti.
a dres mi ne bi bilo lose malo promijenit,nismo nikad imali ovakav,ni blizu,,jbga i Barca je igrala sa fluorescentno zelenim i fluorescentno narandzastim,,sta fali i nama se malo izdvojit,J.Cesaru je dobro pristajao crveni 
ja ne znam je li nama Real isplatio onih 7 miliona za Mourinha,mislim da nisu jos,,sjecam se da je Inter ostavio ako budu uzimali kakvog igraca od njih,,

ja ne znam je li nama Real isplatio onih 7 miliona za Mourinha,mislim da nisu jos,,sjecam se da je Inter ostavio ako budu uzimali kakvog igraca od njih,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
MM na pitanje o odlasku Mote, možda je ovo i igra sa produženjem ugovora jer iz Intera oklijevaju produžiti Motti ugovor koji ističe 2013..Ali, da li trebamo očekivati skori odlazak Thiaga Motte iz Intera?
"Ali zašto?"
Ado,
gdje ćeš crvenu boju, rosso ne ide uz Inter...
nije ono rosso,ono je visnja kao u Reggine 

Ma ide na rossoadointer je napisao/la:nije ono rosso,ono je visnja kao u Reggine

Mario Sconcerti se dohvatio kvaliteta travnjaka na Meazzi, primijetio sam da se dosta igrača kliže na novoj travi, čak su se i igrači nakon derbija sa Milanom žalili na travnjak...
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=43877" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=43877" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci jos Kucka i to je to, i on ce doci kao zamjena za Mottu najvjerovatnijeMoratti non vuole spendere grandi cifre.
Call the coroner!
Gazzetta najavljuje ovaj sastav za večeras :
Castellazzi, Faraoni, Ranocchia, Lucio, Chivu, Zanetti, Poli, Thiago Motta, Obi, Sneijder, Pazzini
Castellazzi, Faraoni, Ranocchia, Lucio, Chivu, Zanetti, Poli, Thiago Motta, Obi, Sneijder, Pazzini
boje intera su plava , crna i bijela , nikakve crvene , zute , zelene , gey ( juventus ) i td
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.